-
Now μου γλυκιά καλησπέρα! Καταλαβαίνω ότι είσαι αγχωμένη και στεναχωρημένη αλλά προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά. Να δεις πραγματικά πόσα έχεις καταφέρει και να νιώσεις περήφανη για τον εαυτό σου. Να πεις σε εσένα δες πόσα έχεις κάνει, που έχεις φτάσει και από που ξεκίνησες. Ήσουν ένας άνθρωπος που όπως όλοι μας έβρισκες καταφύγιο στο φαγητό για ό,τι και αν συνέβαινε στη ζωή σου. Πλέον έχεις ένα υγιές βάρος, έχεις μάθει να τρως σωστά και έχεις βάλεις την άσκηση στη ζωή σου. Ναι έχουν περάσει 3 χρόνια αλλά δεν έκανες μόνο για 3 χρόνια τη σύνδεση φαγητό-παρηγοριά. Δε σου λέω βέβαια ότι θα σου πάρει τόσο πολύ αλλά περιέθαλψε τον εαυτό σου όπως θα έκανες για ένα πρόσωπο που αγαπάς. Δώσε του χρόνο να ανασυνταχθεί. Και ξεκίνα με μικρά βήματα. Χωρίς να το καταλάβεις θα επιστρέψεις πλήρως στις καλές σου συνήθειες!! Σε φιλώ :)
-
Σήμερα έφαγα "καλά"... Όμως πλησιάζει το βράδυ και κρυώνω, ψιλοβρέχει και δε θελω να βγω για περπάτημα, και ενω δεν πεινάω πολύ μόνο το φαγητό σκέφτομαι. Αν εξαιρέσεις το μέλι νομίζω είναι η πρώτη μέρα μετά από καιρό που δεν τρώω κάτι σε γλυκό... Αλλά με πιάνω να δυσανασχετώ και δε μου αρέσει πολύ αυτό...
π. γιαούρτι 2%, 1κτγ σταφιδες, 1κτγ μέλι, 2κτσ βρώμη
δ. 10 μυγδαλα (με πέτυχε στο δρόμο η πείνα, πάλι καλά που είχα κι αυτά), 1 καφέ νες με ελάχιστη ζάχαρη
μ. μισή ψητή τσιπούρα και 2 τηγανητά μπακαλιαράκια ( χωρίς κουρκούτι), σαλάτα μαρούλι και μία πατάτα κομμένη φέτες στο φούρνο
α. 2 μανταρίνια και 2 καρύδια ολόκληρα
β. σκέφτομαι να κάνω έναν ντάκο με ντοματα λίγη φέτα, κριθαροκουλούρα, λάδι και ρίγανη
-
Μια χαρά η διατροφή Μαρουλένια!
Ας πω και τα δικά μου:
10:30 1 γιαούρτι 2%+1 σπιτική μπάρα
τζιμ ασκήσεις 45 λεπτά πλάτη+30 λεπτά αερόμπικ
13:15 1 αβγό βραστό στο τζιμ
14:30 250 γρ φασολάκια κοκκινιστά+μισό κεσεδάκι κοτατζ+1 φέτα ψωμί
18:30 1 "τηγανίτα" όπως περιέγραψα πιο πάνω+1 κ.σ.μέλι+ 1 κ.σ. ταχίνι+1κουπάρα γάλα (όχι που δε θα τρωγα)
21:40 1 μεγάλο μπιφτέκι ψητό 120 γρ+κουνουπίδι με λίγο λάδι
Επίσης να δηλώσω ότι αρρώστησα και από στιγμή σε στιγμή μπορεί να αφήσω τα κοκαλάκια μου :P
-
Περαστικά pinkιώ http://www.animatedimages.org/data/m...image-0063.gif
Ίσως λίγες μέρες (1-2) να προσπαθήσεις να φυλαχτείς... Συνήθως λένε να αποφεύγεις το γυμναστήριο...
-
Ευχαριστώ πολύ Μαρουλένια μου!! Ναι ναι θα κάτσω να ξεκουραστώ, κακώς πήγα και σήμερα που δεν αισθανόμουνα καλά! Αλλά το κόλλημα είναι κόλλημα και το πληρώνω τώρα..
-
Καλημέρα κορίτσια!!
