-
Ευχαριστώ Γεωργία. Θα μάθω ποια ασφάλεια έχω από τους γωνείς... και θα τους στείλω κανένα μέιλ. Αλλά ο geovent1 λέει να μην ανησυχώ για το οικονομικό...
geovent1, το έκανες τελείως τζάμπα? Αν επιτρέπετε, πόσο ζυγίζεις και τί ύψος έχεις? Και φυσικά τι ασφάλεια? Η ασφάλεια του δημοσίου είναι μία, έτσι? Νομίζω πως κάτι τέτοιο έχουμε οικογενιακώς! Θα ρωτήσω!
Θενκς
-
paidia me lene Giwrgo...isxyei oti isxyei gia oles tis epembaseis se ola ta kratika nosokomeia......kalyptetai apo to IKA...kai ola ta gnwsta.........apsogh douleia...apsogoas anthrwpos
gia perissoteres leptomereies sto e-mail
-
opoios endiaferetai mporei na kanei to poio aplo...thlefono sto thlefoniko kentro tou euaggelismou thlefono ths tetarths Xeirourgikhs kai apo ekei to grafeio twn xeirourgwn
alliws to ap'eutheias tou kou DHMHTRH LAPATSANH
-
ksexasa na apnthsw se auto..eimai 51 xronwn 1,70 ,131 kila :) mallon hmoun
-
Εγώ απορώ γιατί πρέπει το BMI IBM πώς το λένε να ξεπερνά το 40. Αφού παχύσαρκος λέγεσε από 30 κι απάνω. Τελικά παιδιά το δικό μου είναι 33,3. Μα ακρειβώς πια!
Θέλω εγχείρηση!!!
Θα ψάξω να δω και εδώ στο εξωτερικό να δω τι παίζει αν παίζει καμιά τέτοια μέθοδος! Και αν είναι και πιο φτηνή!
ʼντε για!
-
καλησπερα,
γιωργο δλδ οταν λεσ το καλυπτει το ικα εννοεις 100%? σαν να λεμε μπηκα για σκολικοηδιτιδα?
χεχε συγνωμη για την ορθογραφια εχω συνηθισει με τουσ λατινικουσ χαρακτηρεσ και δν μπορω να εξοικιωθω ευκολα.
καλησπερα σε ολουσ ειμαι η μαρινα ειμαι πανω απο 130 κιλα σιγουρα! τελευταια φορα που ζυγιστικα ηταν περισυ και ημουν 120. ειμαι απο θεσσαλονικη και μονο η promedica χειρουργει εδω αλλα αν ειναι να γινεται δωρεαν η ενχειρηση στην αθηνα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα την κανω κατω!
-
Γεια σας παιδια μικρα και μεγαλα!
10 μερες μετα το δικο μου χειρουργιο.... ολα καλα! Ειμαι στο -4 και συνεχιζω.... Ειναι θεωρητικά η πιο δυσκολη εποχη αυτη... μονο υγρα αντε και κανενα ζελε και κανενα γιαουρτακι! σ
Σήμερα τελειωνω με τις ενεσουλες και ειμαι ηδη στο γραφειο 9 ωρες χωρις προβλημα! Λοιπον,... η δική μου αποψη Γιωργο ανυπομονε, ειναι η εξης..... Για να κανεις χειρουργιο πρεπει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να εχεις εξαντλήσει ολα τα υπολοιπα.... εισαι 18 χρονων και αντρας.... τρεξε... παιξε μπασκετάκι περιορισε λιγο την διατροφη σου και θα χασεις κιλα... η επέμβαση δεν ειναι θαυματουργη απο μονη της...Στην φαση που ειμαι παρολο που δεν πεινω νιωθω πως κανω διαιτα... μονο υγρα κτλ...η σκεψη μου οταν οι υπολοιποι τρωνε κανονικά ειναι και εμενα στο ψητο!!! αλλα φοβαμαι τα ραμματα και τελειωνει η υποθεση....
