oxi re su μαρακι.. και εγω εχθες ημουν + 500 για αυτο εχασα τοσο σημερα!
Printable View
oxi re su μαρακι.. και εγω εχθες ημουν + 500 για αυτο εχασα τοσο σημερα!
tvra pa διαιτολογο.. την τελευταια φορα που πηγα ηταν πριν τα χριστουγεννα και ημουν περιπου 66. αλλα μια 2 βδομαδες πριν α χριστουγεννα..αχ θα με ξεχεσει κια 8α εχει και δικιο..
Καλημερα και καλη εβδομαδα.Σημερα -100.Δεν ξερω ποσες θερμιδες ειχε η μιση πιτσα που εφαγα χθες αλλα παλι καλα.
Καλημερα και καλη εβδομαδα απο μενα!!
Σημερα 78,2 , πρωτη μερα περιοδου και αρχιζω να ειμαι σε αυστηρη διατροφη και παλι!! Θα γραφω καθε μερα γιατι με βοηθαει παρα πολυ, αλλωστε εχει αποδειχθει αυτο στο αμεσο παρελθον!!
-100 σημερα και με περιοδο, καλα ειναι αντε αλλα 1400
Καλημερα,καλη εβδομαδα και υπομονη γιατι τα κεφαλια μεσα απο σημερα,γιορτες τελος..
Αντε παλι στη σχολη.. :regan:
-200 γρ. απο το πουθενα και με φαγητο απ'εξω χθες..βεβαια κατι μπορει να γινει αυριο και να μου ερθει αναδρομικα το +500:duh:
68.7 kg
αισιοδοξία θέλει το θέμα :P
Ε αισιοδοξη ειμαι,δεν εχω και παραπονο εδω που εχω φτασει:)
έτσι μπραβο, να δω κι εγω ποτε θα φτασω :P
Καλα εσυ τα εχεις καταφερει πολυ πολυ καλα και πραγματικα εισαι παραδειγμα,το εχουμε ξαναπει! :)
η αλήθεια ειναι οτι ειμαι κι εγω ευχαριστημενη με τον εαυτο μου αλλα εχω ακομα πολυ δρομο μπροστα μου, θα τα καταφερω ομως που θα παει
Αν υπαρχει καποια που σιγουρα θα τα καταφερει εισαι εσυ!
Γεια σας, μολις εθεσα εναν καινουριο στοχι, αν και στον προηγουμενο απετυχα παταγοδως!!! Ελπιζω να τα παω καλυτερα! Παντως προσπαθω πολυ! Σημερα 89. Εκει εχω κολλησει παντως ατο σωμα μου και στα ρουχα μου βλεπω διαφορα. Φιλια σε ολες!
nifitsa κρατα γερα!
Πρισπαθω καλη μου constance, ευχομαι το τικερακι μου να φτασει το δικο σου!!! Εσυ ποτε ειχες ξεκινησει;;;