Έτσι ακριβώς είναι.
Αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα. Έχω φτάσει στο σημείο μη παρέκει. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Το χειρότερο είναι ότι αυτή η "συστολή" που μου δημιουργείται. Ποια συστολή; Αυτή που περιέγραψε πολύ σοφά η φίλη Ρέα σ'ένα άλλο θέμα. Ξέρει για ποιά "συστολή" εννοώ. Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα απ'αυτό. Είναι αρκετό για να μου προκαλέσει ζημιά, ακόμη και σωματική.
Είπες τη χρυσή πρόταση. Θέλω να κάνω κάτι που δε θά'ναι καταναγκαστικό έργο. Ναι, γιατί ως τώρα (απ'το 2004) δοκίμασα τα πάντα και απέτυχα. Δεν μπορώ άλλο, έχω κουραστεί αφάνταστα ψυχολογικά μ'αυτό το θέμα και έχω φτάσει στο σημείο νά'μαι μονίμως μίζερος και απισιόδοξος και δεν έχω καμία όρεξη να μπαίνω σε διαδικασίες. Απ'την άλλη, πριν, στις αρχές ήμουν διατιθεμένος να κάνω τον πολύ κόπο γιατί έλεγα μέσα μου το κέρδος θα άξιζε τον κόπο. Εγώ δεν κέρδισα ποτέ και σιχάθηκα τον εαυτό μου σε σημείο θέλω να με βλέπω στον καθρέπτη.
Αυτό κάνω τόσο καιρό. Εκτός αν εννοείς να κάτι να πω περισσότερα κλπ. απ'ότι έχω πει ως τώρα αν κατάλαβα σωστά.
Και όλα τά'χω κάνει, τά'άλλα δεν μπορώ να τα κάνω. Πιο άτυχος (με όλη τη σημασία) στον ερωτικό τομέα απο'μένα δεν παίζει να υπάρχει.
Πολύ καλή ερώτηση. Βασικά, με απασχολεί κυρίως να μπορώ να ελέγξω και να λύσω αυτό το πρόβλημά μου να βρω κοπέλα. Θα ήθελα να είχα λέγειν (κάτι που δεν έχω) για να μπορώ ανα πάσα στιγμή προσεγγίζω κοπέλες είτε από chat, είτε να τις μίλαγα σε μπαράκια, clubάκια γιατί κακά τα ψέματα, έτσι ανεβάζω πιο πολύ τις πιθανότητές μου να βρω κοπέλα (άλλο που δεν μπορώ να το κάνω αυτό με καμία Παναγία). Και ναι, μακάρι να μπορούσα να αποκτήσω κύκλο με κοπέλες. Και τι δε θά'δινα για να αποκτήσω έναν τέτοιο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ θησαυρό.