Χτες ήταν μια βαρυφορτωμένη μέρα με υποχρεώσεις κι έτσι χάθηκα λίγο από την παρέα!
Nowwhat έχεις ανέβει το βουνό και κρατιέσαι μια χαρά στην κορυφή τόσο καιρό! Η Μαντάμ κι η Πίνκ μια χαρά τα είπαν και θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί τους!
Μαρουλί πολύ ωραία η διατροφή σου μπραβίσσιμο! Η ανάγκη για γλυκό θα υποχωρήσει όσο κρατιέσαι μακριά τους!!
Πίνκ περαστικά είναι φουλ στις ιώσεις αυτή η περίοδος! Αν δεν νιώθεις καλά μην το ξεφτιλίζεις στο τζιμ!
Έφτιαξα κι εγώ την βρωμοτηγανίτα χτες και την έφαγα όπως πρέπει για πρωινό κι όπως δεν πρέπει για απογευματινό!
:o κατά τα άλλα μια χαρά έφαγα και χτες!
Ας τα θυμηθώ με την καταγραφή μην νομίζετε θα γλιτώσω και το αλτσχάιμερ!
Πρωί: βρωμοτηγανίτα με μέλι καρύδι και μισό μήλο
Δεκατιανό: γιαούρτι αμύγδαλα μήλο
Μεσημέρι: αραβική με γαλοπούλα τυρί και ντομάτα
Απόγευμα: βρωμοτηγανίτα με μέλι και κανέλα και καρυδάκι
Βράδυ: μπιφτέκι γαλοπουλας με λαχανοσαλάτα και λίγο μακαρόνι!
Θα επανέλθω και για τα σημερινά!!
-
Τι εφαγα χθες
9: γαλα με μουσλι με μισο πορτοκ
12: γιαουρτι με μουσλι το αλλο μισο πορτ
230 ξηροι καρποι,λιγο κεφιρ,μανταρινι
4: μια γαβαθα ρεβυθια με κοκκινη σαλτσα καρυ κ τζιντζερ, ενα αυγο, μπροκολο σαλατα
630: 1 φετα ψωμι με κασερι ,πορτοκαλι, κ λιγο κεφιρ
9παρα: ξηροι καρποι,ενα αυγο,μανταρινι κ λιγο κεφιρ
12 και ελαχιστοι ξηροι καρποι κ ενα μανταρινι
2παρα μερικα σαν φυστικ κ γιαουρτι με μθα χουφτα μουσλι
-
Μια χαρά τα βλέπω αυτά που φάγατε!! Και αν φάγαμε και λίγο παραπάνω ντέφι να γίνει σ/κ είναι :P Μπεσμπαμπ μου ευχαριστώ για τα περαστικά :)
Δείτε αυτό το άρθρο το βρήκα πολύ ενδιαφέρον:Η πρώτη φορά στο διαιτολόγο (είναι σαν την πρώτη φορά στο σεξ) Πηγή: www.lifo.gr
-
Συνεχίζω :P
12:15 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ. μέλι+2 κ.σ.(περίπου) ταχίνι+1 κουπάρα γάλα
16:00 κοτόπουλο στήθος με αρκετές πατάτες+σαλάτα λάχανο με λίγο λάδι
19:00 1 γιαούρτι 2%+6 κ.σ. ολ μπραν χωρίς ζάχαρη+1 μήλο
22:00 1 ποτήρι κεφιρ+1 μεγάλη χούφτα αμύγδαλα+1 ακτινίδιο+1 σειρά σοκολάτα 97%
-
Νιώθεις καλύτερα πινκάκι; Ωραιότατη η διατροφή! Ας μη συζητήσουμε το πρώτη φορά σε διατολόγο με ξετίναξε με χημική δίαιτα! Για να σου δώσω να καταλάβεις ένα παράδειγμα: τρεις μέρες πρωι μεσημέρι βράδυ ντομάτα πορτοκάλι αυγό βραστό! Δυο μέρες μήλο γιαούρτι τώρα που το σκέφτομαι ευχαρίστως θα τους σκότωνα! :mad:
Εγώ σήμερα έφαγα:
Πρωί γάλα με 2 μπισκότα με βρώμη χωρίς ζάχαρη
Μεσημέρι 100 γρ μπριζόλα με πατάτες 140 γρ και λαχανισαλάτα
Απογευμα: γιαούρτι με μήλο και 5 αμύγδαλα
Βράδυ: χορτα με λίγο λάδι τυρί λάιτ και 1 φέτα ψωμί
Η μαντάμ που είναι;;; Οεο;;;
-
Περαστικα πινκιο.
