στοχοι καινουργιας εβδομαδας 1) να κρατω διατροφικο ημερολογιο 2) να προσπαθησω να συγχωρησω τον εαυτο μου!!
Printable View
στοχοι καινουργιας εβδομαδας 1) να κρατω διατροφικο ημερολογιο 2) να προσπαθησω να συγχωρησω τον εαυτο μου!!
Quote:
Originally posted by ton76
...και να τον αγαπησεις, οχι μονο να τον συγχωρήσεις.Γινε και λιγο εγωίστρια...
:thumbup:Quote:
Originally posted by marimari
Quote:
Originally posted by ton76
...και να τον αγαπησεις, οχι μονο να τον συγχωρήσεις.Γινε και λιγο εγωίστρια...
thanks εσυ ξερεις πανω απο ολα ποσο δυσκολο ειναι αυτο για μενα!
μπράβο σου για τους στόχους! (σας)
το ξερω εγω να φανταστεις εφαγα 2 βραδια πολυ παραπανω και ενιωθα τοσο χαλια που μου εβγαινε και σε αυτον....Quote:
Originally posted by sweetOctober
να σου πω την αμαρτία μου δεν το βίωσα αυτό ποτέ στα δικά μου αδύνατα, δεν ένιωθα άσχημα, νόμιζα ότι είχα και κορμάρα! Γειώθηκα άσχημα όταν άρχισα να παχαίνω πάνω από 80 κιλά, εκεί με έπιασαν όλες οι αναστολές μαζί! Ο άντρας μου συχνά μου λέει (πάνω στην επίμαχη πράξη)΄"που είναι η γυναίκα που παντρεύτηκα εγώ" με χαρακτηρισμό μπροστά που δεν μπορώ να πω :blush: Εχω αλλάξει τελείως σε διάθεση με τα παλιοκιλά.Quote:
Originally posted by aiglh!
κοριτσια εχετε τοσο μα τοσο δικαιο αλλα ξερετε τη γυναικεια ζηλια:punk:
ειχαμε βγει τις προαλλες γτ αυτος βγαινει πολυ βραδυ σε αντιθεση με μενα και ολες φοραγαν μινια και του κουνιοντουσαν και εγω σε μια καρεκλα σεμνα ντυμενη..παρολα αυτα εμενα κοιταζε και μ εμενα ασχολιοταν... θελω πολυ να ειμαι τελεια γι αυτον...ξερετε τωρα ειναι οι αμφιβολιες της πρωτης σχεσης, θα βλεπει και κπ αλλος το σωμα μου περα απο μενα....:crazy:
Αν λοιπόν μπορείς να κάνεις κάτι γιανα νιώσεις καλύτερα, ακόμα και βλακεία να είναι κάνε το! Και κρέμες βάλε και από όλα! Θα σου κάνει καλό στην ψυχολογία.
πανω που πα σημερα να αρχισω στεπ διατροφη και τα λοιπα επαθα κυστιτιδα και εχω πεθανει!!!!!!!πρωτη φορα παθαινω
Δοκιμασε το εξης για κυστιτιδα : πιες μονοκοπανια 1.5 λιτρο νερο , μετα καθε 20 λεπτα διαλυε 1κγ σοδα μαγειρικη σε 1 ποτη νερο!! Δουλευει βεβαια αν δε περασει αντιβιωση!!
ευχαριστω ο πονος ειναι αφορητος, πρωτη φορα μου συμβαινει!!θα το δοκιμαζα αλλα δενε χω σοδα :(:(:(:(:(:( μολισ πηρα αντιβιωση!!!!
Περαστικα σου κουκλα. Προσφατα το επαθα!!
σε ποσο καιρο περναει????δεν αντεχω αυτο το πονο!!εχω και σχολη αυριο
Ακου πινε οσα πιο πολλα υγρα μπορεις .αν μπορεις σηκω το βραδυ κ πινε νερα πολλααααα μονο ετσι θα καλμαρει. Θελει 2-3 μερες να καλμαρει. Η αντιβιωση πρεπει 7 μερες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ . Μη τη κοψεις κ να σου περασει. Αν τη κοψεις πριν θα ξαναρθει! Α κ κοψε το αλατι .
ευχαριστω παρα παρα πολυ θα ακολουθησω τις οδηγιες σου γτ πραγματικα εχω τρομαξει δεν το χα ξαναπαθει
Μη τρομαζεις χαζουλα!! Πρωτη φορα το παθα εγκυος στη κορη μου νομιζα οτι με εκαιγες με τσιγαρα . Δευτερη προσφατα!! Εκανες αντιβιογραμμα? Αν οχι θελει προσοχη . Γενικα παντως αν παρεις αντιβιωσουλα οκ θα σαι!
οχι δεν εκανα ειμαι μονη μου εδω πατρα και πηρα τη μαμα μου και ρωτησε τη γιατρο και μου παν οτι ειναι κυστιτιδα!!!αχ ανυπομονω να περασει!!!ειναι απαισια αυτη η αισθηση και παλι σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!!!:)
ελα ρε δεν έχω ιδέα τί είναι, πως νιώθεις? Τί έχεις? Πως είσαι τώρα?
πονας υπερβολικα χαμηλα στη κοιλια και οταν πας τουαλετα καιγεσαι και πονας πολυ!!!!τωρα ειμαι λιγο καλυτερα πηρα αντιβιωση και ενα παυσιπονο