Τελος παντων... κανεις πρεπει να παιρνει αυτες τις αποφασεις μονος του... ο λογος που σου γραφω ειναι γιατι εγω δεν ειμαι πια 18 αλλα 37... και τα κιλα τα πηρα με πολλη κορτιζονη και πολλες εγκυμοσυνες και το σωμα μου τα ειχε παιξει απο τις 100 διαιτες που το υπεβαλλα καθε χρονο....
Τρεις και τεσσερις προσπαθειες πραγματικά δεν ειναι πολλες... Το πιο σημαντικο πραγμα ειναι να τρεφεσαι σωστα...Αν κατι εμαθα απο αυτες τις διαιτες αυτο ηταν να αγαπησω τις σαλατες και να μην ειμαι εξαρτωμενη απο τα γλυκα...
Σκεψου το διπλά.... καμια επεμβαση δεν θα σε μαθει να τρεφεσαι σωστα.... ειναι κατι που εσυ θα πρεπει να παλεψεις για να μην εχεις μονο ενα αδυνατο κορμι αλλα και εναν δυνατο οργανισμο....
Αυτα πιστευω..
sorry αν σας κουρασα
Φιλιά
Δήμητρα
-
την εκανα πριν 2 χρονια. ολα καλα τον πρωτο χρονο χανωντας 20 κιλα. δυστυχως τωρα ξαναπηρα τα 10. το αποτελεσμα για μενα ειναι καθαρα εγκεφαλικο τελικα. εισαι καλα πετας, δεν εισαι χωνεσαι στο ψυγειο και ενω το στομαχι σου εχει δωσει ενα στοπ στην τριτη μπουκια εσυ ριχνεις μεχρι την πεντηκοστη και ας εχεις σκασει. παντως για οσους θελουν να χασουν κιλα το συστηνω ανεπιφυλαχτα. το οτι εγω το χαλασα φταιω καθαρα εγω.
-
Ρανια... κριμα... δεν θελεις να προσπαθησεις λιγο περισσοτερο??? Καταλαβαινω βεβαια τωρα που το εκανα και εγω.... κι ας μην το γνωριζουν αυτοι που νομιζουν πως αυτη ειναι η μοναδικη λυση.. πως ΟΚ σου μειωνεται το στομαχι αλλα δεν σου μειωνεται η οσφρηση και η οραση.... ολα τα θελω και τωρα κιας μην μπορω να τα δοκιμασω....
Mare... πρεπει να το ψαξεις λιγο.... ισως για τα 130 κιλα αυτη η επεμβαση να μην ειναι η καλυτερη .... πιθανον να σου κανει καλυτερα αποτελεσματα το μανικι.
Ο γιατρος στο 1ο ραντευου (106 κιλα) μου ειπε οτι με την πτυχωση ειναι πιθανο να φτασω τα 70 - 75 αλλα οχι τα 60 - 65 που ημουν μια ζωη... για δες το λιγο....
-
γεια σας κοριτσια και αγορια
εχω ξαναπει..ειμαι 51 ,1,70 και χεκινισα απο 130 κιλα...εκανα πτυχωση Δ χειρουργικη Ευαγγελισμο...και μετα τα κλασσικα ζουμια σε 15 μερεσ πανε τα πρωτα 10 κιλα.....
θα συμβουλευα ολους να δουν αυτο το βιντεο
http://www.skrekas.net/index2.html
Τιποτα δεν ειναι μαγικο ραβδακι....με τις εγχειρισεις την ευκαιρια πιανεις....η περισσοτερη δουλεια ειναι δικη μας....αποφαση...μυαλο....δουλ� �ια...απεξαρτηση δηλαδη...
οι βαριατρικες εχουν απο πισω και ερευνα αλλα και μαρκετινγκ
εδω ισχυει το εγω στραβωνω και πουλω,,εσυ βλεπε και αγοραζε
εμεις οι παχυσαρκοι πρωτα απο ολα πρεπει να εχουμε στο νου ,,το οτι πρεπει να μειωσουμε τους κινδυνους
μεσοπροθεσμους και μακροπροθεσμους των πολλων κιλων,,,,και τελευταιο το αισθητικο,
επισης οι επιλογες των επεμβασεων ,,να μην προσθετουν αλλους κινδυνους,,,
και να αφηνουν περιθωρια ελιγμων αν κατι αργοτερα μας παει στραβα...(καρκινοι ?για παραδειγμα)
οταν παω να χασω 40 κιλα....δεν παω απ,ευθειας,σε μη αναστρεψιμες .μη επαναχειρουργισιμες ,μη επαναλιψιμες επεμβασεις γιατι ονειρο μου ειναι να μπω στα ρουχα που φοραγα 10 χρονια πριν και συντομα.
