δε ξερω που να κρυφτω.τα φαρμακα δε ξερω γιατι τα παιρνω
Printable View
δε ξερω που να κρυφτω.τα φαρμακα δε ξερω γιατι τα παιρνω
δεν ειμαι εξω απο το χορο.
και εγω τα εχω βιωσει.
αλλα κοιτα να αποβαλλεις και να ελαττωσεις το φοβο αυτο με τη βοηθαει των φαρμακων και τη δικη σου καθοδηγηση.
για αυτο σου λεω χεστους.
μη δινεις σημασια.
μη δινεις φαγητο στο φοβο αλλα να εχεις θαρρος.
καλησπερα παιδια
σημερα ηταν μια σχετικα καλυτερη μερα. ειχα την παρακολουθηση μονο 3-4 ωρες..
κατι ειναι κι αυτο ε?
κατι ειναι και αυτο πραγματικη βασανιστικη σκεψη εγω ειχα παθει τραλαλα ειχα τσακωθει σε ενα οικο ανοχης με ιεροδουλη λιγο πριν παθω ψυχωτικο επεισοδιο με κλειδωσε μεσα η τσατσα και ηρθαν δυο μπραβοι και μου ζητουσαν το λογο με τα πολλα αφου με σπρωξαν στις σκαλες με αφησαν να φυγω και εφυγα διχως να παω αστυνομια και σχετικα ελα μου ντε ομως μετα απο 5 μερες παθαινω ψυχωτικο επεισοδιο και θεωρουσα οτι οι μπραβοι εκεινοι και η αστυνομια της Ελλαδος συνεργαζονται και θελουν να με σκοτωσουν ειχα και αλλα συμπτωματα οτι ειμαι ο Αντιχριστος και τα σχετικα της λεω μανα δεν νιωθω καλα μου λεει πηγαινε για μπανιο τοτε μπροστα μου θολωσαν ολα και βλεπω σαν σε ταινια οτι επαιρνε η μανα μου ενα κουζινομαχαιρο και με καρφωνε χωρις να βλεπω αλλα αντκειμενα στο σπιτι σαν να απορροφηθηκα στο βιντεο που εβλεπα με το μυαλο μου.με παει νοσοκομειο και τρεχω να φυγω της λεω δεν ειμαι ασφαλης σκεφτομουν οτι μπραβοι μαζι μετην αστυνομια θα με βρισκαν και θα με μαχαορωναν στο κεφαλι και επειδη η μανα μου αφου πηγε στο νοσοκομειο της λεω θα πεσω στα αυτοκινητα δεν ενιωθα ασφαλης πεφτω σε ενα αυτοκινητο μπροστα που ερχοταν για να μπει στο νοσοκομειο παταει φρενο διχως να κορναρει εγω κρατουσαν θρησκευτικα κειμηλια στο χερι για να με συγχωρεσει ο Θεος και να μην παω στην κολαση σαν αντιχριστος που ενιωθα οτι ημουν.ημουν πολυ βαρια και συνηλθα σε μεγαλο βαθμο που εβγαλα σπουδες τελιωσα το πανεπιστημιο πηγα στρατο δουλεψα σε καποιες δουλειες αλλα και γω ακομη και τωρα εχω σαν και σενα κατι παρομοιο.οταν τσακωνομαι με καποιον εκτος οικογενειας μου ρχεται στο μυαλο οτι θα παρει οπλο και θα με σκοτωσει η εκεινη την στιγμη η αλλη.φοβαμαι οτ θα με σκοτωσουν οχι τοσο παρακολουθηση οσο οτι θα με δολοφονησουν ακομη και καποιους συγγενεις που δεν εχω καλες σχεσεις φοβαμαι οτι θα μου τη στησουν εξω απο το σπιτι μου και θα με μαχαιρωσουν.
ενω ειχαν φυγει τα θετικα συμπτωματα το τελευταιο χρονο τα εχω εντονα παρολο που παιρνω αγωγη και δεν κανω καταχρηση ή χρηση καμιας ουσιας,δηλαδη δεν πινω καφε,δεν πινω αλκοολ δεν καπνιζω δεν παιρνω ναρκωτικα κοιμαμαι 8 ωρες καθε βραδυ περπαταω 1,5 με 2 ωρες καθε ημερα δηλαδη κανω ασκηση και ολα αυτα ξαναηρθαν στην επιφανεια λογω του οτι το χειμωνα δουλευα μαυρα σε μια δουλεια για να συμπληρωσω εισοδημα και να κανω εξασκηση του επαγγελματος που σπουδασα και η πιεση και η απαιτηση της δουλειας με εκανε να ξαναεχω παρανοικες ιδεες. παλεψε το και συ και γω δυσκολευομαι αλλα δεν λεω τιποτα στο ψυχιατρο γιατι δεν θελω να μου γραψει αλλα φαρμακα παιρνω ρισπεριδονη των 6 mg
σε καταλαβαινω. σε νοιωθω..
εγω τα εχω 14 χρονια αυτα. απλα τα πρωτα χρονια δεν ηξερα τι ειναι αυτο..στο γιατρο πηγαινω τα τελευταια 4-5 χρονια.
κι εγω εχω θεμα με την πιεση και το αγχος.
δε ξερω αν θα καταφερω ποτε να δουλεψω. πρεπει ομως
boo εισουν 10 χρονια με ψυχωση χωρις θεραπεια?
ω ναι... 10 χρονια
και πριν 16 χρονια μειζονα καταθλιψη για 1.5 χρονο.. μου το ειπανε στη νοσηλεια οταν μου επαιρναν ιστορικο
τωρα ειμαι 30..
μετα την καταθλιψη μετα απο μισο χρονο ξεκινησαν τα ψυχωτικα.προσπαθουσα να εξηγησω μεσα μου γιατι περασα αυτην την καταθλιψη και κατεληξα πως το εκαναν για να με παρακολουθουν. ολα ειναι πειραμα
αυτα τα δεκα χρονια που εισουν χωρις θεραπεια μαλλον φταινε, βαθυνε η ψυχωση, και τωρα δε σε πιανουν τα φαρμακα καλα....
Αρα εχεισ καταθλιψη με ψυχωτικα στοιχεια μαλλον δεν εχεισ ψυχωση
δε ξερω αν εφταιξε αυτο.. η αληθεια ειναι πως με τα χρονια ολο και αποκτα κι αλλες λεπτομεριες αυτο που σκεφτομαι και ζω..
ελις δεν εχω και τα 2 μαζι
μετα απο μισο χρονο που τελειωσε η καταθλιψη μετα επαθα ψυχωση. οχι μαζι. ολοι οι γιατροι αυτο μου λενε..
ελισ και εγω 25 χρονον ειχα κανει για δυο χρονια θεραπεια καταθλιψεις και μετα 34 χρονων εκανα ψυχωτικο επισοδειο......
Το ιδιο εχουμε κ οι τρεισ καταθλιψη με ψυχωτικα κι εγω αυτο εχω αλλιωσ δε θα λειτουργουσαμε καθολου εγω εφτασα μεχρι τα εγκατα τησ ανθρωπινησ υπαρξησ και δεν πεθανα αυτο εχουμε ολοι