yianzy μπραβο!!!αντε σε ακολουθω και γω ευχομαι ωσονουπω ;)
Printable View
yianzy μπραβο!!!αντε σε ακολουθω και γω ευχομαι ωσονουπω ;)
Quote:
Originally posted by yianzy
Καλημέρα σε όλους! Εγω σήμερα έσπασα τα 110! Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη διότι έχουν περάσει περίπου 8 χρόνια απο την τελευταία φορά που έγινε αυτό!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
αυτός είναι κ ο δικός μου πρώτος στόχος, για να δούμε πότε θα τον πετύχω?
τελευταια φορα που ημουν στα 112 ηταν 20/12/2010
το ξερω ακριβως γιατι σχεδον παντα στα ημερολογια που κραταω γραφω και τα κιλα μου!!!
break λιγο μονο σε εμεινε για τον πρωτο σου στοχο!!!
αντε με το καλο
Γεια σας :)
Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη κατ' αρχάς
Εγώ συνολικά θέλω να πάω από τα 50 κιλά που είμαι τώρα στα 46 που ήμουν 2-3 χρόνια (1.53 ύψος)
Ίσως φαίνεται πολύ απλό μπροστά σε άλλα που γράφετε, αλλά είμαι γενικά εγκρατής κ προσεκτική, ασχολούμαι με τον αθλητισμό και το χορό και το ότι τον τελευταίο 1.5 χρόνο η ζυγαριά μου αργά αλλά σταθερά ΜΟΝΟ ανεβαίνει (νιώθω κ τα κιλά αυτά που τα έχω πάρει) ελπίζω επιτέλους να βάλω ένα φρένο και να ξαναβρω το σώμα μου πριν χειροτερέψει αυτό.... Αλλά χάνω πολύ δύσκολα βάρος γενικά.
ʼρα :)
δικός μου στόχος, σε δέκα μέρες 1 κιλό- δηλ 18/4 η ζυγαριά μου να μη δείχνει πάνω από 49 ούτε το βράδυ
ΥΓ πώς να βάλω αυτές τις όμορφες μπαρίτσες που δείχνουν πόσα κιλά χάσατε κ θέλετε ακόμα να χάσετε??
συγγνώμη, είμαι καινούρια εδώ :)
καλως ηρθες κοριτσακι!Quote:
Originally posted by i_love_balance
Γεια σας :)
Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη κατ' αρχάς
Εγώ συνολικά θέλω να πάω από τα 50 κιλά που είμαι τώρα στα 46 που ήμουν 2-3 χρόνια (1.53 ύψος)
Ίσως φαίνεται πολύ απλό μπροστά σε άλλα που γράφετε, αλλά είμαι γενικά εγκρατής κ προσεκτική, ασχολούμαι με τον αθλητισμό και το χορό και το ότι τον τελευταίο 1.5 χρόνο η ζυγαριά μου αργά αλλά σταθερά ΜΟΝΟ ανεβαίνει (νιώθω κ τα κιλά αυτά που τα έχω πάρει) ελπίζω επιτέλους να βάλω ένα φρένο και να ξαναβρω το σώμα μου πριν χειροτερέψει αυτό.... Αλλά χάνω πολύ δύσκολα βάρος γενικά.
ʼρα :)
δικός μου στόχος, σε δέκα μέρες 1 κιλό- δηλ 18/4 η ζυγαριά μου να μη δείχνει πάνω από 49 ούτε το βράδυ
ΥΓ πώς να βάλω αυτές τις όμορφες μπαρίτσες που δείχνουν πόσα κιλά χάσατε κ θέλετε ακόμα να χάσετε??
συγγνώμη, είμαι καινούρια εδώ :)
θα πατησεις πανω στη μπαρα καποιου και θα σε βγαλει στη σελιδα,διαμορφωσε τη μπαρα σου οπως θες και μη ξεχασεις να αποθηκευσεις τη σελιδα και να κανεις login,οποτε αλλαζει το βαρος θα μπαινεις στη σελιδα,θα κανεις login με το κωδικο σου και αυτο αυτοματα θα αλλαζει και εδω.
ξεχασα να σε πω,οταν κανεις το τικερακι-τη μπαρα-θα το αντιγραψεις στο προφιλ σου στην υπογραφη δηλαδη
ελπιζω να βοηθησα
γεια σας και από μένα! είπα να αρχίσω και εγώ με τους μικρούς στόχους, για να μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο!
