Πρωινές καλημέρες :) Παρεξήγησες αυτό που πήγε να σου πει ο Γιώργος. Στην πραγματικότητα αυτό που λες εννοεί. Ότι ΔΕΝ είσαι και ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη ρε παιδί που δεν είχε/έχει φίλους.. Ότι είναι φυσιολογικό αυτό και ότι υπάρχουν κι άλλοι σαν εσένα που ζούνε έτσι. Το ‘γραψε λίγο με κάπως σαρκαστικό τρόπο και για αυτό δεν το κατάλαβες.. Ξαναδιάβασε το σχόλιο του κρατώντας αυτό υπόψιν. Δε βοηθάει και ο γραπτός λόγος σε αυτά καμιά φορά..
Ωραία λοιπόν, αφού ήθελες να ακούσεις «ακριβώς το αντίθετο» σου λέω πως εγώ είμαι αυτό. Ομοιοπαθής συνάδελφος εδώ.. :) Στο ξαναείπα, άσε το τι βλέπεις να κάνω εδώ στο φόρουμ.. Αυτά είναι πίσω από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο, εύκολα γίνονται έτσι.. Μιλάμε για in reality τώρα τι παίζει.. Ποτέ δεν είχα πολλούς φίλους και αυτούς τους λίγους που είχα πάντα κάποια στιγμή θα χανόμασταν οριστικά. Έτσι απλά.. Όχι γιατί συνέβη κάτι.. Οι παρέες/φίλοι εναλλάσσονταν με τα χρόνια. Μόνο έναν έχω που είναι από το σχολείο και έχει ξεμείνει ακόμα, παιδί διαμάντι, αλλά ακόμα και με αυτόν έχουμε αραιώσει το να κάνουμε παρέα λόγω ύπαρξης άλλων προβλημάτων πρακτικής φύσεως από πλευράς του. Αλλά ποτέ δεν «κλώτσαγα» ευκαιρίες για συναναστροφή με κόσμο. Αποζητούσα την παρέα πάντοτε.. Απλά κατασκευαστικά είμαι έτσι που πάντα υπήρχε μια «απόσταση» από όλους κι ένας «ιδιωτικός χώρος» που ήταν μόνο για μένα, έτσι είμαι σαν χαρακτήρας. Έτσι είναι και το παιδί που σου λέω πιο πάνω, ο φίλος, μάλλον για αυτό έχουμε ταιριάξει τόσο.. Μπορεί να μιλήσουμε για χίλια δυο άλλα, αλλά για τα πραγματικά μας προβλήματα δεν συζητάμε ποτέ, ούτε εγώ ούτε αυτός. Βάσει χαρακτήρα.. Και σεβόμαστε ο καθένας τα του άλλου και δε γινόμαστε αδιάκριτοι να ρωτήσουμε. Και αφού είσαι και κρητικάτσι εσύ πάρε να χεις κι έναν Ψαρονίκο να ακούσεις :) Το παιδί που σου λέω τον αγαπάει πολύ και με έκανε να τον αγαπήσω και εγώ. Δε θες και πολύ με αυτή τη φωνάρα που έχει, αυτό το γρέζι.. Ανατριχίλα σκέτη.. Αλλά έφυγε πολύ νωρίς ενώ είχε πολλά πολλά ακόμα να δώσει..
https://m.youtube.com/watch?v=18xmFW...zrzOsc-EzrE%3D
Σήμερα που λες έχω ξαδερφάκι που έχει καλέσει για φαγητάκι.. Το ξαδερφάκι που λες είναι διαφορετικών αντιλήψεων, ούτε ηλικιακά ταιριάζουμε ακριβώς (αυτός είναι αρκετά μεγαλύτερος) και κάνει στη ζωή του πράγματα που εγώ δε θα τα κανα.. So what? Λες να κάνω skip και να μην πάω? Μωρ’ θα πάω και θα παραπάω.. Τζάμπα φαΐ είναι αυτό δεν το προσπερνάς έτσι.. :p Και μια χαρά θα περάσουμε. Θα είναι και η φίλη του εκεί, θα πούμε δυο χαλαρές κουβέντες, θα περάσει η ώρα. Καταλαβαίνεις τι πάω να σου πω? Βάζε λίγο παραπάνω νερό στο κρασί σου.. :) Τι σε νοιάζουν τόσο οι αντιλήψεις του άλλου? Θα ‘ρθει κανείς να σου πει «Καλημέρα, ψόφος στους gay και επίσης τράβα μέσα στην κουζίνα σου να πλύνεις κανα πιάτο»? Οκ, αν πέσεις σε τόσο ασύμβατους (με σενα) χαρακτήρες υποθέτω μη βγεις ούτε για τον καφέ, αλλά σε περιπτώσεις με πιο ήπιες διαφορές μην τις αποφεύγεις για ψύλλου πήδημα.. Κάνε παρέα και μην κολλάς στο τι πιστεύει ο άλλος και στο ότι έχετε διαφορετικές αντιλήψεις ξέρω ‘γω για διάφορα άκυρα πράγματα. Ξέχασα και δε σου πα πιο πάνω.. Με το παιδί που έλεγα πριν, το φίλο μου δηλαδή, έχουμε αντίθετες αντιλήψεις πάνω σε κάποια θέματα. Ε και? Πρέπει να lockάρουμε τη συζήτηση εκεί και να αλληλοφαγωνομαστε μεχρι τελικής πτώσεως? Όχι.. Δεν τα πολυακουμπάμε κι ασχολούμαστε με όλα τα υπόλοιπα και μια χαρά αγαπημένοι παραμένουμε, δε χαλάμε τις καρδιές μας..
Περιμένω να ακούσω το επόμενο που έχεις να ρωτήσεις «I-still-have-one-last-question-to-ask-tho» :) :p