ουτε για κερδος χρονου σε επεμβασεις που επιρεαζουν δραματικα την ολικη μικροβιακη χλωριδα του εντερου,,,με κινδυνο
σοβαρη δυσβιωση,,που ειναι κατι το επικυνδινο ...
http://diodos.info/mag/modules/tinyc...dex.php?id=299
μια βοηθεια πρεπει να εχουμε,, ενα κινιτρο,μια σπρωξια,,,να ανεβουμε,,και μετα δουλεια ,ψαξιμο,αλλαγη ζωης,συνηθειων,
νεων πραγματων..(βλεπε βιοσυντονισμος,) κουραγιο πολυ και υποστηριξη..
αλλιως δεν θα γινει τιποτα.
διαβασα την ιστορια μιας κυριας που εκανε sleeve πριν 3 χρονια εχασε 60 κιλα και τα ξαναπηρε τον τελευταιο χρονο?
και τωρα ψαχνει για παρακαμψη
οτιδηποτε θελετε ,,,ρωτιστε με και στο [email protected]
-
Γεια,
έχω μέρες να μπω.
Τελικά θα το σκεφτώ λίγο περισσότερο για την εγχείρηση αφού ούτος ή άλλος δε γίνετε ακόμα λόγο... τέλος πάντων είναι πολλοί οι λόγοι.
Θα προσπαθήσω από αύριο τη δίαιτα ξανά κι ας έχω λίγο πεσμένη ψυχολογία γιατί τελικά ξαναέβαλα 6,5 κιλά απ'αυτά τα 15 που είχα χάσει και "ξαναφούσκωσα" αρκετά.
Εγώ στα 75 να κατέβω, ΘΕΟΣ (μάλλον)!!!!! Θα'με κανονικός αδύνατος πλέον... αλλά άντε κάν'το. Χάσε 25 κιλά! εκεί είναι η μαγκιά! Εδώ 15 έχασα και "στέγνωσα", δεν άντεχα άλλο.
Τώρα σίγουρα υπάρχουν και άνθρωποι εδώ που θα λένε "Τί λέει αυτός? Μόνο 25 κιλά? Τίποτα!" Δηλαδή και 30 να'ναι δε λέω όχι!!!
Πως ρε παιδιά? Τί να κάνω για να μην ξαναπώ "Φτάνει τόσο! Όσα χάσαμε, χάσαμε!~"
Α στο καλό πια!
-
geovent1,
θέλω να δοκιμάσω ένα πείραμα... αν το πετύχω!
Αφού δν κάνεις καμία ιδιαίτερη δίαιτα, μπορείς να μας λες τι έτρωγες πάνω κατω και τι έπινες από την αρχή που ξεκίνησες? Θα προσπαθήσω να κάνω κάτι σαν copy-paste στη διατροφή μου.Μπορείς να μας πεις και πόσο συχνά τρως τη μέρα?? πόσες φορές και από τι?
θενκς. απλή αντιγραφή θα προσπαθήσω! αν και δεν είναι η ίδια δυσκολία για σένα και για μένα αφού εμένα χωράει... "της Παναγιάς τα μάτια." το στομάχι. Απλά δε θέλω να κάνω καμιά ανοησία και κόψω τα πάντα με τις δίαιτες που ακολουθώ. γιαυτό. επειδή φοβάμαι μήπως μη θέλοντας πάθω τίποτε άλλο ή φτάσω στο άλλο άκρο.
ξαναθενκς!
