σημερα και χτες και προχτες. ασκησεις αντοχης
Printable View
σημερα και χτες και προχτες. ασκησεις αντοχης
Σημερα εκανα μια πολυ αληθινη συζητηση με την καλυτερη μου φιλη.
Ωχ εχει να πεσει κλαμα νομιζω 'ή την μπερδευω με καμια αλλη ταινια;
Το αγορι σου το γλυκο που ειναι;Να την δειτε μαζι να εχεις μια αγκαλιτσα να κλαψεις:love:
Οχι αλλο κλαμα γλυκια μου!!
Δες καμια κωμωδια λοιπον!!!!
:thumbup::thumbup:
Σήμερα άλλαξα (ξανα) τα μαλλιά μου και κάθισα κ έφτιαξα όλο το απόγευμα μια εργασία για μια φίλη μου και αισθάνομαι πολύ καλά που επιτέλους νιώθω ξανα οτι μπορώ να προσφέρω στους άλλους κ να είμαι χρήσιμη!!
μπραβο Ροζιτα τα πας φανταστικα!!!
http://www.getonmyspace.com/Images/M...Comment_10.gif
σημερα εκανα καμποσα πραγματα και μεσα και εξω. και αντιμετωπισα και διαφορα κολληματα μου.
καλα πηγε η μερα.
η σουπα ηταν και γαμω :P
σημερα πηγα στο καφε που ειναι διπλα στο σπιτι μου κ που δουλευει ενα τρελλο γκομενακι κ πιασαμε κουβεντα-Κλικ:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: :kiss::kiss:
Σήμερα έφτιαξα μια κιμαδόπιτα (θα σας ανεβάσω στο ανάλογο θέμα φώτο) και έφτιαξα και ένα δωράκι για νεογέννητο (πιο απλό από το προηγούμενο που σας είχα δείξει). Σας αρέσει?
THANKS ELENI MOY
ειναι παρα πολυ ωραιο, μπραβο πωλινα!:thumbup:
σημερα ξεκινησε η μερα με απιστευτη ηρεμια και καλη διαθεση.
ωωωωωωωωωωωμ
Ευχαριστώ κλίκ μου. Αυτό είναι καλό., σου εύχομαι έτσι να συνεχίσει και η βδομάδα σου!
Σημερα κατα το μεσημερακι περασα απο το καφε της γειτονιας μου κ επειδη ημουν σε απιστευτη ηρεμια κ καλη διαθεση καθησα κοντα στο μπαρμαν ο οποιος ΧΑΡΗΚΕ πολυ.Εγω κυρια! Κλικ-ενα κλικ ειναι αυτο που λειπει-τι εχω να χασω;Δικο μου ειναι το μπαρ;