Λόγια μέσα απο την ψυχή, τόσο αληθινά...Quote:
Originally posted by amelie74
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ.
τελευταια σε σκεφτομαι συχνα γλυκια μου.
σκεφτομαι την ορεξη με την οποια με μεγαλωσες,τα τραγουδια με τα οποια με γλυκονανουριζες,την μυρωδια που ειχε η ρομπα σου τοτε...
σκεφτομαι ομως και το σημερα.την πικρα σου βλεποντας με να μαραινομαι,τα κουρασμενα ποδαρακια σου,που εμενουν πεισματικα να ανεβοκατεβαινουν τις σκαλες του σπιτιου,κι ας κουτσαινουν, προκειμενου να κανεις τις δουλειες σου,το ομορφο χαμογελο σου που ως δια μαγειας δεν εχει φυγει απο το στομα σου.
συγγνωμη δεν μπορω να συνεχισω το γραμμα γιατι δεν βλεπω πια απο τα δακρυα.σου υποσχομαι οτι θα παλεψω σθεναροτερα για να ανεβω.να ξερεις ομως,οτι εχω ακομα αναγκη να κατσω στα πονεμενα ποδαρακια σου.
ισα-ισα για να παρω λιγη δυναμη και μετα να προχωρησω...
Συγγνωμη που δεν ειμαι αυτη που θα μπορουσα να ειμαι.Συγγνωμη που δεν ειμαι αυτη που ΕΣΥ με γεννησες για να ειμαι.
σ\'αγαπω
σε θαυμαζω
σ\'ευγνωμονω
σε ποναω
σε χρειαζομαι.
Αχ καλή μου κοπέλα...
Μην ζητάς συγνώμη απο κανέναν ( όσο κι αν τον λατρεύεις) παρά μόνο απο τον εαυτό σου..
ΕΣΥ μόνο θα θέτεις τις προσδοκίες και εσύ θα τις εκπληρώνεις.
Να θαυμάζεις τον εαυτό σου, να τον αγαπάς, να τον πονάς.
Να μπορείς να κάνεις και χωρίς δεκανίκια.
Ελεύθερη!
Αγάπη, είναι ελευθερία.
Η αγάπη, δεν είναι σκλαβιά.
Σε αγαπώ, δεν σημαίνει σε κάνω κύριο του εαυτού και της ζωής μου, παντοτινό κριτή μου.
Σε αγαπώ, δεν σημαίνει εξαρτώμαι, σκλαβώνομαι...σε χρειάζομαι.
Είσαι αυτή που είσαι. Ακριβώς έτσι αν δεν σε αγαπήσεις, δεν θα είναι εύκολο να γίνεις αυτή που ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ θα ήθελες να σαι...
Μην νιώθεις στεναχώρια, πίκρα, ενοχές...
Σε μεγάλωσε με αγάπη, όχι για να της δώσεις πίσω ανταλλάγματα, για να την ανταμείψεις, αλλά γιατί ήσουν ένα πλάσμα που της ομόρφαινε την ζωή.
Πήρε και η μανούλα σου πολλά απο την ύπαρξή σου.
Τα παιδικά σου ματάκια, τα μικροσκοπικά χέρια σου, τα πρώτα σου βήματα.
Πιο πολύ όταν μαραίνεσαι, πληγώνεις εσενα.
Και όσοι αγαπούν, αντέχουν το πιο τρομερό.
Να βλέπουν τον άνθρωπό τους να μαραίνεται
και να αντέχουν, χωρίς να τον κάνουν να νιώσει άσχημα
ΚΑΙ γι αυτούς..
Να αντέχουν, ακριβώς επειδή αγαπούν.
Και όταν κανείς αγαπά, δεν σε αγαπά μόνο όταν λάμπεις, μόνο στα όμορφα αλλά και στα άσχημα.
:)))