Πρωι 1 φετα ψωμι με κασερι κ μια φετα ψωμι με φετα κ μισο πορτοκαλι
Δεκατιανο γιαουρτι με μουσλι
230 λιγο κεφιρ μισο πορτοκαλι
330 γιουβαρλακια δυνατη μεριδα, μπροκολο σαλατα
800 ενα καπουτσινο κ ενα μικροσκοπικο μπισκοτακι
10 30. Ρεβυθια , 2 καροτα, 1 ψωμι του τοστ με φετα
-
Ευχαριστώ Μανταμ μου :) Δεν θα το λεγα ότι είμαι καλύτερα... Κάνω υπομονή!
Μπεσμπαμπ τέλεια η διατροφή σου. Θα προτιμούσα στο μεσημεριανό σου να ήταν ανάποδα οι ποσότητες σαν μόνη παρατήρηση!!
Μανταμίτσα το απογευματινό σου γεύμα βλέπεις κ εσύ ότι δεν υπάρχει...κυριολεκτικά :P
Εμένα ο πρώτος μου γιατρός μου είχε δώσει να τρώω 3 μέρες μεσημέρι-βράδυ μπριζόλες. Καθόλου πρωινό και ενδιάμεσα γεύματα και ήμουν 13-14 χρονών ούτε.
Επίσης σαν φοιτήτρια που έκανα μηχανήματα παθητικής γυμναστικής σε ινστιτούτο και είχε και διαιτολόγο επειδή δεν έχανα με είχε ταράξει στο κοτόπουλο μεσημέρι-βράδυ. Σε σημείο που έβλεπα κοτόπουλο και έβαζα τα κλάματα.
-
Χαίρετε κι από μένα
π εναν λάτε με 3 σταγόνες στέβια, μια λεπτη φέτα ψωμί λευκό (δε μου βρέθηκε άλλο) και μια κτγ ταχινόμελο, μανταρίνι
δ 2 δαμάσκηνα ξερά και 5 μυγδαλα ωμά
μ γαλοπούλα ψητή (1/2 πιάτου, μπάμιες 1/4 του πιάτου, πατάτες φούρνου, 1/4 του πιάτου) μαρούλι σαλάτα, 30 γραμμάρια από ένα πικάντικο ωραίο τυράκι, 2 κτγ μελιτζανοσαλάτα και μια φέτα μπριζόλα αλλαντικό... Μετά βγαλαν το άτιμο το καζαν ντιπί... εφαγα 4 κουταλιές
α 1 καρύδι ολόκληρο και 2 δαμάσκην ξερά
β (σε επίσκεψη) μισό ποτήρι κόκκινο κρασί 2 τυροπιτάκια κι ένα σοκολατάκι μεγαλούτσικο
το πάλεψα...
-
Μια χαρά Μαρουλένια... Σιγά σιγά... Δε γίνεται να τα κάνουμε τέλεια από την πρώτη μέρα. Μόνο το βραδινό σου θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Τα υπόλοιπα κατά τη γνώμη μου πολύ καλά!!
-
ναι ρε γαμώτο δν υπολόγισα οτι θα μείνω τόσες ώρες έξω κ δν πήρα ούτε κ τσάντα μαζί μου για να καταλάβετε.
πλας ποιντ έκανα στο σύνολο περίπου 9 χμ. περπάτημα
4,5 στο διάδρομο κ τα υπόλοιπα έξω.
μαρούλ το πάλεψες ειδικά σε μια μέρα που αν κατάλαβα καλά είχες κοινωνικές εξόδους.
με το καζάν θυμήθηκα μια διατροφολόγο σε κανάλι που έλεγε πως να τρώμε ένα γλυκό μια στο τόσο όταν πια θέλουμε πολύ να το φάμε
1 κουταλιά δοκιμάζουμε(μικρή)
2 κουταλιά απολαμβάνουμε(μεγάλη)
3 κουταλιά το αποχαιρετάμε
και έτσι είμαστε μικρές σικ κιουρίες.