nubcake σε ευχαριστω πολυ πολυ που μπηκες στον κοπο κ μου εγραψες ολα αυτα!:) νομιζω οτι εισαι περιεκτικοτατη! μια ερωτηση μονο:φετα επιτρεπεται στισ 2 πρωτεσ βδομαδεσ?επισησ απο γλυκα s&b?
Printable View
nubcake σε ευχαριστω πολυ πολυ που μπηκες στον κοπο κ μου εγραψες ολα αυτα!:) νομιζω οτι εισαι περιεκτικοτατη! μια ερωτηση μονο:φετα επιτρεπεται στισ 2 πρωτεσ βδομαδεσ?επισησ απο γλυκα s&b?
25/7/12
11.30: 1 ελληνικό με ζαχαρίνη
12.45: 1 βραστό αβγό
15.00: 1 λουκάνικο φρανκφούρτης, ¼ πιπεριά ωμή, καφέ σκέτο
18.30: 1 μπουτάκι κοτόπουλο ψητό, ½ μπολάκι χωριάτικη
20.00: 1 μπουτάκι κοτόπουλο. 1 μικρό σακουλάκι φυστίκια
Εβαλα Φιλαδελφεια , την επομενη φορα θελω να το κανω με ρικοτα να δω πως θα ειναι.Quote:
Originally posted by alalumaki
Sourkouma ποιά cream cheese έβαλες?
Τι κάνετε? Εγώ σήμερα έχω ρεπουδάκι και δεν έχω κάτσει. Γενικό στο σπίτι το πρωί, μετά μπανάκι και απο τις 6 μέχρι τις 9 στους δρόμους να χαρώ τις εκπτώσεις ( οι οποίες με άφησαν απογοητευμένη, πολύ φλουό ρε κορίτσια ενταξει οι τιμές χαμηλές αλλά χαθηκαν τα κλασσικα κομμάτια? Όλο αηδίες έχουν εδώ κάτω )
26/7/12
12.00: 2 αβγά βραστά
16.00: 3 κ.σ παγωτό sweet and balance, 1 καφέ σκέτο
18.30: 1 τσαι ροδι-βυσσινο με στέβια (έχει βγάλει η ΕΨΑ πολύ καλό 2 υδατανθρακες το μπουκαλι)
21.30: 3 καλαμάκια κοτόπουλο, 1σαλάτα καίσαρα(Ο Θεός να την κάνει μόνο κοτόπουλο μαρούλι και ελάχιστο τυρί είχε, τσάμπα τα 5 ευρώ :thumbdown: )
Οταν λες εδω κατω που κατω εισαι Nubcake?Αυτο το ροδι-βυσσινο που το βρηκες καλε?Μας εβαλες νεο προιον προς εξερευνηση τωρα μετα το παγωτο....:bigsmile:
Τι εφαγα εγω:
Πρωι κρεμα βανιλια+φρεντο
Μεσημερι μπριζολα+σαλατα ροκα παρμεζανα
Απογευμα αλλος ενας φρεντο
Βραδυ ενα αυγο ματι και λιγη σαλατα( ιδια με μεσημερι)
Οπως καταλαβαινετε εχω τακισει τη ροκα,βοσκαω αβερτα....
Τι σου ειναι η lowcarb ομως,τις τελευταιες μερες εχω μπει σε πιο αυστηρο προγραμμα και η ζυγαρια τσουυυυπ την κατιουσα.Α και σε μενα δουλευει πολυ καλα να φαω το τελευταιο γευμα μεχρι τις 8,βεβαια δυστυχως δε μπορω να το τηρησω παντα.:yes:
edit:Βρηκα αυτο http://www.e-marketdeals.gr/?p=2229 ,αλλα δε τα χω δει πουθενα.
