-
ευχαριστω για τις απαντησεις..!
πως μπορω να μετριασω το παραληρημα? με τις φωνες εχω μια μικρη βελτιωση ως προς τη διαχειριση..
κανω ψυχοθεραπεια αλλα δεν εχω δει κατι να αλλαζει σε αυτο τον τομεα.. οταν με πιανει με κυριευει..
παυλο μηπως χρειαζεσαι κι αλλο akineton? εγω παιρνω 4mg..
-
μπα δεν ειναι το ακινετον, μουδιασματα ειχα στα 25 μου οταν ειχα μονο καταθλιψει, απλα με πιανει ξανα καταθλιψει, στο 800 μγ σολιαν ειχα λιγο λιγοτερα μουδιασματα, μαλλον την αλλη βδομαδα θα δω το γιατρο μου να το συζητησουμε
-
παυλο ειχες παραληρημα?και αν ναι πως εισαι τωρα?
-
παραληρημα ειχα οταν ειχα παθει το ψυχωτικο επισοδειο απο τη θυμαμαι ολλο αρλουμπες και ασυναρτισιες ελεγα, τωρα ειμαι σχεδον καλα. εχω λιγα προβληματα.
-
αν ειναι το παραληρημα αυτο που καταλαβα, μπωρει να το επαθα και μαζι με πανικο το χειμωνα
-
πως το ξεπερασες το παραληρημα? και καθε ποτε σε πιανει πλεον? και ποσο σουκραταει? πως επανερχεσαι καθε φορα?
-
εε κοιτα στο ψυχωτικο επισοδειο απλα με αρχισαν στα φαρμακα στο νοσοκομειο και επανηλθα, τωρα το χειμωνα πηρα τηλεφωνο το γιατρο μου γιατι δεν μπωρουσα να ηρεμισω καθολου ειχα ξεφυγει και μου ειπαι να παρω νοζιναν. και μετα που το πηρα με πηρε ο υπνος και το επομενο πρωη που ξυπνησα ειμουνα καλα. το νοζιναν ειναι αγχολυτικο αντιψυχωτικο, αμα το παρεις κοιμασε 12-16 ωρες και συνερχεσαι μετα.
-
τωρα εχει να με πιασει απο τον ιανουαριο ειμαι 5 μηνες χωρις κρισει πανικου..... ελπιζω να το ξεπερασω και αυτο, η κρισεις πανικου και τα μουδιασματα ειναι τα τελευταια συμπτωματα που εχω στη ψυχωση μου
-
εστειλα μηνυμα στη γιατρο οτι δε ξαναπαω σε ψυχολογο και ουτε αθηνα θα ξαναπαω για να μιλησουμε.τελειωασαν ολα
-
-
τη εγινε βρε μπου , τη επαθες, παντως οι ψυχολογοι στη ψυχωση μπωρει και να μη χρειαζονται, ο ψυχιατρος που σε βλεπει ειναι στη πολη σου?
-
αναρωτιομουν αν με παρακολουθουν και ενιωσα αυτο το πραγμα.για ολους.εκτος απο τον κολητο στην αθηνα.μενω επαρχια.η γιατρος που με παρακολουθει ειναι αθηνα.κι εχω αλλον 1 ψυχιατρο εδω στην πολη μου στο κψυ που μου γραφει τα φαρμακα
-
αυτη η παρακουλουθηση μεγαλο μανικη........ να μην σε πιανουν τα φαρμακα, μπου κανε υπομονη θα φτιαξουν τα πραγματα.....
-
Μπου αυτές είναι παρανοικές ιδεές για τις οποίες σου μιλούσε πριν ο serios. Έχεις μάθει πια τρόπο να τις αντιμετωπίζεις αυτές τις παράνοιες. Η ψυχολόγος σου έμαθε νομίζω συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να κάνεις.
Δεν σε παρακολουθεί κανείς και το ξέρεις πως η γιατρός σου και η ψυχολόγος σε βοηθάνε.
-
δεν εχω τροπο να το αντιμετωπισω γι αυτο φοβαμαι πολυ.η προηγουμενη ψυχολογος με ειχε βοηθησει στις φωνες. αλλα μετα καταλαβα πως κι αυτη με παρακολουθει και την εκοψα.αυτο θα κανω τωρα και με αυτην ψυχολογο.
ολα ειναι μια σκευωρια.το καταλαβαινω και μετα παιρνω τα φαρμακα τους για να με χαζευουν.ακουσε με το ξερω.βλεπω πολυ καθαρα τι γινετι.μας θελουν να μας ελεγχουν και να πειραματιζονται πανω μας