πολύ καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
αφηστε τα ολα κ πιαστε την γλαβιολα
αφηστε τα ολα.τι να κανει ο τιραμολα;
Ο Τιραμόλα είναι χαρακτήρας κόμικ. Πρωτοσχεδιάστηκε το 1952 σε σενάριο του Ρομπέρτο Ρέντσι και σχέδιο του Τζόρτζιο Ρεμπούφφι. Κυκλοφόρησε σε ομώνυμο περιοδικό. Το βασικό χαρακτηριστικό του ήρωα ήταν ότι το σώμα του ήταν φτιαγμένο από καουτσούκ, κι έτσι είχε τη δυνατότητα να εκτείνει τα μέλη του για πολλά μέτρα έως και χιλιόμετρα. Ο χαρακτήρας ήταν ένα απλό σχέδιο, με μαύρες γραμμές για σώμα, οβάλ πρόσωπο, έναν κύλινδρο για μύτη και ημίψηλο καπέλο.
Τα κόμικς του Τιραμόλα κυκλοφόρησαν στην Ιταλία για αρκετά χρόνια, και υπήρχαν στην αγορά μέχρι τη δεκαετία του '80. Στη δεκαετία του '90 το κόμικ έγινε ξανά της μόδας και κυκλοφόρησε από άλλες εκδόσεις, με νέες ιστορίες και μοντέρνο σχέδιο, χωρίς όμως επιτυχία.
Στην Ελλάδα το περιοδικό πρωτοκυκλοφόρησε το 1970, από τον εκδοτικό οίκο Καμπανά. Στο περιοδικό εμφανίζονταν εκτός από τον Τιραμόλα και άλλοι ήρωες, όπως οι Πέπο και Κάρλο, ο λύκος Πουγκατσώφ, ο ινδιάνος Καριμπού και ο υπερήρωας Μίστερ Ματζέστικ.
apo wikipedia
afiste ta misi girisa sti fisi
https://www.youtube.com/watch?v=jP-TwRAfee8
Γεια σου undetermined :) Που έχεις χαθεί και γράφεις τόσο σπάνια;
Στο θέμα μας τώρα, συμφωνώ μαζί σου ότι σίγουρα θα ένιωθα καλύτερα με έναν σωστό σύντροφο στο πλευρό μου αλλά δεν θα γιατρευόταν κι η κατάθλιψη, θέλω να πω δεν νομίζω πως θα μπορούσα να σταματήσω την αγωγή...αυτό ήθελα να πω...
Όσο για την αγάπη που λες και μόνο που το αναφέρεις σαν ενδεχόμενο και το φαντάζομαι με κάνει να νιώθω καλά και πιο ήρεμη αλλά από την άλλη αναρωτιέμαι κατά πόσο υπάρχει αγάπη σ' αυτό τον κόσμο...
Μα καλα ποιος εισαι ο Τιραμολα?
Και εαν ειναι νεαρης ηλικιας σε κοιταει ολο περιεργεια. Που να ξερει ποιος ηταν ο Τιραμολα....
Στην #574 ο elis αναλυει τον ηρωα Τιραμολα , αναλυτικοτατα , οποτε δεν λεω κατι περιεργο , στον elis απευθυνομαι .
Τωρα αν ειμαι ο Τιραμολα ? απο οσω γνωριζω , οχι .