Δλδ πριν τις δουλειες οι ανθρωποι δεν ζουσαν; Η δουλεια ειναι για να ζησεις, οχι το αντιθετο - οι σκλαβοι ζουν για να δουλευουν.
Printable View
μεταφορικά το είπε, γιατί της την λες συνέχεια ?
Ευχαριστώ Μαριλου. Είσαι καλός άνθρωπος και ήθελα να σου πω συγνώμη που κάποιες φορές έχω μιλήσει άσχημα. Με νευριάζουν όλα τελευταία και μου φταίνε όλοι χωρίς να φταίνε.
Είδα ένα περιπολικό και μια μηχανή Δίας και η πρώτη μου σκέψη ήταν να πάρω τηλέφωνο σπίτι αν ήρθε η αστυνομία lol αστειευτηκα μόνη μου ότι καλά έκαναν που έφεραν και ενισχύσεις αυτή τη φορά, γιατί πλέον είμαι ασηκωτη.
Νομίζω μου έχει γίνει λίγο παράνοια αυτό με την αστυνομία. Φοβάμαι μονίμως πως θα χτυπήσουν το κουδούνι και όταν βλέπω στην γειτονιά, πάντα αναρωτιέμαι αν είναι για να με πάρουν .
Ερχόντουσαν νωρίς το πρωί, 7-9 ή αργά το βράδυ (3 τα ξημερώματα), οπότε φοβάμαι και τα βράδυα, και τα πρωινά. Την τελευταία φορά τον Ιούνιο έμεινα κλειδωμένη στο τμήμα από το πρωί μέχρι τις 5-6 το απόγευμα, γιατί είχα γράψει κάτι στο Τουίτερ lol
μην ζητάς συγνώμη δεν έγινε κάτι, το βλέπω ότι γενικά μιλάς έτσι. Απλά πρέπει να καταλάβεις ότι για να καλέσει κάποιος την αστυνομία προφανώς αυτό που έγραψες ήταν ακραίο. Αν δεν το αντιλαμβάνεσαι πρέπει να μιλήσεις με κάποιο γιατρό, το καταλαβαίνω απ' αυτά που έχεις γράψει ότι έχεις απογοητευτεί από τους γιατρούς στο δημόσιο, πήγαινε σε κάποιο ιδιώτη, έστω 1 φορά το μήνα. Τη τελευταία φορά που πήγες σε γιατρό πότε ήταν ?