ουτε μια ευκαιρια
ολες με απορριπτουν
μεχρι και ασχημο καταμουτρα με εχουν πει καποιες
Printable View
poios einai asximos eipame?
Αυτες φιλε μου που σε εχουνε πει ασχημο καταμουτρα ειναι αυτες οι οποιες δεν εχουνε να προσφερουν ΤΙΠΟΤΑ σε μια σχεση εκτος απο μια (ή και δυο χαχα) τρυπα να βαζεις το πουλι σου....
Αυτο θελεις;;;; Αυτο σκεφτεσαι ;;;
Μαλλον οχι...
Οποτε καλυτερα που σε απερριψαν γιατι θα σε πληγωνανε χειροτερα μετα...... ;)
Ψαξε καλυτερα και βρες κατι που θα αγαπησεις και θα σε αγαπησει για αυτο που εισαι μαν....
Eισαι μακρυα ρε Μεγαλε... !
Αλλα αν ψαξεις σιγουρα θα βρεις γιατι τουλαχιστον απτο γραπτο λογο φαινεσαι για καλο παιδακι...
Με τις παρεες πως τα πας..;;;
Εχεις φιλους;;
Μιλαμε σοβαροτατα...
Φυσικα ο Θωμας δε ξερω αν κανει πλακα με την χρονομετρηση και το θεμα της αυτοκτονιας αλλα δε το νομιζω...
Εγω τουλαχιστον μιλαω πιο σοβαρα απο ποτε.... ;)
σοβαρα μιλαω και γω
και νοκας εχω φιλους παρεες
πες το οπως θες
Θωμα επειδη τις ιδιες σκεψεις που κανεις εσυ τωρα περι αυτοκτονιας κ.λ.π τις εκανα κι εγω...
Καταλαβα φιλε μου οτι οπως και να εισαι...
Εχεις καθε δικαιωμα να προσπαθησεις και ΝΑ επιδιωξεις να εισαι ευτυχισμενος,ειναι δικαιωμα σου φιλε,ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ...
Αν τα παρατησεις εσυ θα χασεις φιλε...
Κανενας αλλος...
Θα κλαψουν λιγα ατομα τις πρωτες μερες για παρτη σου αλλα κανεις δε θα θυμαται τις ασχημοφατσες μας μετα απο κανα χρονο (μιας και προφανως δε σου αρεσει να σε τραβανε και φωτογραφιες σωστα;;;) :D
Ολοι θα πορευτουν στην ζωη τους και θα κοιταξουν να ειναι ευτιχισμενοι...Γιατι να τους αδειασεις τη γωνια;;; :D
Η μετρηση,μετραει αντιστροφα μεχρι την ημερα των γενεθλιων του και θελει αυτη να ειναι η μερα που θα αυτοκτονησει...
Θελει να φυγει με στυλ....
Μαλακιες του Θωμα....
Θωμα κανε μου τη χαρη και σταματα να χρονομετρας φιλε...
Κανε αυτο που σου λεω...
Δε χανεις κατι....
Θωμά είμαι θεσσαλονίκη.Είσαι κοντά να βγούμε παρέα να σου γνωρίσω 1-2 φιλες να ενώσουμε όλοι μαζί τις ασχήμιες μας??αχχαχαχααχαχ
Ειι μονο στον Θωμα;;;
Εγω στην απεξω;;;
Ειναι παλιο μελος και εχω διαβασει και τα θεματα που εχει κανει και μαλλον μιλαει σοβαρα...
Δεν ξερω φυσικα αν θα ειχε τα παπαρακια να το κανει αυτο π λεει γιατι θελει ΠΟΛΥ στομαχι για να το κανεις...
Αλλα τουλαχιστον νομιζω πως μιλαει σοβαρα...
Κατι μ λεει ομως οτι πλεον βλεπει τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη γωνια σωστα Θωμα;;;
Αντε παμε σαλονικα να μας γνωρισει τις φιλες της ;;;;
Έτσι κι αλλιώς έχω σκοπο καποια στιγμή να οργανώσω ένα μίτινγκ για όσους είμαστε Θεσσαλονίκη και κοντά...Απλά τώρα εχω κάτι άλλα πράγματα στο κεφάλι μοy ¨)
αντε χαιρετω
τα λεμε αυριο
Δεν ειπα οτι υπαρχει προβλημα ρε! Καθε αλλο!!!
Βεβαια εγω ειμαι κανα 4ωρο απο σαλονικα αλλα αν δω οτι μαζευεστε μπορει να το ψησω στα σοβαρα !!! :D
E τότε σίγουρα θα το κανονήσω το μιτινγκ.!!!:)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
Σας αγαπω ολους!! :D