θα θελα αλλά δεν μου κατσε το βραδυνό.......Quote:
Originally posted by MKEH78
Ακολουθούν
19:00 1φ. χυμός σε καφετέρια
22:00 2 καλαμάκια + σαλάτα
20:00 1 μόσιον + λιγότερο από μισό τοστ...
23:003 κ.σ. ρεβύθια + 2 μπουκιές ψωμί + 1 κουλουράκι
Printable View
θα θελα αλλά δεν μου κατσε το βραδυνό.......Quote:
Originally posted by MKEH78
Ακολουθούν
19:00 1φ. χυμός σε καφετέρια
22:00 2 καλαμάκια + σαλάτα
20:00 1 μόσιον + λιγότερο από μισό τοστ...
23:003 κ.σ. ρεβύθια + 2 μπουκιές ψωμί + 1 κουλουράκι
αγαπημενη μου ΜΚΕΗ εχιες πολυ δικιο σοσα λες, αλλα οταν τρεφεται μονο με σουβλακια, κρουασαν κ σοκολατες δεν μπορω να μην εχω γλυκα στο σπιτι...
η ιδια του παιρνω τα κρουασαν του ενω δεν το ζηταει...
δεν μπορω να τον βλεπω ναδυνατιζει, δεν τρωει τιποτε αν δε φαει αυτα.
σιγα σιγα τρωει κ φαγητο,
δυστηχως ολα με κρεας, αλλα τρωει.
οσο για τα λαδερα το εχουμε εφαρμοσει για πρωτη φορα, τεταρτη παρασκευη, λαδερο οσπριο
την παρασκευη το μενου εχει φακες!
απλα παιζει να μη φαει καθολου...φασολακια που τα λατρευει εφαγε...
το κακο ειναι οτι λιγα φαγητα λατρευει, 2-3. ταλλα ολα τα απεχθανεται.
Παντως σημερα ηταν μια τελεια ημερα, φουλ δουλεια, αγχος, τρεξιμο,
αλλα ξεκινησε υπεροχα, ηταν αρρωστος, εμεινε σπιτι, ξυπνησαμε μαζι, κ ευχαριστω τον θεο που αρρωστησε χεχεχ
Ξαφνικα σημερα τα βλεπω ολα ροδινα, ολα τελεια κ οτι ολα θα γινουν.
Δεν κανω καμια διαιτα πελον κ εχω φαει λιγοτερο απο καθε αλλη φορα, αν συνεχισω ετσι ζαμανφου θα χασω τα κιλα στο αψε σβησε.
Κ ψωνιζα σοκολατες, γαριδακι κ ολα τα κουλα που τρωει αλλα δε μου εκαναν αισθηση!
ολα ειναι θεμα διαθεσης τελικα πιστευω, τουλαχιστο σεμενα.
το κακο ειναι οτι η διαθεση μου δεν παει καλα, δηλαδη οταν θαπρεπε να ειμαι χαλια, στην τσιτα, αγχωμενη κ τρελμενη εγω ειμαι νηφαλια αφου οι καταστασεις το απαιτουν.
Οταν θαπρεπε ναμαι χαλαρη κ αραχτη εγω ειμαι χαλια κ στρεσαρισμενη...κ τρωω!
αυτα τα ολιγα,
ασε εμας κ πες μας για το παιδι σου!
πως πατε γενικα με το θεμα εξετασεις? φιλια πολλααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααα
α κ ολα αυτα που ειπες για το παιδι κτλ, το μονο που με σωζει ειναι ενα παιδι, για χαρη των παιδιων εναι ικανος να φαει μεχρι κ χορτα, ελπιζω δηλαδη, κ να κοψει το τσιγαρο!
κοριτσακια μου πηγα διαιτολογο σημερα. με εδειξε -1500 γρ σε 2 βδομαδες. καλουτσικο αποτελεσμα...και λεω καλουτσικο γιατι πριν 2 βδομαδες ειχα περιοδο ενω τωρα οχι...αρα πραγματικα εχασα γυρω στο 1 κιλο.με τη δικη της ζυγαρια ειμαι 86.9 με τη δικια μου 86.2. αυτο το 0.7 ειναι τα ρουχα προφανως
παντως τη θεωρω μικρη απωλεια γιατι ημουν η Κυρια της διαιτας αυτες τις 2 βδομαδες καταναλωνοντας οχι πανω απο 1200 ημερισιως συν οτι πηγαινα κολυμβητηριο..
