Τι μου κάνουν τα παθιάρικα,όμορφα πλάσματα τούτου του νήματος;Καλημέρα.
Συλλυπητήρια Nekky,να ζήσετε να την θυμόσαστε τη γιαγιά σου,να έχετε τις αντοχές και την μακροημέρευσή της.
Καλή αρχή για τα παιδάκια μας οι μανούλες στα σχολειά.
Τα δικά μου νέα είναι πολύ καλά,όσον αφορά τη διατροφή και την φυσική κατάσταση.Χτες τέσσερα άτομα μου ανέφεραν πόσο έχω αδυνατίσει.Δε μπορώ να το δω η ίδια,ωστόσο τους ευχαρίστησα,χα χα.Νομίζω πως η άσκηση είναι τελικά το κόλπο και το ζουμί της υπόθεσης,σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή.Δεν πεινάω,δεν στερούμαι τίποτε,τρώω σχεδόν απ'όλα,αλλά με προσοχή στο ποια ώρα τρώω το καθετί και πόσο.
Ένα πράγμα που με ανησύχησε,είχε να κάνει με το γιο μου.Που έχει αδυνατίσει αρκετά και με ανησύχησε το γεγονός πως δεν είχε τις τελευταίες μέρες όρεξη να τελειώσει το φαί στο πιάτο του(κι ας ήταν οι αγαπημένες του μπάμιες).Φρίκαρα κοπελούδες.Ο νους μου πήγε στο κακό.Τον πλάκωσα στα κηρύγματα(αλλά με έξυπνη χρήση προτροπών και καλά για να αποκτήσει όγκο,που είναι ο σκοπός του στο γυμναστήριο,αλλά και με έμμεση πίεση πως δε θα μπορέσω να του δώσω συγκατάθεση να συνεχίσει να γυμνάζεται εάν είναι ελλιποβαρής).Και ξεκίνησε να παίρνει πολυβιταμίνες.Δεν έχουν έλεγχο πολλές φορές τα παιδιά όταν γλυκαθούνε στο χάσιμο κιλών και ξέρω πόσο ευαίσθητες είναι εκεί οι ισορροπίες...
Α και είναι και ερωτευμένος(λέτε αυτό να έπαιξε ρόλο,πέστε μου κορίτσια),ανησυχώ.Να τον πάω για καμία εξέταση;
Ναντινάκι μου,tidekpe,Xenara,alalumidio,nekkaki,annezinou li,basia και σ'όλες τις πλασματούρες μας,φιλάκιαααααα.;)