-
καλημερα,
αγαπητε φιλε TitanaMaster κοιτα μην απελπιζεσαι ακομα ειναι πολυ νωρισ! σοθ το λεο απο εμπιρια αν και δεν εχω κανει ακομα την ενχειριση εχω κανει παρα πολλεσ προσπαθειεσ! γαι την ακριβια εχω φτασει στο σημειο να χασω 40 κιλα σε 1,5 χρονο και να παρω 60 σε 4! απο τοτε που με θυμαμαι ειμαι σε προγραμμα διατροφησ η μαλακια βεβαια για να μην αναροτιεσαι γιατι και πωσ τα 40 τα εχασα με μπαλονακι και τα εβαλα γιατι οταν βγηκε το μπαλονακι το στομαχι μου ειχε αποκτησει την διπλασια χοριτικοτητα απο πριν με αποτελεσμα να τρωω τη σαλατα που λατρευω και οχι σαν μεροσ τησ διαιτασ αλλα ωσ διατροφικη συνηθεια μεσα σε λεκανη που απλωνεισ ρουχα!τωρα ακουγεται πολυ αστειο αλλα σκεψου τι σοκ επα8α οταν ξαφνικα μεσα σε μια ωρα οταν μου εβγαλαν το μπαλονακι ετρωγα μισο τοστ και ημουν χορτατη να τρωω σε ογκο μια λεκανη σαλατα και να μην χορταινω!
τωρα αν θελεισ να ακουσεισ την ταπεινη μου αποψη πανε σε εναν διατροφολογο να σου γραψει και το βασικοτερο να σου μαθει δια βιου διατροφη σωστη να μην πεινασ να μην σου λειπει τιποτα και εφοσον η ποσοτητα ελενχεται απο τισ ραφεσ νομιζω οτι θα ειναι πολυ πιο ευκολα αποτι πριν!
αυτα.
-
μικρε Γιωργακη
TitanaMAster
o h h MaRe---
εχει απολυτο δικιο
πρωτα απο ολα δεν ξερω πως ζεις αλλα πρωτα απο ολα
σηκω απο καρεκλες τηλεορασεις ιντερνετ και τετοια
η ζωη ειναι κινηση παρεες ζωντανια
μαθε να τρωσ και να ζεις σωστα απο τωρα...βαλε προγραμμα σωστης διατροφης δια βιου...και θα δεις πως θα τα καταφερεις
βαλε προγραμμα αδυνατισματος σε βαθος 5 ετιας...μην βιαζεσαι.....εχεις πολυ χρονο
οι εγχειρισεις και ολα αυτα ειναι εσχατες λυσεις και για μεγαλυτερες ηλικιες
ειμαι 51 εισαι μικρος
οι καυσεις μασ δεν εχουν καμμια συγκριση
ουτε ο μεταβολισμος μας
απλα μην τα αφησεις απο τωρα να σε βαλει κατω
και ποτε μην σταματισεις τη σωστη διατροφη
αλλιως τοτε ναι...σε 15 χρονια θα εχεις προβλημα
-
kalla
ok
pou na me pari! Tha ta katafero kai xwris afti tin enhirisi. Efharisto. Mallon afto hriazomoun perissotero itan empsihosi. Kapoion na mou dosi kouragio... elpizo na ta katafero ki olas apo simera... ki as ine vradi. hehe.
I epistimi simera mas ehi kalomathi gia ta kalla... alla afto den ipotithete pws prepi na kani? An ki afti i methodos ine... opws ine telos pandon, pistevo pws to teliko provlima GIA OLOUS TOUS PAHISARKOUS KATAFTANI!!! Siga siga i epistimi tha efevri kati poli pio sigouro, gia oles tis tsepes an oxi dorean kai gia oles tis katastasis! Keros na pernoun dromo aftes i "ousies" tipou form & shape... (pote den exo dokimasi kamia, alla xero atoma po exoun dokimasi kai den idan KAMIA ALLAGI.)
Ego pandos tha kitaxo na grafo kai edo pou kai pou. To oti benoume se diadikasia gia apolia de simeni tipota.
Sorry gia to aggliko, grafo se PC me Vista kai den boro na allaxo tin glossa.