Καλημέρα κούκλες!! :)
Ετοιμάζομαι για γυμναστικούλα...
Δε πειράζει Μανταμ και σήμερα μέρα είναι, διορθώνουμε τα λάθη μας ειδικά όταν κάνουμε πρόοδο στο να αναγνωρίζουμε τις αιτίες που μας οδήγησαν σ αυτά!
Printable View
Καλημέρα κούκλες!! :)
Ετοιμάζομαι για γυμναστικούλα...
Δε πειράζει Μανταμ και σήμερα μέρα είναι, διορθώνουμε τα λάθη μας ειδικά όταν κάνουμε πρόοδο στο να αναγνωρίζουμε τις αιτίες που μας οδήγησαν σ αυτά!
Σου σου μου τα υπερφαγικά δυστυχώς δε θα φύγουν μάλλον με ένα μαγικό ραβδάκι...
Είχες μια πολύ καλή ημέρα χθες και το βράδυ ίσως σε άλλη περίπτωση να έτρωγες ακόμα πιο άσχημα....
Επίσης φαντάζομαι σήμερα να μην είπες τα κανα αχταρμά χθες ας πάει και το παλιάμπελο σήμερα.
Το θέμα είναι να συνεχίζουμε.. Δε γινεται να μάθουμε να τρώμε τέλεια από τη μια μέρα στην άλλη... Τι να κάνουμε έτσι έχουν τα πραγματα.
Κουράγιο και δύναμη
Pinkιώ είσαι καλύτερα ήδη;;;
Καλή άθληση!!!
Ευχαριστώ Μαρουλένια μου. Δυστυχώς το πρόβλημα υγείας που έχω δε θα μ εγκαταλείψει σύντομα. Μια παρενέργειά του ήταν ο πυρετός που έπεσε σύντομα ευτυχώς και έτσι επέστρεψα στις δραστηριότητές μου. Δεν είναι κάτι το σοβαρό, απλά είναι επίπονο και ταλαιπωρία κάπως.
Αποφάσισα πλέον όποτε μου το επιτρέπει ο καιρός να γυρνάω με τα πόδια από τη δουλειά (όχι ότι είναι καμιά σοβαρή απόσταση :P κάνα 20-25λεπτο) και να σταματήσω να χρησιμοποιώ το ασανσέρ (μένω στον 4ο). Μην είμαστε φιτ μόνο στο γυμναστήριο, χαχαχα.
σωστή πινκ. αντε σιδερένια
σήμερις
πρωί 1 τος με 1 φέτα κασέρι κ 1 μήλο
δεκατιανό 1 φέτα ολικής κ 1 φέτα κασέρι και ένα μήλο
μεσημεριανό φασολάκια με πατάτες ,2 φέτες γαλοπούλα κ πράσινη σαλάτα και λίγη σοκολάτα με στέβια
σανκ μήλο και γιαούρτι και ένα βερυκοκο αποξηραμένο
βραδινό κοτόπουλο με πατάτες στον ατμό κ ένα αγγούρι κ λίγα καρύδια
Θενξ Μανταμίτσα!! Τέλεια διατροφή σήμερα!!
Τα δικά μου:
10:00 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ. μέλι+1 κ.σ. ταχίνι+1 κούπα γάλα
Τζιμ ασκήσεις στήθος 1 ώρα+20 λεπτά ελλειπτικό
13:30 στο τζιμ 1 αβγό
15:00 1 φέτα αρκετά μεγάλη σολωμό ψητό+σαλάτα μαρούλι με λίγο λάδι+2 παξιμαδάκια
18:00 (στη δουλειά) 1 γιαούρτι 2%
περπάτημα χαλαρό 20λεπτά+ ανέβασμα 4 ορόφων :P
19:45 1 πορτοκάλι+1 χούφτα αμύγδαλα
22:00 2 αβγά+50 γρ κασέρι 5%+ 1 ακτινίδιο (πολύ αβγό έπεσε σήμερα αλλά δε πειράζει για μια φορά)
Που είστε οι υπόλοιπες για να δω αναφορές;; Μπεσμπαμπ πως πήγε το γυμναστικό ξεκίνημα, τι έκανες;;
Γειά σας τριαδοκορούλες μου!
