Quote:
Originally posted by Kassi
Ιωάννα ευχαριστώ που μ\'εκτιμάς.Danke ρε!Ακούς;Πήγα σήμερα για ένα ψυχοπαθολογικό \"τεστάκι\" πεντακοσίων εξηντακάτι ερωτήσεων όπου σκας ντάγκα ντάγκα τα αφρατούλια Ευρουλάκια σου.Ερωτήσεις όπως παίζατε τυφλόμυγα,σας άρεσε το κουτσό και το αγαπημένο μου ή ένα από αυτά ,γιατί διασκέδασα πολύ με πολλές ερωτησούλες,θα σας άρεσε να κυνηγάτε λιοντάρια στην Αφρική;Μου είπε ότι δεν φτάνει μόνο να μου αρέσει να κυνηγάω λιονταράκια θέλει να τα κυνηγάω λέει και στην Αφρική.Χάθηκε καμιά άλλη χώρα;(Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη χώρα που να έχει λιοντάρια για αιμοβόρους κυνηγούς).Άλλη ερώτηση αγαπημένη μου.Αισθάνεστε απεσταλμένος του Θεού;Απάντησα Λάθος με αστεράκι \"κατά βάθος\".Κάτι σε Άγιος Πέτρος...Τέλος πάντων είχε κάποιες ερωτήσεις που τις καταλάβαινα που πήγαιναν.Μερικές για παραβατικότητα,μερικές για αλκοολισμό,μερικές για ομοφυλοφιλία,μερικές για ψύχωση.Μία ερώτηση που με παραξένευσε και με έβαλε σε σκέψεις για το τι ήταν.Μου έλεγε\"Αν ήσασταν καλλιτέχνης θα ζωγραφίζατε σκίτσα με παιδιά;\"Και σκέφτηκα,μαλάκα,για παιδέρες ψάχνει;Περιμένω αποτελέσματα να δω που κατέληξε....Ποιός άλλος το έχει κάνει να μοιραστώ σκέψεις για το πώς του φάνηκε;
Υ.Γ.Πώς μπορώ να αλλάξω στοιχεία του προφίλ μου;
Ακόμα μία παράθεση:Όταν είδα αυτή την ερώτηση με τα λιοντάρια σκέφτηκα το βιβλίο της Άννας Φρόυντ και το παράδειγμα του μικρού Χάνς ο οποίος στον ύπνο του ονειρευόταν λιοντάρια.Συμβόλιζαν λέει απ\'ότι θυμάμαι τον πατέρα του και την σχέση που είχε μαζί του.Ακούς εκεί;Ένα απλό ζωάκι να υποδηλώνει κάτι τόσο διαφορετικό!
Υ.Γ 2.Ιωάννα στα λέω μιας και έχουμε κοινό σημείο αναφοράς.Με έβγαλε ψιλοσκρόφα με τους άντρες.Είμαι λέει δυναμικά επιθετική και ευνουχιστική.Μία Αμαζόνα!!!!Το έχουν όλες οι οριακοκάτι ή μόνο σε εμένα έλαχε το τυχερό;Τους έχω κάψει δηλαδή!!!Μισείστε με,είναι ανθρώπινο!!Χεχε!Νέο σλόγκαν....Φταίει μετά απ\'την άλλη ο Αλέξανδρος που μας μισεί αλλά λέμε εμείς τώρα!