χμμμ... περίμενε
Printable View
χμμμ... περίμενε
καλημέρα κι από μένα,
νυχτερίδα εσύ θα στρωθείς στο διάβασμα μόνο αν σου πυρπολήσουμε το pc, την tv και το στερεοφωνικούλι, σου σπάσουμε τη σκάλα του σπιτιού και κλειδαμπαρώσουμε την εξώπορτα, καρφώσουμε τα παράθυρα με σανίδες για να μην έχεις θέα και επαφή με τον κόσμο (άρα και έμπνευση), σε δέσουμε πισθάγκωνα και προσαρμόσουμε στη γλωσσίτσα ή τη μύτη σου καμιά πατέντα απλά για να γυρνάς τη σελίδα του βιβλίου.. Επίσης μπορείς απλώς να μας λυπηθείς και να στρωθείς να διαβάσεις χωρίς να μας αναγκάσεις να κάνουμε όλα αυτά....
Κωστάκη καλώς μας ήρθες πίσω! πάλι καλά που βρήκες το δρόμο να επιστρέψεις..
και γω απ΄τη μαμά μου έρχομαι, ποιός θέλει να ρθει απ΄το σπίτι μου να μοιραστούμε τις λιχουδιές που έφερα μαζι;;; Αν μ'αγαπάτε μη μ'αφήσετε να τα φάω μόνη μου... :P
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa bomaki μου γλυκό!
τι έφερες;;;
θες να το συζητήσουμε τώρα αυτό;; μέσα σε ένα φόρουμ με ανθρώπους που ψάχνουν τρόπο να ράψουν το στόμα τους;;Quote:
Originally posted by murcielago
τι έφερες;;;
Αφού έκοψα το φαγητό τι άλλη απόλαυση μου μένει από το να ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ το φαγητό;;;
Τελικά όλα μια ιδέα είναι: το σεξ, το ποτό, το τσιγάρο, το φαί- ή όπως θα έλεγε και η Λίνα Νικολακοπούλου "ό,τι γουστάρω ζάλη και παρενέργεια/ η ζωή, το σεξ, το τσιγάρο"...
Όχι αυτό δεν είναι σωστό!
Οπότε παίρνω τη κατηφόρα (με τα πόδια για να κάψω κιόλας, μην έχω και τύψεις μετα) και σε 20 λεπτά είμαι εκεί για να τα μοιραστούμε... Ή μάλλον καλύτερα, αν μείνει τίποτα θα σου δώσω και εσένα :D :D
Μεταξύ αστείου κ σοβαρού έχω κάτι σαρμαδάκια της μαμάς (ξέρετε μαγειρεύονται σε μισή χύτρα λάδι) που στέκονται επάνω στο πάγκο και με κοιτάζουν λυπημένα... Θα αντέξω μέχρι τις 7 που θα γυρίσει ο άλλος και θα τα εξαφανίσει;
Ντιου, άμα αρχίσει να σου μιλάει τα φαί... απάντα του!
μόνο εσύ με καταλαβαίνεις γλυκειά μου...μόνο εσύ τα τινάζεις όλα στον αέρα για να μην με αφήσεις μονάχη να κυλιστώ στον βούρκο του φαγητού!! σαρμαδάκια με αμπελόφυλλο;;;; :PQuote:
Originally posted by dew
Όχι αυτό δεν είναι σωστό!
Οπότε παίρνω τη κατηφόρα (με τα πόδια για να κάψω κιόλας, μην έχω και τύψεις μετα) και σε 20 λεπτά είμαι εκεί για να τα μοιραστούμε... Ή μάλλον καλύτερα, αν μείνει τίποτα θα σου δώσω και εσένα :D :D
Μεταξύ αστείου κ σοβαρού έχω κάτι σαρμαδάκια της μαμάς (ξέρετε μαγειρεύονται σε μισή χύτρα λάδι) που στέκονται επάνω στο πάγκο και με κοιτάζουν λυπημένα... Θα αντέξω μέχρι τις 7 που θα γυρίσει ο άλλος και θα τα εξαφανίσει;
μόλις τώρα απάντησα σε τρία γεμιστά μπισκοτάκια που μου ούρλιαζαν...... :(Quote:
Ντιου, άμα αρχίσει να σου μιλάει τα φαί... απάντα του!
Έτοιμη είμαι να τους φωνάξω.. Να Φυγετε!! Να πάτε αλλού!!
:D
Πάω να ρίξω έναν υπνάκο γιατι πραγματικά δεν με βλέπω καλα..
Bomo ναι! αμπελόφυλλα ααααααχ..
άντε να τον ρίξεις γιατί σε λίγο θα μας πεις ότι τα είδες να βγάζουν και πόδια και να απομακρύνονται...Quote:
Originally posted by dew
και μετά με λέτε Μώλντερ!!
καλά....ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;;; ξέρεις τί ντολμά έφαγα το τριήμερο;;;;Quote:
Originally posted by dew
Bomo ναι! αμπελόφυλλα ααααααχ..
Quote:
Originally posted by dew
Aιντε, εγω πρεπει να κοιμηθω... ντιου ηθελα να πω!
Παλιομπομακι ολο μπερδευεσαι στη γλωσσα μου
:D :D :D
Καλόν ύπνο μπομάκι! :D
υποννοείς κάτι;; με στέλνεις και μένα;;;;;Quote:
Quote:
Originally posted by dew
:D :D :D
Καλόν ύπνο μπομάκι! :D