petalouditsa οταν λες κολλησες τι εννοεις; πόσες μέρες, τι έχασες;
Αν θες πες μας
Printable View
Αν θες πες μας
ειμαι αδιαθετη καταρχην αλλα στη 3 μερα οποτε δεν νομιζω να ειναι κατακρατηση...δεν εχασα τιποτα τζαμπα ο κοπος :( ειμαι κολλημενη σχεδων 2 μηνες στα ιδια κιλα...με το που εχασα 23-24 κιλα σταματησα να χανω ελεος δεν μπορω αλλοοοοοοοοοοο θελω να αδυνατισωQuote:
Originally posted by Danai20
Αν θες πες μας
3 φορες την βδομαδα κανω 1 ωρα περιπου δεν μπορω περισσοτερο επειδη εχω διαβασματα
δυσκολο για διαιτολογο με τα οικονομικα μου κοριτσια
ολο αυτον τον καιρο που εισαι κολλημενη εκανες διαιτα?γιατι δε δοκιμαζεις να τη σταματησεις για λιγες μερες?η να αλλαξεις φαγητα πχ.μερικες φορες θελει κ ο οργανισμος τον χρονο του να ξεκουραστει.
2 μερες το πασχα δευτερα και κυριακη ειχα φαει τα παντα καλη μου δεν ηταν αρκετο?:pQuote:
Originally posted by semie
ολο αυτον τον καιρο που εισαι κολλημενη εκανες διαιτα?γιατι δε δοκιμαζεις να τη σταματησεις για λιγες μερες?η να αλλαξεις φαγητα πχ.μερικες φορες θελει κ ο οργανισμος τον χρονο του να ξεκουραστει.
σωστο κ αυτο...δε ξερω τοτε..
πεταλουδιτσα νερακι πινεις?
τι διαιτα εκανες?
αχ...αυτο που με σταναχωρει ειναι οτι δεν θα μπορω να φαω γαλα με κορν φλειξ που ειναι και τα αγαπημενα μου:(
νερο 1-1/2 λιτρο περιπουQuote:
Originally posted by LaLuna
τι διαιτα εκανες?
αυτη τη βδομαδα εκανα κυκλικη αλλα μπα ουτε με αυτη χανω .
λετε να ειναι εχει καποια σχεση με το οτι το σκεφτομαι συνεχεια?μπα ε
:(κανε καμια βδομαδα ακομα μωρε...μην στεναχωριεσαι ολοι το περνουν καποιοα στιγμη
καλα κανεις που πινεις πολυ νερο παντως...
το κουλουρι θεσσαλονικης και το ψωμι τοστ, δεν εχουν ζαχαρη?
εχω 2 ερωτησεις
το φυστικοβουτυρο επιτρεπεται?
την ημερα των υδατανθρακων μπυριτσα επιτρεπεται(για το σαββατο βραδυ)
Eγώ πίνω 3 λίτρα έτσι αναφορικά το λέωQuote:
Originally posted by petallouditsaa
νερο 1-1/2 λιτρο περιπουQuote:
Originally posted by LaLuna
τι διαιτα εκανες?
αυτη τη βδομαδα εκανα κυκλικη αλλα μπα ουτε με αυτη χανω .
λετε να ειναι εχει καποια σχεση με το οτι το σκεφτομαι συνεχεια?μπα ε
1 μεγάλο μπουκάλι στη δουλειά και 1 στο σπίτι την υπόλοιπη ημέρα
πεταλουδίτσα, γράψε μας τι έτρωγες, η διατροφή αυτή βοηθά πολύ να χάσει κανείς βάρος, εφ΄οσον τρώει σωστά, πχ. όχι τρελλές ποσότητες, απλά κανονικές, άφθονα λαχανικά και φρούτα.Quote:
Originally posted by petallouditsaa
ειμαι αδιαθετη καταρχην αλλα στη 3 μερα οποτε δεν νομιζω να ειναι κατακρατηση...δεν εχασα τιποτα τζαμπα ο κοπος :( ειμαι κολλημενη σχεδων 2 μηνες στα ιδια κιλα...με το που εχασα 23-24 κιλα σταματησα να χανω ελεος δεν μπορω αλλοοοοοοοοοοο θελω να αδυνατισωQuote:
Originally posted by Danai20
Αν θες πες μας
3 φορες την βδομαδα κανω 1 ωρα περιπου δεν μπορω περισσοτερο επειδη εχω διαβασματα
δυσκολο για διαιτολογο με τα οικονομικα μου κοριτσια
Αν ας πούμε την ημέρα των υδατανθράκων κάποιος, φάει μόνο πατάτες , μακαρόνια/ρύζι, ψωμί σε μεγάλες ποσότητες, χωρίς να φάει σαλάτες , φρούτα και κανονικές μερίδες, δεν υπάρχει λόγος να χάσει.
Ακόμη και με τις πρωτείνες οι σαλάτες είναι απαραίτητες. Επίσης το νερό και τελικά η άσκηση.
Θα έλεγα να προσπαθήσεις λίγο ακόμη και να περιμένεις εφόσον ακολουθείς σωστά τις αρχές της διατροφής.
Ημέρα υδατάνθρακα σήμερα, και έφαγα
1 μπωλ κουάκερ με γάλα ρυζιού
1 φλυτζάνι φράουλες
1 πιάτο ρεβύθια, μαρουλοσαλάτα
1 μπανάνα
1 μπώλ κουάκερ
νερό 2,5 λίτρα
έχασα σε μια εβδομάδα 1,5 κιλό
γαλα ρυζιου,ωραια ιδεα!!!!
διαβασα οοοοοολο το θεμα και αναπτερωθηκε το ηθικο μου!!!!
απο αυριο στον αγωνα-δεν φαινεται και τοσο δυσκολη παντως....
επισης να ζητησω συγγνωμη απο τη δαναη αν σε εβαλα να επαναλαβεις πραγματα που εχεις πει και ξαναπει,πρεπει να ναι εκνευριστικο λολ!!!!
σιγουρα μου δημιουργουνται αποριες αλλα απλα προτεινες μια διατροφη,δεν την εφηυρες κιολας!!!!
παντως μια ερωτηση στον κλαδο σου θα την κανω...το περπατημα με εναλλαγες τρεξιματος κανει τπτ η ειναι πολυ ελαφρια ασκηση?θα ξεκινησω να κανω και γιογκα και ασκησεις για τους μυς με το wii(απο το τιποτα κατι ειναι κι αυτο)
δηλαδη 3 φορες την εβδομαδα wii και 3 περπατημα
την κυριακη αραλικι!!!!