το ωραιοτερο κοπλιμεντο που δεχθηκα ποτε, προερχοτανε απο ενα Σκωτσεζο αρχιτσιγγουνη.
μου εγραψε:
...μου αρεσε τοσο πολυ το βιβλιο σας οταν το ξεφυλλισα μεσα σ' ενα βιβλιοπωλειο, που παραλιγο να το αγορασω!!!
Printable View
το ωραιοτερο κοπλιμεντο που δεχθηκα ποτε, προερχοτανε απο ενα Σκωτσεζο αρχιτσιγγουνη.
μου εγραψε:
...μου αρεσε τοσο πολυ το βιβλιο σας οταν το ξεφυλλισα μεσα σ' ενα βιβλιοπωλειο, που παραλιγο να το αγορασω!!!
συνεχισε...............
εσυ ποσα νικνειμ ειπαμε εχεις Χαιτνι;
Η ελπίδα ποτέ δε σε εγκαταλείπει,εσύ την εγκαταλείπεις.
George Weinberg
Δεν είμαι ορκισμένος ετεροφυλόφιλος.Δε νιώθω περισσότερο περήφανος για την ετεροφυλοφιλία μου απ' ότι για το ότι είμαι λευκός ή ψηλός.
George Weinberg
Η ομοφοβία είναι απλά αυτό:μία φοβία.
George Weinberg
Όταν κάποιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση πάντα υπάρχει ο μικρός αυτός θάλαμος λογικής, ακόμα δηλαδή και στο πιο έσχατο βαθμό απελπισίας ο επισκέπτης στο παζάρι μπορεί να ελπίζει να βρει κάποιον μάγο που να μιλάει στα φίδια. Τα φίδια δεν είναι ο αντίχριστος, ούτε ο τρυποκάρυδος είναι όμως πολύ σάπιο το σύστημα και ακόμα περισσότερο όσοι με την πρώτη αφορμή ξεχνάνε το δύσκολο παρελθόν.
Δεν ξέρω αν τα γράφω καλά. Αγάπη τουλάχιστον να έχουμετε για τους ευαίσθητους φίλους μας είτε είμαστε εμείς είτε ο γείτονας που έχει σαλτάρει και αυτός και αλήθεια πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να έχουμε μια καλύτερη ελπίδα σε μια τέτοια κοινωνία.
Σκεφτηκα να κανω ενα θεμα για να γραφω σοφα λογια που τα έχω στο ημερολογιο μου.. λογια απο αλλους η καποια που γραφω εγω (αν και τα δικα μου ισως να μην ειναι και τοσο σοφα ..) Αν θελετε μπορειτε να μοιραστειτε κι εσεις..
ειναι δυσκολο να νικησεις τον εχθρο που εχει ενα φρουριο μεσα στο ιδιο σου το κεφαλι-Σαλι κομπτον
να εισαι καλοσυνατος.να θυμασαι πως ο καθενας που συναντας δινει μια μαχη-Μαριον παρκερ
seeing is a gift that comes with practice-stephanie mills
τα παιδια σου θα θυμουνται οτι τους δινεις απο καρδιας κι οχι απο την τζεπη σου..
σπιτι ειναι οπου αγαπας και σε αγαπουν..
τελειοτητα ειναι η καταστροφη κι ομως οι πιο πολλοι την αναζητουν,ενω η καρδια τους ζητα κατι αλλο..
πως ξεφευγεις απο την σκεψη οτι θελεις να ξεφυγεις;ισως πρεπει να μαθεις που ανηκεις.
αν δεν οριζεις εσυ την ζωη σου,θα το κανει καποιος αλλος-τζον ατκινσον
μολις εμπιστευτεις τον εαυτο σου τοτε θα ξερεις πως να ζησεις-γκετε
δωσε μου ενα φως για να μπορω να βαδιζω με ασφαλεια μεσα στο αγνωστο-βασιλιας γεωργιος δ'
καθε στιγμη φωτος και σκοτους ειναι ενα θαυμα-πωλ ουιτμαν
Δε μου έρχεται κάτι τώρα όμως πράγματι σοφά κ γαλήνια, προσωπικά σε ευχαριστώ, πολύ γλυκά
η μεγαλύτερη κατάρα είναι να περάσεις απ'τη ζωή σαν θεατής
παρακαλω emy.
καταρα και δωρο μαζι,thomas..
οι επιθυμίες των ανθρώπων είναι σαν τις μέρες , η μία πάει και η άλλη ερχεται
εμπιστευσου τις ελπιδες σου,οχι τους φοβους σου-ντειβιντ μαζονει
Όχι κακά λόγια για τη Ντόιτσλαντ. Οι Γερμανοί είναι σκύλοι μας!
μ'αρεσε που τελικα το θέμα μου ενώθηκε με αυτο,θα'χω να διαβάσω κι αλλα..
Έχε αγάπη στην καρδιά σου.Μια ζωή δίχως αγάπη ειναι σαν ανηλιαγος κηπος με νεκρά λουλούδια.Η συναίσθηση οτι αγαπάς κι οτι αγαπιεσαι φέρνει ζεστασιά κι ένα πλούτο στη ζωή που τίποτε αλλο δεν μπορεί να τα φέρει.-Όσκαρ ουάιλντ
Επικαλούμαι την περηφάνια σου.
Θυμήσου τι έχεις κάνει,τι ονειρέυεσαι να κάνεις και στάσου όρθιος.
Για τ'ονομα του θεού,
αντιμετώπισε τον εαυτό σου με μεγαλύτερο σεβασμό!-Γκουστάβ Φλομπερ