Originally Posted by
Constantly curious
Καλημερα κυκνακι μου, αυτο το διαστημα τρεχω για υποχρεωσεις και μπαινω ακυρες ωρες.
Καποια στιγμη παει ενας μηνας περιπου νομιζω επεσε η ψυχολογια σου και εγινες λιγο πιο ευαλωτη στο περιβαλλον και τα ξαφνικα γεγονοτα, μη ξεχναμε οτι μειναμε και χωρις υποστηριξη ενα μηνα.
Το οτι επανερχονται λυπηρες αναμνησεις ειναι αμυνα μυαλου, δεν ξεχναει βλεπεις και ξανα αρχιζει την αναπαραγωγη φοβου, θλιψης, στεναχωριας, εκει ειναι το κομματι που καλεισαι να κανεις μια αλλαγη.
Τι να κανω θα μου πεις ;
προσπαθησε να κρατας μια ρουτινα προσωπικων σου ασχολιων παρα τα γεγονοτα τα οικογενειακα, ξερω πως καποιες μερες νυσταζεις περισσοτερο ή νιωθεις στο μηδεν. Δεν θα ειναι ολες οι ημερες παντοτε ετσι. Εισαι σινεφιλ, γλυκατζου γλυκια, νοικοκυρα, φιλοζωη, και προσεχεις τον εαυτο σου ( λουσιματακι και χαλαρωση) α ξεχασα και τη μουσικη.
Καθε ημερα να κρατας ενα απο αυτα ομως να επιμενεις να ειναι μια θετικη εμπειρια για εσενα. Οχι αρνητικη. Οσο μπορεις κυκνε μου. Μακαρι να εγραφα κι αλλο αλλά πρεπει να βγω λογω συνθηκων. Σε φιλω και ξανα διαβασε το μηνυμα μπορει να το δεις με αλλο ματι...