Αναρωτιέμαι αν καμία ωραία,έβαλε αρνητική......
Printable View
Καλά άσε τώρα τι λένε οι άλλοι. Ο καθένας εδώ έχει την άποψη του. Εσυ προσωπικά καταρχήν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου; Να σου κάνω μια άλλη ερώτηση, θεωρείς πως με την εμφάνιση που έχεις τώρα δεν μπορείς να κάνεις μία όμορφη γυναίκα να σε ερωτευτει; Γιατι κοίταξε να δεις υποθέτω πως δεν θέλεις απλώς να γαμήσεις κάποια, θέλεις να κάνεις σχέση μαζί της, πιστεύεις πως το σώμα θα συμβάλλει καταλυτικά ώστε να δημιουργήσει σχέση επειδή έχεις ένα ωραίο σώμα; Αν πιστεύεις πως με το σώμα θα σε ερωτευτεί κάποια θα απογοητευτείς, γιατί το ζητούμενο σε μία σχέση δεν είναι μόνο το σώμα αλλά το να περνάει η κοπέλα καλά μαζί σου, να τη κάνεις να γελάει, να χαίρεται, να θέλει από μόνη της να είναι συνέχεια μαζί σου. Πρόσεξε τώρα να δεις τι θα σου πω, αν μπορείς να δώσεις σε μια γυναίκα αυτά τα στοιχεία, τότε δεν χρειάζεσαι το σώμα γιατί της δίνεις αυτό το οποίο θέλει, κάποιον που να την κάνει να μην βαριέται και να περνάει καλά. Αν όμως δεν τα έχεις και έχεις ωραίο σώμα θα κερδίσεις μία γνωριμία όπου θα εξατμιστεί γρήγορά γιατί δεν θα της δίνεις στοιχεία ώστε να περνάει καλά μαζί σου οπότε θα ξενερώσει και θα προχωρήσει στον επόμενο. Τα καταλαβαίνεις αυτά που σου λέω;
Λοιπόν mindcrime,ας τα πάρουμε ένα-ένα:
Όπου σώμα,βάλε και την εμφάνιση γενικά.
Δεν είμαι άτομο με (πολύ) αυτοπεποίθηση σε αυτόν τον τομέα,γιατί αλλιώς θα είχα λύσει το θέμα μου νωρίς.
Σίγουρα θέλω σχέση με όμορφη σε εμφάνιση.
Απλά θέλω ένα συγκεκριμένο στυλ,αυτό....
Πρόσεξε ποιο είναι το πρόβλημα τώρα.... Το συγκεκριμένο στυλ που θέλεις είναι σωστό και έχεις και κάθε δικαίωμα να το επιθυμείς και να το αναζητάς. Το θέμα όμως είναι πως έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση, οπότε το ζητούμενο είναι να μπορέσεις να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση. Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να ελκύσεις την κοπέλα με το συγκεκριμένο στυλ που θέλεις και όχι με το σώμα ρε φίλε ή την εμφάνιση. Εντάξει το σώμα και η εμφάνιση προδίδει ένα στυλ το οποίο ίσως να την κάνει να της αρέσει, αλλά δεν αρκεί αυτό, πρέπει να φερθείς ως κυνηγός στα μάτια της αλλά ένας σωστός κυνηγός που τη γουστάρει για αυτό που βγάζει προς τα έξω και τον ενδιαφέρει να μάθει πως είναι ο εσωτερικός της κόσμος για να δει αν ταιριάζει με αυτή. Ξέρεις μπορεί να φάς το πακέτο να δεις κάποια που να σου αρέσει εμφανισιάκα να σου κάνει κλίκ, να λες τώρα τη βρήκα και όταν πας να μιλήσεις να σε ξενερώσει για χίλιους δύο λόγους. Είναι ολόκληρη ιστορία να βρει κάποιος τη γυναίκα που θέλει όπως την θέλει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για την ώρα με τον εαυτό σου, είναι να αρχίζεις να βρίσκεις πράγματα στον εαυτό σου τα οποία τα θεωρείς ατού και να αρχίσεις να τα εξωτερικεύεις. Επίσης θα σου δώσω άλλη μία συμβουλή. Το κάνω παρέα με