Καλημέρα, κορίτσια...και εγώ Ζωή, ανέβηκα...71 στρογγυλό (θα πρέπει να αλλάξω και το τικεράκι μου)...κι εγώ θα την κάνω κανονικά, όμως, για δυο εβδομάδες και αν δεν αλλάξει κτ πρός τα κάτω, θα την αλλάξω..τις καλημέρες μου!
Printable View
Καλημέρα, κορίτσια...και εγώ Ζωή, ανέβηκα...71 στρογγυλό (θα πρέπει να αλλάξω και το τικεράκι μου)...κι εγώ θα την κάνω κανονικά, όμως, για δυο εβδομάδες και αν δεν αλλάξει κτ πρός τα κάτω, θα την αλλάξω..τις καλημέρες μου!
την κάνεις και μου λες...είναι καλή διατροφή αλλά εγώ θέλω να τρώω κάποια
πράγματα που΄μου αρέσουν αλλά δεν...μπορώ :)
Κοριτσια καλημερα κι απο μενα.Λοιπον χθες εφαγα¨3 το μεσημερι μιαμιση κουπα γαλα 1,5% με δυο κουταλιες φρουκτοζη.Κατα τις 7 το απογευμα μια τονοσαλατα.Το βραδυ κατα τις 12 επειδη ειχα ρεπο δυστυχως εφαγα εναμιση πιατο μακαρονια με σαλτσα ντοματας και νορμαλ λαδι.Λεω δυστυχως γιατι ενω σαν συνδυασμος ηταν σωστο σαν ποσοτητα ηταν πολυ συγκριτικα με τα προηγουμενα βραδυνα μου.Βαρυστομαχιασα και δεν εκλεισα ματι ολη νυχτα.Τελικα αυτο με τις "απεριοριστες"ποσοτητες το φοβαμαι.Καλυτερα μικροτερες ποσοτητες ωστα να "κλεισει" το στομαχι.Ελπιζω να μην με παρει απο κατω.ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟ!!!!!
Ας δώσω τα σημερινά, μήπως και ταρακουνηθώ, όταν τα δω γραμμένα:
2 κράκερς με ταχίνι και μέλι
3 κομματάκια κολοκυθόπιτα (ξέρω...ξέρω..)
καφές με γάλα
κοτόπουλο με ντομάτα και τζατζίκι φρούτα
λίγο νερό
Ένα περίεργο πράγμα, βρε κορίτσια, από τότε που έφυγε η Λίλη...ψιλοέπεσα...ξέρετε γιατί, ε;; Η Λίλη ήταν κάτι σα θεματοφύλακας της διατροφής και έχανε σταθερά, αυτό έμμεσα με ενθάρρυνε..τέλος πάντω, νομίζω ότι αυτό θα το κάνει τώρα η katyan (που ούτε μια φορά δεν έχω γράψει σωστά το όνομά της...σόρι φιλενάδα)
Δεν πειραζει.Λεγε με Κατερινα οπως ειναι το πραγματικο μου ονομα.Ας γραψω κι εγω τι εφαγα χθες.Ξυπνησα πρωι γιατι ετρεχα στους δικηγορους για το διαζυγιο.Το πρωι κατα τις 10 εναν ελληνικο με μια κουταλια ζαχαρη.Κατα τις 1 το μεσημερι ηπια μιαμιση κουπα γαλα 1,5% με δυο κουταλιες φρουκτοζη.Στις 4 το απογευμα εφαγα μια τσιπουρα ψητη με μια μεγαλη σαλατα μαρουλι.Κατα τις 6 εφαγα μιση κουβερτουρα[ξερω ειναι πολυ αλλα με ειχε πιασει υπογλυκαιμια}.Στις 10 το βραδυ μια φρουτοσαλατα με μια μπανανα,ενα μηλο,4 δαμασκηνα αποξηραμενα,λιγο μελι ,μισο γιαουρτι 2% και λιγη κανελιτσα{γινεται πολυ νοστιμη ετσι,φτιαξτε την}.Οφειλω να ομολογησω οτι πειναω αρκετα,γουργουριζει η κοιλια μου,μου λειπει το αλκοολ αλλα τι να κανουμε?Πρεπει να κατεβω στα κιλα για να ανεβει η ψυχολογια μου!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΩ!!!!
Ξεχασα να ρωτησω coca cola light επιτρεπεται να πιουμε?Ηπια κανα δυο φορες μισο ποτηρι γιατι βαρεθηκα τη σοδα.Καποτε ειχα ρωτησει το διαιτολογο μου και μου ειχε πει οτι κανα δυο ποτηρια την εβδομαδα μπορω να πινω αλλα οχι συχνοτερα γιατι μπλοκαρει τον μεταβολισμο.Εσεις τι γνωμη εχετε γιαυτο το θεμα?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ και απο εμένα...δε σας ξέχασα αλλά τί να γράψω αφού γουρουνιάζω ανελιπώς και χωρίς αιδώ....Κατερίνα μου, γι΄αυτό που ρωτάς δεν έχω ιδέα...κανείς από τους τόσους διαιτολόγους που έχω πάει δε μου έχει πει κάτι αντίστοιχο αλλά μου ακούγεται λογικό να υπάρχει μέτρο...αλήθεια, ζυγίστηκες; Πάντως, χωρίς πλάκα σε θαυμάζω...όταν είπες για χωρισμό δεν καταλάβα ότι πρόκειται για κάτι αποφασισμένο, με δικηγόρους κ.λ.π.... γι'αυτό και σου είχα απαντήσει κάπως ανάλαφρα... τώρα συνειδητοποιώ το διπλό άθλο σου...ΜΠΡΑΒΟ, που τα παλεύεις όλα...