τεσπα, ελπιζω σε 15 μερες να ειναι πιο καλα τα πραγματα και θετω στοχο 84(με τη δικη μου παντα)
σημερα
πρωι τοστ και γαλα
μεσημερι μακαρονια με τονο(φοιτητικη απλοτητα)
απογευμα μια μπαλα παγωτο βανιλια(κερασμενη απο τον αδερφο για να ξεπερασω τον καυγα με το αγορι μου)
βραδυ γιαουρτι με δημητριακα
ειδες ολα καλα! κ δε μακουγες κ εσκαγες! θα χασεις γρηγορα 1 κιλο θα δεις, ειναι υγρα.!Quote:
Originally posted by TETH
Quote:
Κι εγω αυριο πρωι πρωι εχω διαιτολογο.
Δεν περιμενω και θαυματα, με τοσες κραιπαλες τοσες μερες!
Το μονο που πραγματικα παρακαλαω ειναι, αν εχω παρει
τπτ, να μην ειναι τουλαχιστον πολυ.
Γιατι αν δεν εχω παρει καθολου, θα ειμαι πολυ κωλοφαρδη!
Καλημερες καλημερες!
Ειμαι χαρουμενακι διοτι μολις γυρισα απο διαιτολογο
και πρεπει να πω οτι τελικα οντως ειμαι πολυ
κωλοφαρδη!!
Μετα απο τοσα αισχη που εκανα τις προηγουμενες
ημρες ευτυχως δεν υπηρξαν δραματικες αλλαγες
(θεουλη μου με ακουσες).
Ειμαι 500γρ πανω αλλα ειναι κατακρατηση απο τα τοσα
που εχω φαει,
και ειμαι και 700γρ λιπους μειον.
Καλα τωρα ας μην το αναλυσουμε περισσοτερο
αυτα τα κουλα μονο εγω τα καταφερνω!
Baaaaaaaaad, ακους?
Συνεχιζουμε, ναι?
Τετη μου συνηλθααααααααααααααααααα αααααααααα
φυσικα κ αρχιζουμε! απλα δεν κανω διαιτα στο λεω...
δεν ξαναπιεζομαι...χαλαρα κ λαιτ κ ο,τι κατσει.
κ ουτε θερμιδες θα μετρω, ο,τι σου φαινεται πολυ να το λες!
πηγα πολυ καλα απο χθες χωρις ιχνος διαιτας στο μυαλο μου,
απλα διαλεξα τις πιο υγινες τροφες οταν πεινουσα με βαση αυτο που επιθυμουσα να φαω... κ ολα τελεια!
δεν ξερω ολα μου φαινονται ευκολα σημερα...ενω ο κοσμος κυριολεκτικα καιγεται!
α κ αρχισε να γραφεις τι τρως, κ τις κραιπαλες κυρια μου!
σου κανει καλο δε σου κανει?
σευχαριστω παρα πολυ, εξυπνη κ ευκολη να θυμασαι συμβουλη πραγματικα!Quote:
Originally posted by eleniK Αφού ξέρεις τον τρόπο, τα υπόλοιπα θα έρθουν στην ώρα του. Ένας γιατρός μου είχε πει να μην σκέφτεσαι όλη μέρα τι θα φας, αν πρέπει να το φας και πόσες θερμίδες έχει, απλά όταν πεινάσεις σκέψου τις επιλογές που έχεις ανάλογα με τις συνθήκες και διάλεξε την πιο υγειηνή. Ευχομαι να πάνε όλα όπως τα θέλεις και να χαλαρώσεις.
σευχαριστω με ανεβαζεις, ειναι ωραιο να νιωθεις οτι επελεξες σωστα,
αυτο ακριβως κανω,,,κ οι πρωτες 24 ωρες επιασαν!
για την ακριβεια πηγα τοσο καλα που απορω πως ειναι δυνατον εγω να ειμαι ο ιδιος ανθρωπος που χθες απορουσε τι στο καλο να τρωει ωστε να μη τρωγεται...
να μη ντρεπεσαι ποτε εδω, να γραφεις τα παντα αναλυτικα,
κυριως γιανα τα βλεπεις εσυ η ιδια, οπως κ τα συναισθηματα σου.
ειναι διαφορετικο να γραψεις εδω οτι εφαγες ολη την πιτσα κ διαφορετικο στο τευτερι.
το γιατι θα το δεις στην πορεια μονη!
korsitsaki μια χαρα ειναι το αποτελεσμα! απορω γιατι δεν εισαι ευχαριστημενη...ειναι λιπος! δε φαινεται σα ρουχα σου?
