badgirl αυτο ξαναπεστο για τα μαυρα.Πρεπει κι εγω συντομα να κανω κατι με την γκαρνταρομπα μου, το 90% ειναι μαυρα ελεος πια.
Ωραιες φωτος παντως κοριτσια.
Printable View
badgirl αυτο ξαναπεστο για τα μαυρα.Πρεπει κι εγω συντομα να κανω κατι με την γκαρνταρομπα μου, το 90% ειναι μαυρα ελεος πια.
Ωραιες φωτος παντως κοριτσια.
το παρατηρησατε ε?Quote:
Originally posted by semie
δε πειραζει που βγηκε μεγαλη!βαλε κ κανα χρωματακι παντως μια χαρα φαινεσαι,θα σου πηγαινει πιστευω γιατι ειναι ομοιομορφο το σωμα σου!
δεν ξερω αν φοραω μαυρα μονο γιατι κοβουν... φοβαμαι πως δεν ξερω να συνδιαζω τα χρωματα μετα απο τοσα χρονια ...
Η ντουλαπα μου ειναι η 'ντουλαπα του Ζορο' -ετσι την λεει η αδελφη μου..
οπου και να παμε για ψωνια εγωπαω απευθειας στο μαυρο νιωθωπιο ασφλη αυτην την επιλογη
βαλε κανα μωβακι η γκρι για αρχη κ γενικα μπορεις να βαλεις κ απαλα χρωματα κ σιγα σιγα βαζεις κ πιο εντονα!
Τελικά όλες πάνω κάτω έχουμε πολλά κοινά και το μαύρο χρώμα είναι ένα από αυτά. ...
χαχαχχα εμενα μου λενε ολοι, μαλλον μου λεγανε ολοιQuote:
Originally posted by angelika
το παρατηρησατε ε?Quote:
Originally posted by semie
δε πειραζει που βγηκε μεγαλη!βαλε κ κανα χρωματακι παντως μια χαρα φαινεσαι,θα σου πηγαινει πιστευω γιατι ειναι ομοιομορφο το σωμα σου!
δεν ξερω αν φοραω μαυρα μονο γιατι κοβουν... φοβαμαι πως δεν ξερω να συνδιαζω τα χρωματα μετα απο τοσα χρονια ...
Η ντουλαπα μου ειναι η 'ντουλαπα του Ζορο' -ετσι την λεει η αδελφη μου..
οπου και να παμε για ψωνια εγωπαω απευθειας στο μαυρο νιωθωπιο ασφλη αυτην την επιλογη
οτι αν παθουν κατι δε θα χρειαστει ναλλαξω ρουχα...
μακαβριο μεν, αληθεια δε...
τωρα βαζω κατι κοκκινα κ τους στελνω αδιαβαστους!
φανταζομαι για την φωτο της murcielago πηγαινε το σχολιο,σωστα?Quote:
Originally posted by cat82
εχω μεινει και γω αφωνη!!!!πόσο ψηλη εισαι και εισαι τόσο καλή??? σοκ ομως,σοκ!
εγω παντως ειμαι 1, 59 και μισο.!:) -μεχρι και στην ταυτοτητα δεν μου το χαρισαν και με εγραψε 1,59-
ναι angelika, για την murcielago πηγαινε το σχολιο,όταν το εγραφα δεν ειχα δει την δικια σου ακομα!
και καλα λενε τα κοριτσια για τα χρωματα[και γω δικια σου ειμαι,στη μαυριλα] τελευταια προσπαθω να το ξανοιγω με αξεσουαρ-για αρχη...
angelika
μια χαρα εισαι κοπελα μου και δε βλεπω το λογο γιατι να κολλας στα μαυρα
παντως, αυτη τη φαση την περασα κι εγω, ακριβως το ιδιο πραγμα ομως
τελικα, επρεπε να χρειαστει να φορεσω μαυρα λογω πενθους για να τα σιχαθω, πραγμα το οποιο απευχομαι βεβαια για ολο τον κοσμο
και πετωντας τα απο τη ντουλαπα μου ανακαλυψα ποσο πολυ μου αρεσουν τα χρωματα και ποσο μου ανεβαζουν τη διαθεση
εχω βεβαια και μαυρα κομματια, γιατι ειτε ειναι ρουχα που με εχουν βολεψει, ειτε γιατι κανουν ευκολους συνδυασμους
αλλα κοιτωντας τον εαυτο μου στον καθρεφτη totally black τρομαζω
παντα, οποτε τα φοραω, βαζω ενα μαυρο και ενα χρωματιστο
Tελικά δε νυστάζω, τελείωσα ακόμα ένα κεφαλαιάκι και ξαναμπήκα: εξάρτηση θα πάθω με το φόρουμ- ειδικά αν μου λέτε τόσο καλά λόγια!! 1.70 είμαι- είμαι συμμετρική γενικά γι' αυτό με αααααααάφησα να γίνω 200 κιλά! ʼντε τώρα να τα χάσεις! Διότι ο ποπός μου έχει γίνει σαν την Πλατεία Ομονοίας! Ευχαριστώ πάντως θερμά!
Αλλά και η Αngelika συμμετρική είναι- και δεν θα συμφωνήσω για το μαύρο! Διάβαζα Οπτική πριν λίγο καιρό και έλεγε (αντιγράφω!): "Τα φωτεινά αντικείμενα φαίνονται μεγαλύτερα και πιο κοντινά από τα σκούρα, γι' αυτό οι σωματώδεις γυναίκες καλό είναι να αποφεύγουν τα άσπρα φορέματα."- είχα γελάσει πολύ όταν το διάβασα! Αλλά εννοείται, πως badgirl, Semie, Betty, Constance, cat (και όποια άλλη γουσταρει φυσικά!) φορέστε χρώμα- σας ζηλεύω!! :) :)
ελα ρε λεει στην οπτικη σας τετοια? να του βγει το ματι του συγγραφεα!
εμας ελεγε "οποια διαβαζει τις χαζομαρες αυτες θα περασει το μαθημα" χαχαχαχα
τελικα στο μαθημα ειχα παει με μαυρα κ ισως γιαυτο το περασα...
α κ για να μη παρεξηγηθω, οντως εγραφε αυτο, το ειχε γραψει ομως η κολλητη μου χαχαχαχα
:):):)
ελα μολις πας 90+ θασαι κουκλαρα, believe it or not!
εκει που ημουν θαρθεις, στο πιο ψηλο!!
(συμμετρικη κ γω σαν αρχαια ελληνιδα :D
ʼντε βρε Λουκουμάκι, να δούμε, πότε θα το δούμε αυτό το 9!Quote:
Originally posted by loukoumaki
παντως αυτες οι real time photos που θα ανανεωνονται στα διαφορα σταδια της απωλειας ειναι ενα πολυ καλο κινητρο για να συνεχιζουμε ...
ΑΑΑΑ, BAD μου, τώρα το είδα το ποστ σου- είδες, μες στο μυαλό μου είσαι! :) :) ;)