λοιπόν, θέλω μέχρι τέλος απριλίου να δω το 6 μπροστά.
πρώτος μικρός στόχος :post: 30/4/12 69 κιλά
τελικός στόχος :post: 31/12/12 55 κιλά
καλή μας επιτυχία :starhit:
Quote:
Originally posted by enigeva
Εγώ λέω επειδή έχω κολλήσει λίγο τον τελευταίο καιρό να βάλω μικρό στόχο. να πω για παράδειγμα να ξεκινήσω τον Μαιο με 7 μπροστά ε????
αντε μακάρι να τα καταφέρω....
Φαίνεται να επιτεύχθηκε αυτός ο στόχος !!! για να δούμε και την άλλη εβδομάδα για να είμαστε 100% σίγουροι!
και ΝΑΙ, πριν τελειώσει ο μήνας τον κατάφερα τον στόχο μου :spin: αχ είμαι τόσο χαρούμενη!!!!Quote:
Originally posted by mpumpuki
γεια σας και από μένα! είπα να αρχίσω και εγώ με τους μικρούς στόχους, για να μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο!
λοιπόν, θέλω μέχρι τέλος απριλίου να δω το 6 μπροστά.
πρώτος μικρός στόχος :post: 30/4/12 69 κιλά
καλή μας επιτυχία :starhit:
ας βάλω λοιπόν τον επόμενο:
δεύτερος μικρός στόχος :post: 31/5/12 65 κιλά
Τελικά οι μικροί στόχοι όντως φέρνουν μεγάλα αποτελέσματα! Ανακάλυψα πως θέτοντας μικρούς και πραγματοποιήσιμους στόχους νιώθω πολύ καλύτερα γιατί η επιτυχία έχει ωραία γεύση!!!
Ο δικός μου στόχος για την εβδομάδα αυτή ήταν να δω το 64 στη ζυγαριά μου έστω κι αν ήταν 64,999 κιλά. Τον πέτυχα και τώρα με αναπτερωμένο το ηθικό θέτω τον επόμενο στόχο. Μέχρι τις 6 Μαΐου θα ήθελα να έχω σταθερά καθοδική πορεία χωρίς σκαμπανεβάσματα ώστε το πρωί της Κυριακής να είμαι 64 κιλά και αν δω και το 63 στη ζυγαριά (με όσα και όποια δεκαδικά ψηφία θέλει) ακόμη καλύτερα!!!
Και ναι τα καταφερα!!!! Μα τι χαρά είναι αυτή που έχω!!!Quote:
Quote:
Εγώ λέω επειδή έχω κολλήσει λίγο τον τελευταίο καιρό να βάλω μικρό στόχο. να πω για παράδειγμα να ξεκινήσω τον Μαιο με 7 μπροστά ε????
αντε μακάρι να τα καταφέρω....
Φαίνεται να επιτεύχθηκε αυτός ο στόχος !!! για να δούμε και την άλλη εβδομάδα για να είμαστε 100% σίγουροι!
Επόμενως στόχος θα είναι να μπω στον Ιούνιο με 76 κιλά!!! Πάμε να δούμε!!!
καινουρια ζυγαρια και....85,6.
στοχος σε ενα μηνα 21/6/12 να βλεπω 7.....
εχω κανει ενα μεγαααλοοο διαλειμμα και ετσι ειναι σαν να αρχιζω απο την αρχη. οποτε νομιζω ο πρωτος μηνα θα εχει μεγαλη απωλεια....
για να δουμε....
Στις 30/5 να είμαι 75.7 κιλα και να ξεφυγω απο το καταραμένο 76 :Ρ -·-
εγώ δεν μπορώ να κάνω την γυμναστικούλα μου διότι με πονάει για κάποιο λόγω η γάμπα μου πολύ
ειμαστε στις 2 πρωτες μερες...Quote:
Originally posted by koritsaki
καινουρια ζυγαρια και....85,6.
στοχος σε ενα μηνα 21/6/12 να βλεπω 7.....
εχω κανει ενα μεγαααλοοο διαλειμμα και ετσι ειναι σαν να αρχιζω απο την αρχη. οποτε νομιζω ο πρωτος μηνα θα εχει μεγαλη απωλεια....
για να δουμε....
85,6--->83,9
απωλεια 1,7
πολυ καλα βαδιζω πιστευω
μενουν 3 βδομαδες για να δω το 7...
θα τα καταφερω αραγε????
διορθωση...στις 12 πρωτες μερες!!!