~ενδιαμεσοQuote:
Originally posted by badgirl11
82.7
~πρωι
85 γρ. ψωμι φουρνου
επαλειψη με λαβας λαιτ
1 φ. τυρι τοστ
καφε σκετο
1 λιποτοξ
1 καραμελα
4 λακτα μινι - 11 γρ. καθενα
~μεσημερι
2 λιποτοξ
μαρουλοσαλατα με πιπερια, αγγουρι κ λαδι χωρις μετρημα
1 κ 1/2 μπιφτεκι με ψωμι
~απογευμα
φρεντο σκετο
3-4 ροδελες ανανα
~βραδυ
1 λουκουμι
1 ποτηρι λικερ
(κερασμα)
~πιο βραδυ
1 γιαουρτι 2%
~αργα
2 λιποτοξ
καπου 250 mL μιλκο free
τωρα 1 φ. πολυσπορο, 1 φ. τυρι τοστ
χεχε βραδυνη λιγουρα ολες ε. +1 φετα γαλοπουλα βραστη.Quote:
Originally posted by Constance
Καλημερα κι απο μενα.
Πρωινο Γαλα, μπαρα δημητριακων
Δεκατιανο Μπανανα
Μεσημεριανο Κοτοπουλο με πιπερια (ελαχιστο λαδι), 1 πατατα ψητη, fanta zero, βερυκοκο
Απογευμα γιαούρτι, κερασια
Βραδυνο Ντοματοσαλατα με 1 κ/σ λαδι, 1 κομματι τυρι, 1 φρυγανια
Aυτα και παω για νανι κι εγω.:)
καλημερα καλημερα!!!
ελπιζω να μου ειστε ολοι καλα!!!
χαθηκα λιγες μερες ειναι η αληθεια, ημουν εκτος Αθηνων για την αργία καιγενικα εχει πεσει και δουλεια στο γραφειο και δε προλαβαινω να κανω τπτ... δε το συζητω, σπιτι νιωθω τουριστας.. λογικα σε 1-2 βδομαδες θα χαλαρωσω.. ουφ!!!
με τη διατροφη, οσο ημουν διακοπες δε τα πηγα καλα... βασικα ακολουθουσα και το προγραμμα, αλλα ετρωγα και κατι παραπανω.. ιπια και τα ποτακια μου μπολικα μπολικα....
σημερα (αν και 3 μερα αδιαθετη που για μενα ειναι απο τις χειροτερες μερες της περιοδου) η ζυγαρια μου εδειξε επιτελους το 7 μπροστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
79,8!!!!!!!!!!!! απλα ενιωσα μεγαλη ικανοποιηση! εκανα κ το κλασικο.. δοκιμασα ενα απο τα παλια μου τζιν.. αλλα με τετοιο πριξιμο που να κουμπωσει... δεν απογοητευομαι γιατι βλεπω το φερμουαρ να φτανει σιγα σιγα!!!!!!!!!!!!!!
Δευτερος στοχος λοιπον DONE!!!!!!! παμε για τα υπολοιπα! ελπιζω μεχρι τελος Ιουνιου να ειμαι στα 75! Ελπίζω.... αλλα και τελος Ιουλιου να ειμαι 75 παλι καλα θα νιωθω!!!!
φιλακια πολλααααααααααααααααααααα
+ 1 τεραστια μαρουλοσαλατα που ειχα απο το μεσημερι, το μεσημερι λογω δουλειας δεν προλαβα να καλοφαω :DQuote:
τωρα 1 φ. πολυσπορο, 1 φ. τυρι τοστ
mprabo mtsek ennoeitai tha νιωθεις τελεια κ στα 75 κ στα 70 αρκει να τρως σωστα!
Σημερα
82.2
κ ειναι απτις πιο χαρουμενες μερες τις ζωης μου
Ειρηνη μεχεις φτιαξει σου λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~πρωι
1 φ. πολυσπορο 110 θερμιδες
1-2 κγ μαρμελαδα επαλειψη
1 φ. τυρι τοστ
1 καφε σκετο
1 λιποτοξ
~ενδιαμεσο
-
~μεσημερι
2 λιποτοξ
2 κουταλες φακες
1 κομ. φετα ~ 3 δαχτυλα
50 γρ. κουλουρι
3 ντολμαδακια κονσερβας
4 ελιες
1 ζελε διπλο
Quote:
Μα ουτε κι εγω κανω διαιτα καλη μου.
