-300 γραμμαρια σημερα. Ολο λεω να σταματήσω το καθημερινο ζυγισμα και ολο δεν το κανω!
Τουλαχιστον σημερα ειχα καλα αποτελεσματα και χαρηκα!!
Ελπιζω κι εσεις!!
Printable View
-300 γραμμαρια σημερα. Ολο λεω να σταματήσω το καθημερινο ζυγισμα και ολο δεν το κανω!
Τουλαχιστον σημερα ειχα καλα αποτελεσματα και χαρηκα!!
Ελπιζω κι εσεις!!
brazil τα ιδια κι εγω.Ολο λεω αστο, αλλα η ζυγαρια ειναι καθε πρωι στο μπανιο μου.Μηπως να της αλλαξω θεση τι να πω.:P Μπραβο για την απωλεια σου.:)
Σταθερή και σήμερα αλλαααα δεν πτοούμαστε, συνεχίζουμε 2 μερα που ειμαι σταθερη αλλα ελπιζω στο αυριανο κατεβασμα:P
Μπραβο για τις υπόλοιπες, ετσι να τα διωξουμε τα ατιμα κιλα
αχ αντε αντε να φυγουν και να μην ερθουν ξανα!!!
ουφ!!! ειμαι ομως περιεργη.. οταν φυγουν... θα ξαναγυρισουν....? τι θα κανουμε για να ειμαστε στα ιδια???
θα πρεπει να κανουμε καλη συντηρηση μετα,
αυτο ειναι που με αγχωνει... γιατι αυτο που καταφερα πριν 3 χρονια ειναι να φτασω 55-60 κιλα.... και μετα στη "συντηρηση" να φτασω 90τρεχα... τρομερη συντηρηση!!!!!! βασικα εγω εκανα αναδομηση!!! lol
κανεις με διαιτολογο η μονη σου?
την παρουσα φαση εχω αρχισει με διαιτολογο!!!! ξεκινησα την Τριτη (προχθες δλδ) και βλεπουμε..... Λογικα οταν φτασω αν φτασω θα μου κανει προγραμμα για να παραμεινω ετσι... αντε να δουμε...
ναι μετα σε αρχιζει η ιδια στην συντήρηση δεν σε αφηνει ετσι, εσυ απλα θα πρεπει να ακολουθεις πιστα
βασικα και τοτε ειχα μετρο.. μεχρι που χωρισα και μετα το ερειξα στο φαϊ..... το μετανιωνω τωρα βεβαια.. αλλα τι να κανουμε... αυτη τη φορα, ολα θα ειναι διαφορετικα
Μην στεναχωριέσαι σκεψου αυτο που λένε οτι το πάθημα γίνεται μάθημα ;)Quote:
Originally posted by mtsek85
βασικα και τοτε ειχα μετρο.. μεχρι που χωρισα και μετα το ερειξα στο φαϊ..... το μετανιωνω τωρα βεβαια.. αλλα τι να κανουμε... αυτη τη φορα, ολα θα ειναι διαφορετικα
-200 γρμ. σήμερα
Καλημέρα!
Ρε κορίτσια, έχω μπει τόσες φορές στο φόρουμ και μόλις χθες έκανα περιήγηση στις άλλες ενότητες- ψυχολογία, διάφορα κτλ.- και διάβασα αυτά που γράφετε- mtsek δηλώνω fan σου! Πόσο ζηλεύω που εξωτερικεύετε έτσι σκέψεις και συναισθήματα! Εγώ ενώ είμαι λαλίστατη στα τσατ, όταν η συζήτηση γυρίζει σε μένα νιώθω ένα μεγάλο βόδι να μου πατάει τη γλώσσα που λέει κι ο Αλκίνοος (Ιωαννίδης). Χαίρομαι που μου δίνεται (και -ε) την ευκαιρία να σας διαβάζω και να ταυτίζομαι ώστε να μη νιώθω μόνη μου με όλα αυτά που με βαραίνουν. Καλημέρα πάλι.
http://www.youtube.com/watch?v=TjTmVxTBvkk
Αν έχει όνομα η σιωπή το πούσι φέρνει δάκρυ
Σαν τη σκιά που ακροβατεί και τρίζει το κρεβάτι
Σκοπιά στων άστρων τη βροχή και που να κλείσεις μάτι
Ποιο χρώμα σπάει τη μοναξιά και βλαστημάς το αύριο
Δε βρίσκουν πόρτα τα κλειδιά θρανία στο προαύλιο
Με αναστολή τρέχει η ζημιά εξόριστη στο Λαύριο
Βάψε την άμμο με κρασί τα βράχια να μεθύσω
Είναι αργά τόσο αργά κι αν θες θα σ αγαπήσω
Φυσάει σκουριά
Σε μια σπηλιά την δίψα σου θα σβήσω
Μη βασανίζεις τα παιδιά που κάνουν τα ίδια λάθη
Είχαν δασκάλα μια θεά γυμνή οφθαλμαπάτη
Που άλλαζε συνεχώς πανιά ξεσπώντας στο κατάρτι
Αφού έχει άρωμα ο καπνός γιατί τραβάει ταβάνι
Τι παίρνει σβάρνα ο πυρετός τοίχο ή μαξιλάρι
Κι αν είναι ο έρωτας τυφλός ντροπή μας και καμάρι
Φυσάει σκουριά
Φυσάει σκουριά
Καλημερα σε ολες!
-400 γρ σημερα! 83,1! Τελεια! Η προσπαθεια αποδιδει καρπους!
Καλη συνεχεια!!