μία μέτρια ή άσχημη δεν σημαίνει πως είμαι αναγκασμένος να τη γαμήσω κιόλας ή θα πρέπει να κάνω σχέση μαζί της. Μην αποκλείεις γνωριμίες και φρόντισε να ανοίξεις τον κύκλο σου, τώρα εκεί που είσαι στο πανεπιστήμιο. Κάνε παρέα με όλους γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, μπορεί μία μέτρια ή μία κακάσχημη κοπέλα να έχει μία φίλη που να σου καλύπτει τα δικα σου τα θέλω, όταν είσαι σωστός με την κακάσχημη τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες από αυτά που θα πει η κακάσχημη στη φίλη της για σένα να σου έχει έτοιμη τη γυναίκα που θέλεις χωρίς να το έχεις πάρει καν χαμπάρι. Καλό το σώμα γύμνασε το, φτιάξε την εμφάνιση σου όσο μπορείς, αλλά το κλειδί για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση είναι να μην φοράς παρωπίδες και να μην επικεντρώνεσαι σε αυτό που θέλεις. Εσύ πρέπει να έχεις ως σκοπό την σύναψη της απλής γνωριμίες με πανέμορφες, με απλές όμορφές, με μέτριες, με κακάσχημες. Όταν όλες αυτές θα λένε πως ο γουαι είναι πολύ καλό παιδί και γαμό τα παιδιά τότε το έργο σου θα είναι πάντα πιο εύκολο και η αυτοπεποίθηση και η αναπτέρωση του ηθικού θα έρθει από μόνη της.
Γιατί βάζοντας υψηλά στάνταρ απορρίπτεις και βγάζεις μία αρνητικότητα σε όποια δεν σου κάνει κλικ και αυτό σου χαλάει το ίματζ. Πρέπει να είσαι θελκτικός σε όλες και στις όμορφές και στις άσχημες και για να γίνει αυτό πρέπει να φέρεσαι το ίδιο σωστά και ευχάριστα σε όλες.
Και τώρα να σε ρωτήσω κάτι άλλο... Στο γυμναστήριο που πηγαίνεις δεν έχεις δει κάποια όμορφή που να λές αυτή τη γουστάρω;
Όχι δεν σου λέω να πας με άσχημη ή με μέτρια. Σου λέω να τους φέρεσαι σε φιλικό επίπεδο όπως θα φερόσουν σε μία όμορφη να τους μιλάς, να τους χαμογελάς, να τους κάνεις αστειάκια και τέτοια....
Οι όμορφες του γυμναστηρίου έχουν το βλέμμα άλλου μόνο σε εσένα που δεν έχεις το σώμα του σούπερ μοντέλου ή το έχουν σε όλους τους άντρες ακόμα και σε αυτούς που έχουν τα σούπερ σώματα; Αν δεν το έχεις παρατηρήσει, παρατήρησε το την επόμενη φορά που θα πας γυμναστήριο και πες μας και εμάς (αν και εγώ την ξέρω την απάντηση όπως και το γιατί)
Ναι αλλά δεν γίνεται κανα κονε όμως.... στην πείνα είναι και οι γκόμενες και οι τύποι με τα σούπερ σώματα... δεν σου έχει προκαλέσει απορία αυτό;
Ναι το πιστεύω... Καλά οι γυναίκες πάνε με όποιον τους ψήσει... αλλά οι άντρες παρόλο που έχουν ωραίο σώμα για πολλούς λόγους μπορεί να είναι στη πείνα ή να κάνουν ψυχικά της μιας νύχτας.... Εγώ πάντως αν ήθελα να ήμουν με όμορφές γυναίκες συνεχώς, θα σταματούσα το γυμναστήριο και θα έκανα κάτι άλλο, που σίγουρα θα μου έκανε το τέλειο σώμα και θα με είχε ανάμεσα σε όμορφές γυναίκες....
Mindcrime,η καθημερινή γυμναστική πως σου φαίνεται?
Γιατί όταν δεν πάω γυμναστήριο,κάνω και στο σπίτι λίγο.
Συγκεκριμένα κάμψεις και μονόζυγο(διάβασα ένα άρθρο όπου λέει ότι μια μεγάλη γυμνασμένη πλάτη με τα ''φτερά'',ελκύει τις γυναίκες).