Λίγο καλύτερα από πλευράς διάθεσης από το απόγευμα και μετά! Δυστυχώς προέκυψαν θέματα στη δουλειά από χτες τα οποία δεν μου επέτρεψαν να ξεκινήσω τη γυμναστικούλα σήμερα. Δεν πειράζει το νέο ραντεβού κλείστηκε αύριο! Στη διατροφή οκ!
Πρωί: μια φέτα ψωμί ταχίνι μέλι και γάλα!
Δεκατιανό: 1 γιαούρτι 1 μήλο
Μεσημέρι: ομελέτα με λαχανικά και 1 παξιμάδι
Απόγευμα ατυχήσαμε!
Βράδυ: ρεβυθόριζο 180 γρ σύνολο, μισό κότατζ και λάχανοσαλάτα
Σου σου δεν έγινε κάτι αν παρεκτραπείς μια μέρα! Το να μην παρατάμε την προσπάθεια μετράει! Επίσης αν θέλεις να παρεκτραπείς είναι προτιμότερο να το κάνεις με φαγητό παρά με γλυκά οπότε εντάξει δεν ήταν και έγκλημα!!
Πινκιάκι κι εσυ μια χαρά!ωραια η ιδέα να πας και νάρθεις με τα πόδια δουλειά! Εγώ μένω κομματάκι μακριά από τη δουλειά γύρω στα 30 χιλιομετρα οπότε το λες και μαραθώνιο! Από το Μαρουλιτάκι δεν έχω δει προγραμματάκι διατροφής όμως το παλεύεις και με άσκηση οπότε καλά τα πάμε καλές μου και θα συνεχίσουμε με πιο μαχητική διάθεση τώρα που θα ανοίξει και λίγο ο καιρός!!!
Όπως πάντα πολύ ωραία διατροφή Μπεσμπαμπ μου, χαίρομαι που άρχισε να φτιάχνει και η διάθεσή σου! :)
καλημερα!!!
Μπραβο βρε κοριτσια αψογες ολες σας!! Σουσου μου η πιο ωραια διατροφη που εχεις γραψει! μπραβο σου!!!
να γραψω κ εγω τα δικα μου
Π γαλα με 3 κσ βρωμη κ 1κγ μελι
δ μηλο + λιγα αμυγδαλα
Μ κοτοσουπα με λαχανικα κ λιγη πατατα
Α πορτοκαλι-μανταρινι
Β κοτοσουπα με λιγοτερο κοτοπουλο
Χουρέι χουρέι!!!
Ένα δάκρυ συγκίνησης αργοκύλησε από τα μάτια μου! Ξεκιλνησα γυμναστική φίλες! Δοξάστε με! :bouncy:
Πρώτη μέρα έκανα μια ωρίτσα λίγο αεροβική ( ελλειπτικό) λίγο πιλάτες, λίγο trx!
Αύριο παίζει να μη μπορώ ούτε να πληκτρολογήσω... η αθλήτρια!
Ωραίες διατροφές είδα black, sou sou η κυρία με τα σου και την αυτοσυγκράτηση! Παραθέτω κι εγώ τα δικά μου!
Πρωί: τόστ τι άλλο!
Μεσημέροδεκατιανό: βίδες με κιμά και σαλάτα πολύ μικρή μερίδα γιατί έπεται και συνέχεια!
Πριν το τζιμ: γάλα μπανάνα
Μετά το τζιμ: πρωτεινικό κεικ μισό και μισή κούπα γάλα
Βράδυ: ρεβυθόριζο, κότατζ, λαχανοσαλάτα!!
Μαντάμ όλο ιδέες μου είσαι! Να υποθέσω δεν δουλεύεις;
Εύγε besbab!!!! Είμαι πολύ περήφανη για σένα!!!
π. (7.30)2 φρυγανιές σίκαλης 2 κτγ ταχίνιμελι 1 μανταρίνι 1 ποτήρι γάλα
δ (11.00)10 μυγδαλα 2 ξερα δαμασκηνα
δ (15.00) 1 μπάρα με ξερο πορτοκαλι και σπορους διάφορους
μετά είχα τρομερό πονεκέφαλο και έντονη επιθυμία για υδατάνθρακες και τσάκισα ένα κασεροκουλουρο και μία φέτα κεικ (αργούσα να φτάσω σπίτι, είχα πεινάσει και δεν ήθελα να φαω άλλα μύγδαλα)
μ. 18.00 1 κοτοσουβλάκι μιση πίτα 2 κομματια κοντοσούβλι κοτόπουλο και 5-6 πατάτες τηγανιτές
μετά μέχρι τώρα δεν έχω πεινάσει.. και δεν ξέρω αν θέλω να φάω κάτι άλλο... στεναχωρέθηκα λίγο που πλακώθηκα το μεσημέρι έτσι, αλλά κάνω πολύ κακό προγραμματισμό ώρες ώρες...