αυτό περί μεταβολισμού, είναι σίγουρο και σ'εμένα το έχουν πεί, το μόνο που δε μου είπαν είναι τί τον ξεμπλοκάρει!!:DQuote:
Originally posted by katjan
Ξεχασα να ρωτησω coca cola light επιτρεπεται να πιουμε?Ηπια κανα δυο φορες μισο ποτηρι γιατι βαρεθηκα τη σοδα.Καποτε ειχα ρωτησει το διαιτολογο μου και μου ειχε πει οτι κανα δυο ποτηρια την εβδομαδα μπορω να πινω αλλα οχι συχνοτερα γιατι μπλοκαρει τον μεταβολισμο.Εσεις τι γνωμη εχετε γιαυτο το θεμα?
Δεν ζυγιστηκα.Αποφασισα να ζυγιστω τελευταια μερα του μηνα για να δω τη συνολικη απωλεια.Απο εμπειρια ξερω οτι εχω περιεργο μεταβολισμο και αργει να παρει μπρος,οποτε φοβαμαι να ανεβω στη ζυγαρια.Αυτη τη στιγμη εχω περιεργη ψυχολογια και αν δω πολυ μικρη απωλεια θα με "ριξει"ακομη περισσοτερο.Ας γραψω τα καθιερωμενα,λοιπον χθες κατα τις 3 το μεσημερι ηπια μιαμιση κουπα γαλα 1,5%με δυο κουταλιες φρουκτοζη.Το απογευμα στις 6.30 εφαγα μια τσιπουρα ψητη με μια σαλατα μαρουλι με ντοματα.Αργοτερα εφαγα λιγη κουβερτουρα και ενα μηλο.Κατα τις 10 το βραδυ μια ομελετα σκετη.Αυτα απο μενα.Χρονια πολλα σε ολες και ολους που γιορταζουν!
Από αύριο τρίτη επανέρχομαι στη διατροφή μας για δυο εβδομάδες...θα ζυγιστώ μαζί με την κατερίνα και αν δεν υπάρχει απώλεια, αναγκαστικά θα την αλλάξω! Φιλάκια, κορίτσια!
Καλημερα κι απο μενα κοριτσια.Λοιπον μου σημειωνω δυο απουσιες.Θα γραψω τη διατροφη της Κυριακης γιατι χθες ημουν ολη μερα εξω και "σαβουριασα"οτι βρηκα μπροστα μου.Δεν πειραζει σημερα ξημερωσε μια καινουρια μερα και συνεχιζουμε ακαθεκτοι!Την Κυριακη κατα τις 3 ηπια μιαμιση κουπα γαλα 1,5% με δυο κουταλιες φρουκτοζη,στις 6 μια τσιπουρα ψητη με μια σαλατα μαρουλι και ντοματα.Το βραδυ κατα τις δεκα μια φρουτοσαλατα.Δυστυχως ομως το βραδυ ηπια 4 βοτκες.Ξερω δεν επρεπε,με χαλασε κιολας,αλλα λογω της ημερας δεν την 'παλευα"και υπεκυψα.Δεν θελω να με παρει απο κατω λογω των ατασθαλιων που εκανα.Θα συνεχισω σαν να μη συνεβει τιποτα!Εσεις πως τα πατε?
Επανέρχομαι σήμερα, Κατερίνα μου, και κάνω έρευνα για γυμναστήριο γυναικών, αυτό με το 30λεπτο πρόγραμμα γιατό λόγω ηλικίας έχουν μειωθεί και οι καύσεις....όλα καλά...ΔΥΝΑΤΑ!
ΑΑΑΑ, να τι ήθελα να σου πω και το ξέχναγα...μήπως πρέπει να ζυγιστείς λίγο νωρίτερα γισ να τσεκάρεις αν σου πάει αυτή η διατροφή;;; Για να μη χάνεις χρόνο, λέω...
Ας παραθέσουμε τα σημερινά μας ως ένδειξη μεταμέλειας και επιστροφής σε κανονική διατροφή...
2 φρυγανιές με μέλι, ταχίνι
μπρόκολο με ένα αυγό βραστό και τυρί
3 μανταρίνια
καφές με γάλα
μπρόκολο με μια φέτα ψωμί και μελιτζανοσαλάτα (η αγαπημένη της Λίλης, καλή της ώρα)
ένα κομματάκι χαλβά (οι κακές συνήθειες...)
Πολύ νερό, καθόλου γυμναστική...αλλά από την άλλη εβδομάδα...ποιος με πιάνει!!!!!Κορίτσια, ξεκινώ cyrves, μιλάνε για θεαματικά αποτελέσματα...θα ενημερώνω!!!!!
καλημέρα σε όλους..ελπίζω να είστε καλά...γουρούνιασα πολύ αυτές τις ημέρες..αλλά από εχθές
άρχισα τη διατροφή από την διαιτολόγο που είχα πάει πριν κανα 2 χρόνια και είχα χάσει πολλά
κίλά γύρω τσα 15 αλλά αργά και σταθερά...περίπου μισό με 1 κιλό την εβδομάδα...οπότε θα την κάνω...άντε να δούμε...καλημέεεεεεερα!