Σας ευχαριστω πολύ για το ενδιαφέρων σας. Ευτυχώς που δεν είναι κάτι σοβαρό.... Πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί νιώθω υπερβολικά κουρασμένη. φιλακια πολλά
Printable View
Σας ευχαριστω πολύ για το ενδιαφέρων σας. Ευτυχώς που δεν είναι κάτι σοβαρό.... Πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί νιώθω υπερβολικά κουρασμένη. φιλακια πολλά
περαστικά κοριτσακι μου! όλα θα πανε καλα, λίγη υπομινή ακόμα τωρα που εφαγες τον γαϊδαρο.... μην κολλήσεις στην ουρά! καλή ξεκουραση:spin:
αχ πωλινακι μου περαστικα σου! ευτυχως που δεν ηταν τιποτε σοβαρο, πραγματι!
καλη συνεχεια και να σε προσεχεις, φιλια
υ.γ. μπαινω καθε μερα να βλεπω πως τα πηγανεις :) μην κοιτας που δε σου γραφω, τα νεα σου τα διαβαζω ανελλιπως!
περαστικά σου Πωλινάκι.... να προσέχεις κοριτσάκι
Από αυτά που σου είπανε, καταλαβαίνω πως ψάχνανε μήπως έχει μαζευτεί υγρό στους πνεύμονες και χρειαστείς παρακέντηση για να το βγάλουν (επώδυνη επιπλοκή, αλλά όχι ασυνήθης). Ευτυχώς που δεν το επιβεβαίωσαν, ή έστω κρίνανε πως δεν θα χρειαστείς παρακέντηση. Περαστικά και ηρεμία!
badgirl μου....σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω ωω πολυυυυυυυυυυ:spin::wink1::thumbup::t umble::yes:Quote:
Originally posted by badgirl11
toso syntoma/?!?!??! τι λετε βρε κοριτσια που ζω? που ζω?!??! Η ελπιδα μας, το Μαρακι χειρουργειται οεο! να που βγαινουν συντομα τα ονειρα!
Τοση θετικη ενεργεια αυτο τοκοριτσι, του αξιζει!
εισαι ειλικρινα πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ SWEET GIRL.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η αληθεια ειναι οτι ολη η ιστορια ξεκινησε απο τον Ιουνιο!!!!!!!!!!!!!!!!! ειλικρινα σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!δεν μπορουσα να μπω νωριτερα λογω υποχρεωσεων :thumbdown: αλλαααα τωρααααα ειμαι εδω να σας πω ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smilegrin::yes:;):wink1::tumble::thumbup::thumbup ::thumbup::thumbup::thumbup:
ΠΩΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ.........;):spin::starhit::smilegrin:Quote:
Originally posted by polinaki1983
24 Μαρτίου!!!!!Quote:
Originally posted by badgirl11
ποτε με το καλο>?Quote:
Originally posted by polinaki1983
Πτύχωση θα κάνει το μαράκι μας, όχι σληβQuote:
Originally posted by alalumaki
Μαρία θα κάνεις sleeve γιατί κάτι έχασα, κι αν ναι χειρουργούν σε αυτά τα κιλά και αν ναι στο εγκρίνει και το ΙΚΑ ?
Πολλές ερωτήσεις αλλά μου βάζεται ιδέες, δεν φταίω εγώ.............
ΠΩΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ......ΠΟΝΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ???ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ......ΞΕΚΟ� �ΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!!ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.....:kiss:
Καλημέρα.....
Ντορετούλα μου που είσαι χαμένη?
Δεν είμαι καλά σήμερα...... ο πόνος ξεκίνησε να επανέρχετε σταδιακά μέσα στο βράδυ........ Τώρα νιώθω πολύ σφυγμένο το στήθος μου απο μέσα, και πονάω.... Δεν μπορώ να κοινηθώ, δεν μπορώ να ξαπλώσω, δεν μπορώ να κάτσω.... ότι και να κάνω πονάω πολύ.....
Περαστικα polinaki,να προσεχεις
Πωλινάκι, φύγε αμέσως για το νοσοκομείο! Ελπίζω σήμερα να είναι πιο εύκολο να αναλάβει κάποιος τον μικρό, εσύ πρέπει να πας οπωσδήποτε να σε δούνε, και αν χρειαστεί να κάνουνε κάτι! Αν χθες έδειξαν οι εξετάσεις ότι δεν είναι μεγάλο το οίδημα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να μεγάλωσε κι άλλο. Καλύτερα να είσαι στο χώρο του νοσοκομείου, ακόμη κι αν δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, παρά να κάθεσαι σπίτι σου και να υποφέρεις.
Πωλινάκ συμφωνώ 100% με την ʼννα. Πήγαινε στο νοσοκομείο για να είσαι σίγουρη. Περαστικά!
Πωλινάκι καλημέρα, εχει δικιο η αννα μην κανεις βλακειες και το παιζεις δυνατη με τετοια θεματα ΑΝΤΕ
Polinaki καλημερα πως εισαι σήμερα?
καλιεεεεεεεε καλιεεεεεεεεε ελατε κι αποδωωωωωωωωωωω
τι σε ειπανε οι γιατροι?