Χαρούμενη... :)
Printable View
Χαρούμενη... :)
Έτοιμος να αυτοκτονήσω.
ξυπνημα με μπαστακικα μπατσικα σημερα δε γλυτωσα την ανακριση. και δωστου γιατι ετσι κι οχι αλλιως, τι εκανες τι ηπιες τι ωρα κοιμηθηκες. no privacy at all, οταν δεν εχεις τον προσωπικο σου χωρο να κανεις οτι θελεις, πως να νιωθεις και ελευθερια και να εισαι καλα στα μυαλα ? χρωσταω παντου και ειμαι παρανομος. το διαδικτυο καταντησε μια ανουσια ασυναρτησια μονο για διαφημισεις. ACTA και πανε τα δικαιωματα μας περιπατο. μεσω των copyrights θα σας χωσουν μεσα. δεν ειχαμε που δεν ειχαμε λεφτα να παμε σινεμαδακο να δουμε ταινιακι σαν ανθρωποι, τωρα ουτε στους υπολογιστες μας θα μπορουμε να κατεβασουμε τιποτα. να ζησετε να σας χαιρομαστε!
Δεν έχει το δικαίωμα καμία αρμόδια αρχή να μπεί σπίτι σου και να ψάξει τι έχεις κατεβάσει από το ίντερνετ. Είναι παράνομο. Το κράτος υπάρχει για να προστατεύει τους πολίτες του. Σε κάθε άλλη περίπτωση, εάν δηλαδή μας κυβερνάει η μαφία όπως λέτε μερικοί, είμαι έτοιμος για επίθεση αυτοκτονίας.
δεν εχει σημασια τι λεει ο καθενας μας, το νομοσχεδιο περασε στα κρυφα και ειμαστε ολοι παρανομοι. εχει το δικαιωμα να σου ψαξει τον παροχεα και να σου κοψει τη συνδεση και να σου απαγορευσει γενικα να χρησιμοποιεις το διαδικτυο. σαν να οδηγας και να κανεις δεκαπεντε παραβιασεις, στο τελος δε σου παιρνουν το διπλωμα ? οταν αυριο μεθαυριο λοιπον σου ρθει το προστιμο απλα επειδη κατεβασες ενα ******** mp3, θα καταλαβεις.
in love........
Οκ, σβήνω το μτορρεντ αλλά δεν έχει νόημα, ξέρεις γιατί:
http://www.youtube.com/watch?v=iJPFSNu_QNs
δες το βιντεακι μπας και καταλαβεις περισσοτερα περι ACTA.
http://www.youtube.com/watch?v=63JyXmu0fqM
εαν αυριο σου στειλω ενα απλο mp3 θα θεωρουμαι παρανομος!
Και εάν είστε λέει Ευρωπαίος πολίτης και σας κυβερνάνε αυτοί που δεν εκλέξατε.... μου έχουν φύγει οι βίδες αυτή τη στιγμή και δε ξέρω πως να αντιδράσω. Νιώθουν προστατευμένοι με όλο το κόσμο να έχει υποδουλωθεί από το χρήμα αλλά όσο ζω θα ελπίζω πως κάτι θα γίνει κάποια στιγμή και θα κάνουμε κάτι. Δεν ξέρω τι πραγματικά, μου φαίνεται δεν ζουν Ελλάδα αυτοί που κάνουν εκπομπή στη βουλή, είναι όλα στημένα , ένα ψέμα.
το απολυτο 0 νιωθω
μεγαλο ή μικρο ?
να σου φτιαξω τη διαθεση προσπαθουσα, αλλα αφου δεν εχεις ορεξη αποχωρω.
συγνωμη... δεν το ηθελα
δεν αισθάνομαι κάτι αξιοσημείωτο. λίγη δυσφορία μόνο. νομίζω πως η γυμναστική θα μου έκανε καλό αλλά βαριέμαι.