Δεν μπορείς να είσαι σε όλα τα θέματα αναίσθητος
Printable View
δεν χρειαζεται αναισθησια, διακριση χρειαζεται.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. Κάτι ή μια κουβέντα που δεν σε αφορά ή κάτι το οποίο ξέρεις πως δεν ισχύει (ιδίως σε 1 απρόσωπο site !!!!) το προσπερνάς κατευθείαν, δεν παθαίνεις πολλαπλά εγκεφαλικά.... Seriously now, u 'd better get a life (outside the net.....) κ τέλος το ζήτημα.
δεν μπορεις να εισαι αιναισθητος σε οτι επελεξες εσυ να πονταρεις σε αυτο
αλλιως φυσικα κ μπορεις
το τι θα αισθανθεις μπορεις να το διαλεξεις εσυ...
αν κατεβασεις το διακοπτη των συναισθηματων μετα μενεις απαθης στα παντα
αλλα οταν ο διακοπτης ειναι στο on τοτε δε μπορεις να κανεις τιποτα.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Eπειδη διαβαζω πολλα θρεντ για σχεσεις , που αναρωτιεται ο ενας , τι σκεφτετε ο αλλος , και γιατι δεν παει καλα , γιατι , γιατι , μια συμβουλη θα δωσω , ετσι αυθαιρετα , οσον αφορα τις ' προβληματικες ' σχεσεις ,την εφαρμοζω κι εγω ,
WHEN IN DOUBT , ABORT .
Σκέφτομαι ότι άπαξ και χαλάσει η διάθεση μου μετά ακόμα και να μην υφίσταται πια ο λόγος που μου τη χάλασε δεν μπορεί να βελτιωθεί και να γίνει όπως πριν...με αποτέλεσμα να πηγαίνει χαμένη μέχρι κι ολόκληρη μέρα...
Σκέφτομαι επίσης ότι μόλις αυξήθηκε κατά ένα μέλος η λίστα αγνόησης αφού ο συγκεκριμένος δεν ξέρει να σέβεται τους ανθρώπους που ανοίγουν τα θέματα και ποστάρει άσχετα μόνο και μόνο για να ξεσπάει, παλιοεγωίσταρος και παρτάκιας...και σκασίλα μου αν καταλάβει ποιος είναι...
αυτο που λεσ ειναι κατι σαν ανοσοποιητικο τησ ψυχολογιασ και μοπρει να επανελθει η διαθεση σου αν δεν το ζοριζεισ πολυ δλδ εκει που θα γινει η μαλακια και θα χαλαστεισ ασε ελευθερο τον εαυτο σου να νιωσει οτι θελει και μην τον πιεζεισ να νιωσει θλιψη γτ ετσι πρεπει
θα εκπληχθεισ αν το κανεισ αυτο δε ξερω υποθεση κανω με το τι θα νιωσεισ αν το κανεισ παντωσ θα νιωσεισ ολα τα ασχετα εκτοσ απο θλιψη
φιλικα
δικη μου αποψη ειναι οτι αν ξεβαρεθει θα ερθει, δεν ειπε ποτε οτι εχει σκοπο να ερθει.
φυσικα και μπορει, εφοσον δεν ειναι μπαναρισμενη, αλλα αποχωρισε. δεν απαγορευεται.
και φυσικα αν επανερθει, θα πει ποια ειναι.
το προβλημα ειναι οταν μπαινουν πολυπροφιλα ενεργων λογαριασμων.
η μνημονιο, δεν εχει πλεον λογαριασμο.
Remedy ζήτησα κι εγώ διαγραφή σε κάποιον Aeon (έστειλα μήνυμα). Ξέρεις πότε θα διαγραφεί ο λογ/σμος μου? τι πρέπει να κάνω από δω κι εμπρός. Αν δεν μπω για ένα διάστημα θα διαγραφεί αυτόματα?
Δημητρα , αυτα τα ξερει μονο η remedy .
Papa , αν και σου απαντησα και στο αλλο θεμα , στειλε μειλ στο [email protected] .
Οι μοντς δεν μπορουν να διαγραψουν μελη.
εμενα μ αρεσει αυτος ο ιουνιοσεπτεμβριος ουτε ζεστη ουτε κουνουπια νεροφιδες.. κουλ...
Σκέφτομαι "παντού κλίκες".
Mac όλη η ζωή είναι έτσι. Δεν αναφέρομαι στο φόρουμ, αλλά παντού: στη δουλειά, στα κοινωνικά, στο σχολείο..
Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά..
Οι αρνητικες σκεψεις , ειναι σαν τα μπαλλονια , αμα τις αφησεις , φουσκωνουν και μπλοκαρουν τα παντα . Μολις μουρχεται μια τετοια , την αντικαθιστω με μια ουδετερη , με μια θςτικη ειναι δυσκολο . Ειναι καθαρα θεμα εξασκησης , pillow , τις πρωτες φορες ειναι δυσκολο , αλλα με τον χρονο , μαθαινεις .
Εγω τα εχω καταφερει , αλλα μετα απο προσπαθειες . Γινεται , φυσικα , αλλα δυσκολο , μονον στην αρχη . Μετα σου γινεται βιωμα .
Ναι παιδιά, είναι θέμα εξάσκησης.
Θα πω κάτι ίσως φανεί αστείο, αλλά έχω εξασκηθεί να μη βλέπω τα λινκς που περνούν κάτω από μια εκπομπή της τηλεόρασης πχ, τα λινκς των ειδήσεων εννοώ, γιατί με αγχώνουν υπερβολικά.
Ολα είναι θέμα εξάσκησης. Στην αρχή φαίνεται βουνό, σιγά σιγά συνηθίζεις.
σκεφτομαι πως μπορω να κανω το μυαλο μου να ξεκολαει απο ανθρωπους που πραγματικα δεν αξιζουν,να μην κανω αρνητικες σκεψεις και να χω μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση..
και πως να γινω λιγο πιο δυνατη..
Kαλημέρες σε όλους και σε όλες, να έχετε μια υπέροχη μέρα όλοι!!!!!!!!
Καλημερα , η δικη μου μερα βεβαια μονο καλη δεν διαφαινεται , ελπιζω η δικη σας να ειναι ομορφη.....
Καλημερα στην Μπετ , να μην βγουν τα ασχημα προγνωστικα , καλημερα στον undetermined , καλημερα στην μαριποσα ( με το easy τους καφεδες ! ) .
Καλημερα γενικως , ειναι μια κρισιμη μερα για την Ελλαδα .................καθε μερα κρισιμη ειναι , εχω βαρεθει να το ακουω !! Ε , μα πια !