Μπλακ μου πολύ καλά!! Τι λαχανικά βάζεις στην κοτόσουπα; την αυγοκόβεις;
Μπράβο Μπεσμπαμπ μου και για τη διατροφή και για τη γυμναστική!
Τα δικά μου:
10:15 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ. μέλι+1 κ.σ. ταχίνι+1 κούπα γάλα
Τζιμ ακήσεις χέρια και κοιλιακούς/ραχιαίους
13:45 2 πορτοκάλια μεγάλα χυμό (τα πίνω αντί να τα φάω γιατί παίρνω σίδηρο)
15:00 270γρ ρεβίθια κοκκινιστά+ καστανό ρύζι (δε το μέτρησα ωμό ήταν 2,5 κ.σ.)+ 100 γρ κοτατζ+ σαλάτα μαρούλι με λίγο λάδι
18:00 1 χούφτα στραγάλια (προέκυψε βολτίτσα μετά τη δουλειά και μόνο αυτό είχα στη τσάντα μου)
20:30 1 γιαούρτι 2%+ 6 κ.σ. δημητριακά τύπου ολ μπραν χωρίς ζάχαρη+ 1 μεγάλη μπανάνα+ 1 σειρά σοκολάτα 97%
Μάλλον θα φάω και κάτι ακόμα, θα το συμπληρώσω μετά!
Μαρουλένια μου ευτυχώς ή δυστυχώς ο προγραμματισμός παίζει μεγάλο ρόλο! Εγώ πάντα κουβαλάω κάτι στη τσάντα μου για ώρες ανάγκης, έστω κάτι μικρό! Θα δεις ότι μ αυτό τον τρόπο γλυτώνεις από πολλές υπερφαγίες!!
Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση κούκλες!
Ωραία διατροφή Πινκ και Μαρούλι καλή η προσπάθεια! Ίσως αν έβαζες αυτά που έφαγες για δεκατιανό μέσα σε ένα γιαουρτάκι να μην σε έπιανε τρέλα μετά! Δεν ξέρω σε μένα λειτουργεί! Δοκίμασε το δεν χάνεις κάτι άλλωστε! Οι μπάρες πάντως έχουν υψηλό γλυκαιμικό δείκτη αν είναι τύπου έτοιμες! Ο προγραμματισμός πάντως όπως πολύ σωστά λέει και το Πινκάκι μας είναι το άλφα και το ωμέγα! Δύσκολο βέβαια με όλα όσα έχουμε να διαχειριστούμε καθημερινά αλλά χωρίς αυτόν δεν θα έχουμε και το αποτέλεσμα που θέλουμε!
Αχ έχετε δίκιο,
αλλά κουβαλούσα το ταπεράκι με τα μυγδαλάκια και τα δαμάσκηνα..
έφαγα μια φορά..
το γιαουρτάκι πως να το κουβαλάω μαζί μου;
Κάτι τέτοια πρακτικά με δυσκολεύουν..
Η μπάρα όντως ήταν κοτσάνα, πήγα σε ενα φούρνο γιατι το ένιωθα ότι έρχεται το κύμα υπερφαγίας για να το γλιτώσω και μου φάνηκε το πιο υγιεινό από όλα...
Εγώ πάντως δε κολώνω πλέον. Μου έρχεται πείνα στο δρόμο και δεν έχω κάτι μαζί μου; Παίρνω φυσικό χυμό πορτοκάλι αν ξέρω ότι δε θα αργήσω να ξαναφάω και παίρνω λίγα αμύγδαλα από ξηροκαρπάδικο ή αυτό που έχω κάνει (true story) πήγα στο σούπερματκετ και πήρα 1 γιαούρτι και 2 μπανάνες, είπα άντε να μη πάρω μόνο μια (και για κάποιο λόγο η μαμά μου είχε μαζί της πλαστικά πιρουνάκια). Έκατσα στο παγκάκι και τα 'φαγα. Επίσης παίρνω και από το σπίτι γιαούρτι και κουτάλι κανονικότατα. Ειδικά τώρα τον χειμώνα δε παθαίνουν τίποτα για 2-3 ώρες.