Quote:
Originally posted by nera
Καλημέρα
έκανα σπερματέγχυση πέρυσι τέτοιο καιρό,χωρίς αποτέλεσμα. Έχω κι άλλα προβλήματα,οπότε μην πτοείσαι! Εξάλλου είναι ανώδυνη και δεν παίρνεις το μισό φαρμακείο για να την κάνεις. Κι εγώ παίρνω duphaston και clomiphene,μπας και κατεβάσω κανένα αυγό της προκοπής.
Κατά τ'άλλα, τηρώ πλέον τη δίαιτά μου κανονικά,ώσπου να φτάσω στα φυσιολογικά κιλά μου και να πάω για εξωσωματική. Πέρασα δύσκολα το τελευταίο δίμηνο και το έριξα στο φαγητό. Κλασική περίπτωση βλάβης!
Τώρα συμμορφώθηκα, πείσμωσα και έχασα 3.2 κιλά από τις 2/06. Μου φάνηκαν λίγα,αλλά η διαιτολόγος μου είπε ότι με τις ορμόνες που παίρνω,πάλι καλά είμαι.Ενώ το λίπος δεν κουνιέται,τα κιλά πέφτουν.Αργά αλλά σταθερά ελπίζω...
Καλή τύχη σε ότι κάνεις!
καλώς ήρθες κοριτσάρα!! σε ευχαριστώ για την εμψύχωση και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα να κρατάς το νινάκι στην αγκαλιά σου!! και εγώ πολλά προβλήματα έχω... αλλά λέω να κάνω την προσπάθεια της σπερματέγχυσης μήπως και τα καταφέρω...Εσένα εκτός απο τα κιλά έχεις και τα υπόλοιπα ορμονικά που σε βασανίζουν??αν ναι τότε σίγουρα μοιάζουμε.. να σε ρωτήσω και κάτι σχετικό. πόσα ωάρια είχες κάνει τότε?? σου εξήγησαν τι δεν πήγε καλά?? και πάλι σε ευχαριστώ ζουζούνα!!