Ζυγίστηκα και έφριξα πάλι... 105,8 έφτασα.
Βρε σε καλό μου, πώς τα κατάφερα πάλι...
ʼντε πάλι, η αντίστροφη μέτρηση
Printable View
Ζυγίστηκα και έφριξα πάλι... 105,8 έφτασα.
Βρε σε καλό μου, πώς τα κατάφερα πάλι...
ʼντε πάλι, η αντίστροφη μέτρηση
καλημερα σαςςςςςς λοιπον τα αποτελεσματα του μηνα σε χασιμο κιλων ειναι ¨---->5,3 μια χαρουλα δλδ.Τι κανετε παιδια δεν γραφετε ε?Εγω ειμαι κριομενη χαλια ειμαι.
http://www.ketoforum.de/diet-ticker/...ht_loss/30551/
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!
ʼντε και σε περισσότερα!!!!!!!!!
Αν δεν κάνω λάθος κάποια στιγμή έλεγες για μπικίνι? Μάλλον με μονοκίνι σε βλέπω τον Ιούνιο!!!
γεια σας παιδια.
μαρακι περαστικα σου και μπραβο για την προσπαθεια σου. τα πας αψογα, συνεχισε ετσι.
ζαχαρουλα μην της βαζεις ιδεες γιατι θα ψαχνει για καμια παραλια ερημικη στο τελος... χεχε!
εγώ σήμερα πάντως δε ζυγίστηκα, μου το φυλάω για έκπληξη αύριο το πρωί!!! Βοήθεια μας:P
BLiSS,
Από ερημικές παραλίες άλλο τίποτα η Ελλάδα. Δόξα το Θεό έχουμε άπειρες!!!!! Αλλά εγώ δεν έλεγα κάτι τέτοιο. Σε κανονική παραλία θα πάει και θα είναι και ΘΕΑ. ʼντε από εκεί!!!!
Να μη σου πω ότι θα την στείλουμε στην Μύκονο.!!!!!
χιχιχιιχιχιχιχ
Eva,
και γω για αύριο το φυλάω. Δυστυχώς αυτή η εβδομάδα ήταν μόνο παρασπονδίες. Παιδικά πάρτυ, γεννέθλια και παϊδάκια. ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Δεν ξέρω τι θα δω αύριο, ελπίζω πάντως όχι κάτι "τρομερό" :)
ειπα ερημικη παραλια γιατι μονοκινι και μαμα εμενα μου καθονται λιγο στραβα. τουλαχιστον να παει με τον καλο της, μακρια απο αδιακριτα βλεματα για να το απολαυσει κιολας.
γιατι μυκονο?????? :P
Για να ξεσαλώσει και λίγο.....
Εμείς οι μαμάδες το χρειαζόμαστε που και που!! Και είναι από τα πολύ σπάνια......
(Sorry για τις διακοπές είναι λόγο ρεύματος)
Τρέχω να ανάβω κεράκια γιατί τρομάζουν τα τερατάκια μου!!!!
siga mhn foreso pote mpikini ego.ma ti lete??kamia kelempia isos.opos pada edo k 4 xronia
για να τα λεμε και σωστα τα πραγματα, φροντιζετε να ξεσαλωνετε πριν γινετε μητερες γιατι μετα θελει μια σοβαροτητα το θεμα αυτο και οι δικαιολογιες περιττευουν.
αν δεν εχεις ups καλυτερα μην αναβεις το pc γιατι με τις διακοπες του ρευματος μπορει να σου καψει τιποτα απο το hardware.
ποτε μην λες ποτε!Quote:
Originally posted by gourounitsa
siga mhn foreso pote mpikini ego.ma ti lete??kamia kelempia isos.opos pada edo k 4 xronia
Γκρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!
Λόγω διακοπών ρεύματος είναι η τρίτη φορά που το γράφω το μήνυμα!!!!
Λοιπόν BLiSS καλέ μου το ότι έχω 3 παιδιά δεν σημαίνει ότι δεν έχω προσωπικές ανάγκες!!!!
Καλή η Dora & ο ΒοΒ ο Μάστορας αλλά έχω κάθε ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πάω ένα σινεμά ή ένα θέατρο και εγώ!!
Το να κάνεις παιδιά δεν σημαίνει ότι εξαφανίζεις τις δικές σου ανάγκες, ΝΑΙ τις περιορίζεις αλλά υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν.
Και στο κάτω κάτω τις γραφής όταν εγώ είμαι κάλα είναι και τα παιδιά μου, όταν είμαι εγώ χαρούμενη μπορώ πιο εύκολα να τους το μεταφέρω (βέβαια υπάρχουν και φορές που κάνω τον κλόουν αλλά δεν μπορείς να είσαι και πάντα καλά)