Originally Posted by
Natalia_sups
Ενταξει η φυση μπορει να θελει να πεθανει καποιος απο καρκινο, με αυτη τη λογικη να μην κανει χημειοθεραπειες δηλαδη γιατι ειναι αφυσικο και επιπονο και δημιουργει ενα σωρο παρενεργειες, σωστα; Αν δεν επεμβαινε ο ανθρωπος σε πολλα πραγματα και αφηνε τη φυση να κανει τη δουλεια της ακομα θα ζουσαμε απο 30 χρονια μονο σε σπηλιες. Ακυρο τελειως λοιπον αυτο που λες.
Επισης αυτο με τα προβληματα υγειας που λες μπορει να ειναι αληθινο αλλα απαισιο οπως και να εχει. Με μια μικρη ερευνα που εκανα το μονο αποδεδειγμενο ειναι περισσοτερες πιθανοτητες υποσπαδιασης, τιποτα αλλο. Κλαιν μαιν διορθωνεται χειρουργικα και δεν απειλει τη ζωη. Και για ολα τα αλλα μιλαμε παλι για μικρα ποσοστα ως πιθανοτητα δηλαδη. Και; Λες πως ολοι αυτοι οι ανθρωποι που υπαρχουν απο εξωσωματικη επρεπε να μην υπαρχουν;
Μην αρεσει κατι σε καποιον, αμεσως οτι προκαλλει αυτισμο...οχι τα εμβολια, οχι οι εξωσωματικες, οχι η καταληψη απο δαιμονες...δεν υπαρχουν γνωστα αιτια για τις προδιαθεσεις που περιγραφεις. Ουτε ξερεις αμα ενα παιδι απο φυσιολογικη συλληψη θα βγαλει η οχι περιεργη ουρηθρα η αυτισμο η καρκινο η νταουν η δε ξερω και γω τι...σιγα μην αρχισουμε να εφαρμοζουμε και ευγονικη κι ολας και να στελνουμε τους αδυναμους στους κλιβανους.
Υπαρχουν τοσοι ανθρωποι πλεον που ηρθαν στον κοσμο ετσι και ζουνε μια χαρα υγιεις φυσιολογικες ζωες.
Επισης οι εξωσωματικες δεν εχουν εφαρμοστει για αρκετα χρονια ωστε να γινει εκτεταμμενη αξιοποστη ερευνα με επαρκη ογκο δεδομεμων για το πως καταληγουν αυτα τα παιδια ως ενηλικες...αυτο απλα το λες επειδη ετσι θελεις.
Και ωραια, μπορει εσυ να μην εχεις αυτο το ενστικτο τοσο ανεπτυγμενο, η μητροτητα δεν ειναι κατι που θελει η οποιαδηποτε γυναικα η που ταιριαζει στην οποιαδηποτε γυναικα, με γεια σου με χαρα σου. Το να ΜΗΝ θελει μια γυναικα να κανει παιδια ειναι μια απολυτα εγκυρη επιλογη και μπραβο της που ξερει τι θελει και τι δεν θελει. Αλλα δεν καταλαβαινω απο που και ως που τοση επικριτικοτητα ως προς τις γυναικες που ειναι διαφορετικες και καιγονται για παιδι. Χαλαρωσε, μια επιλογη για εσενα κανεις, δεν ανακαλυψες την αμερικη. Εκτος αν απλα απολαμβανεις να τονιζεις το ποσο διαφορετικη και διαφωτισμενη αλτρουιστρια εισαι. Με συγχωρεις αλλα δεν βρισκω το λογο γιατι επιμενεις να εκφερεις μια τοσο επικριτικη αποψη.
Που σε αυτη τη περιπτωση θα σε ρωτουσα αν προτιμας στη πραξη να ταιζεις 5-6 ορφανα οπως λες οτι ειναι το σωστο η αν προτιμας κατι πιο λαϊτ, μερικα σκυλια πχ οπως λες και η ιδια...που το να αγαπας τα αδεσποτα (λεω εγω), εχει πιο αποδοτικη αναλογια μεταξυ κοπου που απαιτειται να καταβαλλεις και ηθικης ικανοποιησης...ειναι ηθικη ικανοποιηση για το "τι γαματο ατομο ειμαι" σχεδον δωρεαν και με πολυ μικροτερη ευθυνη. Και αμα μου πεις ααααα αξιζουν το ιδιο ειναι ιδια ευθυνη θα σε ρωτουσα τι θα εβγαζες πρωτο απο φωτια παιδι η σκυλο; Ε πες μου σκυλο να στανιαρουμε λολ...
Συγχωρα με για αυτη την αποψη αλλα αυτην εχω και δεν αλλαζει...