Quote:
Originally posted by sabb
Με αφορμή την αναφορά του ονόματος μου στο παρόν θρέντ, προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα ήθελα να επισημάνω :
1. Κανείς δεν μ\' έχει διώξει, γιατί κανείς δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει - πλην του αντμίν βεβαίως, κι αν κι εφόσον είχα αποδείξει στο παρελθόν παραβατική συμπεριφορά.
2. Οι λόγοι που αποχώρησα, αφορούν αποκλειστικά και μόνο την κατάπτωση του επιπέδου συνεννόησης - γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα με την κατάληξη του παρόντος τόπικ. Σε εύθετο χρόνο, είχα επιλεκτικά ανακατευθύνει με u2u κάποια μέλη στον ιστότοπο μου, όπου εξηγούσα τους λόγους αναστολής της συμμετοχής μου στο φόρουμ. Νοιώθω την ανάγκη να το κάνω και δημόσια, ανακατευθύνοντας όποιον το επιθυμεί στο blog μου http://sabbpat.blogspot.com/2009/07/e-psy.html , προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για την υστεροφημία μου.
Μια σύντομη περιήγηση στο blog, ίσως κάνει περισσότερο κατανοητό πως η επιλογή μου να αποχωρήσω - αλλά όχι να αυτοδιαγραφώ όπως ίσως θα επιθυμούσαν κάποιοι - έχει σχέση με την ανάγκη να χρησιμοποιήσω τον χρόνο που μου απομένει ελεύθερος, με κάτι περισσότερο δημιουργικό από το να αναλώνομαι σε ανούσιους καυγάδες.
Για λόγους αρχής, η άποψη μου για το παρόν θρέντ και την πορεία του, έχει καταγραφεί μόνο στον ιστότοπο μου με ανάρτηση ιστολογίου σημερινή.
σαββ