Κοριτσάρα το βρήκα.. στο περίπτερο :spin: Εχει βγάλει η ΕΨΑ που αν δεν κάνω λάθος ειναι και ελληνική εταιρία παγωμένο τσαί λεμόνι,ρόδι-βύσσινο και κάτι αλλο δε θυμαμαι με στέβια! Στην Καλαμάτα είμαι.Quote:
Originally posted by asteropi
Οταν λες εδω κατω που κατω εισαι Nubcake?Αυτο το ροδι-βυσσινο που το βρηκες καλε?Μας εβαλες νεο προιον προς εξερευνηση τωρα μετα το παγωτο....:bigsmile:
Τι εφαγα εγω:
Τι σου ειναι η lowcarb ομως,τις τελευταιες μερες εχω μπει σε πιο αυστηρο προγραμμα και η ζυγαρια τσουυυυπ την κατιουσα.Α και σε μενα δουλευει πολυ καλα να φαω το τελευταιο γευμα μεχρι τις 8,βεβαια δυστυχως δε μπορω να το τηρησω παντα.:yes:
Αυτό με το βραδινό ισχύει γενικά αν κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι χάνω καλύτερα αν φάω κατι το βράδυ όμως μιλάμε για πολύ λίγο (πχ ένα αβγό)
Αν πατησες το λινκ εκει δειχνει τα νεα προιοντα,αλλα δε τα χω δει πουθενα...απο αυριο θα βγω στη γυρα....:smilegrin:Quote:
Originally posted by NubCake
Κοριτσάρα το βρήκα.. στο περίπτερο :spin: Εχει βγάλει η ΕΨΑ που αν δεν κάνω λάθος ειναι και ελληνική εταιρία παγωμένο τσαί λεμόνι,ρόδι-βύσσινο και κάτι αλλο δε θυμαμαι με στέβια! Στην Καλαμάτα είμαι.Quote:
Originally posted by asteropi
Τι εφαγα εγω:
Αυτό με το βραδινό ισχύει γενικά αν κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι χάνω καλύτερα αν φάω κατι το βράδυ όμως μιλάμε για πολύ λίγο (πχ ένα αβγό)
Ναι ναι ναι! (χαίρομαι που δεν ειμαι η μονη που δε μπορει να κοιμηθει)
xmmmm και εγω δεν μπορω να κοιμηθω και βαριεμαι να κατσω να κατασρτωσω μια low carb διαιτα στα μετρα μου!!!
Ελα ελα μη βαριεσαιιιι!!!
εσυ τι low carb ακολουθεις? μετρας τους υδατανθρακες σε γραμμαρια ημερισιως???
Ειναι γραμμενα αναλυτικα 2-3 σελιδες πριν κοριτσακι
βρε... ύπνο δεν έχετε και έχετε πιάσει το μπούρου-μπούρου νυχτιάτικα !!!!!!!!!!
Λοιπόν το παγωτό το έφτιαξα τη σοκολάτα και είναι αρκετά καλό, με σιρόπι σοκολάτα γίνεται τέλειο ...
την ΕΨΑ τσάι την είδα χθες βράδυ σε διαφήμιση στην TV και σκέφτηκα άντε πάλι θα αρχίσω να ψάχνω !!!!!!!
Καλαμάτα............. Αχ, Πανέμορφη Καρδαμύλη, έχω πολλά χρόνια να πάω, αλλά μου αρέσει πολύ η Καλαμάτα !!!
Nub νομίζω ότι τρως πολύ λίγο... ή εγώ τρώω πολύ :bouncy:..........
Σε Γαλαξια που πηγα πριν δε τις ειχε.....απογευμα θα παω σε ΑΒ να δω.
Ομορφα ειναι ναι! Ναι αυτές τις μέρες τρώω λιγότερο από το κανονικό μου αλλά όχι για δίαιτα, αλλά περισσότερο από άγχος με τη δουλειά και λόγω ζέστης.Quote:
Originally posted by alalumaki
βρε... ύπνο δεν έχετε και έχετε πιάσει το μπούρου-μπούρου νυχτιάτικα !!!!!!!!!!
Λοιπόν το παγωτό το έφτιαξα τη σοκολάτα και είναι αρκετά καλό, με σιρόπι σοκολάτα γίνεται τέλειο ...
την ΕΨΑ τσάι την είδα χθες βράδυ σε διαφήμιση στην TV και σκέφτηκα άντε πάλι θα αρχίσω να ψάχνω !!!!!!!
Καλαμάτα............. Αχ, Πανέμορφη Καρδαμύλη, έχω πολλά χρόνια να πάω, αλλά μου αρέσει πολύ η Καλαμάτα !!!
Nub νομίζω ότι τρως πολύ λίγο... ή εγώ τρώω πολύ :bouncy:..........
Οπα δεσποινίς! ¨Εριξα μια ματιά στη διατροφή σου! Ε όχι και τρως πολύ, λίγο θα έλεγα οτι τρως! Δεν πειράζει απλά προσπαθησε να μη κρατάς χαμηλά τις θερμίδες σου για πολύ καιρό. Για λίγο δε πειράζει αλλά αν το τραβήξεις θα κολλήσεις γιατι θα αμυνθεί ο οργανισμός. Τα λέω και για μένα που 2 βδομάδες τώρα τρώω 1000-1200, πρέπει να ανεβάσω λίγο αλλά που όρεξη