Τρωω ο,τι μαγειρευω για ολους + φρουτακια, πολλες
σαλατες και ελαφρυ βραδυνο, οσο γινεται νωριτερα.
Α, και πολυ νερο.
Καλημερες ειπα?
Καλημερεςςςςςςςςςςςςς!
Καλημέρα!!!
Μετά από παρότρυνση της φιλενάδας μου BadGirl, είμαι πάλι κοντά σας με ευχάριστα νέα!!!
ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!
Είναι όνειρο ζωής και ακόμα δε το έχω συνειδητοποιήσει ότι μου συμβαίνει!
Ήταν τεράστιο το ταξίδι μου μέχρι να φτάσω εδώ και ελπίζω όλα να πάνε καλά ως το τέλος!
Και επειδή η παρεούλα σας είναι σούπερ!!!
Και επειδή λόγο μέσης δε πρέπει να πάρω πολύ βάρος!
Και επειδή πρέπει να τρώω σωστά και υγιεινά!!! Και θέλω να με μαλώνετε?
Ξαναήρθα στην παρεούλα σας.
Για όσες δε με ξέρετε, με τη συμπαράσταση σας και με την καθημερινή αναφορά, κατάφερα από τον Αύγουστο να χάσω κοντά σας 9-10 κιλά!!!
Για να τα πάρω τώρα πίσω ? χαχα?
Λοιπόν ξεκινώ:
Έφαγα:
? 1 μπόλ γάλα με δημητριακά
? 4 μικρά μικρά καροτάκια (βιολογικά από την κήπο της μανούλας μου)
? 4 βερίκοκα (από την βερικοκιά μας)
? ½ πιάτο φάβα με μπόλικο κρεμμύδι και μια τσιμπιά ψωμί (δε μπόρεσα να φάω όλο το πιάτο μου ? φούσκωσα και σαν κάτι να με χάλασε? ίσως έφταιγε το κρεμμύδι) + 4 ελιές καλαμών
? 1 πιάτο σαλάτα μαρούλι με μισό παξιμάδι ντάκο και λίγο τυρί τριμμένο
Ήπια:
? Πάνω από 3 λίτρα νερό
ax τι ευχαριστα νεα!!!
να χαρεις την εγκυμοσυνη σου οσο μπορεις κοπελα μου
ετσι αισιοδοξη και δυνατη
ολα να σου πανε καλα
και να χαιρεσαι το μπεμπακι που κουβαλας!!
καλη συνεχεια!!!
Πατριωτακι γλυκο τα συγχαρητηρια μου!
Ολα να σου πανε καλα κοπελα μου.
Πολυ χαρηκα με τα νεα σου.
Ευχομαι να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!
Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πάαααρα πολύ!
Έχω τόσο πολύ ανάγκη τις ευχούλες σας!!!
Σας εύχομαι και εγώ τα καλύτερα και να έχετε υγεία και αγάπη στις οικογένειες σας!!!
(και να βγείτε και κορμάρες στις παραλίες!!! Χιχιχι?)
irenevaladia ξεκινησες τη μερα μας εδω με τα πιο ομορφα νεα.Μπραβο κοριτσι μου συγχαρητήρια!Να εισαι γερη και να περασει γρηγορα ο καιρος για να εχεις αγκαλια το μωρακι σου!:)))
Σημερα κολλησα παλι στα ιδια 3η μερα.Δεν πειραζει καθολου, Κυριακη κοντη γιορτη :P (τοτε θα ξεκολλησει το μυριζομαι λολ)
Πρωινο Γαλα με δημητριακα
Δεκατιανο Κερασια
Μεσημεριανο Ομελετα
Απογευμα Γιαουρτι
Βραδυνο Καλαμακι κοτοπουλο, σαλατα
Constance σε ευχαριστώ και εσένα!!!
Ωραία η διατροφούλα σου!
Εύχομαι να πιάσεις τον στόχο σου και ακόμα πιο νωρίς!!!
καλως την φιλεναδα!
ωραια θα σε παρακολουθω κ δω πως πας, ;)
αν κ μπαινω ακυρες ωρες κ για λιγο πλεον...ill be watching you!
σκεφτηκα να σε βαζω να κουβαλας ασυρματη καμερα μαζι σου να βλεπω αν σε προσεχεις,
αλλα μαλλον ειναι υπερβολικο κ δε στο ειπα :D
den paw bre sth diaitologo? να κανεις κατα γραμμα ο,τι λεει Τετη μου, αλλιως ποιο το νοημα...Quote:
Quote:
Μα ουτε κι εγω κανω διαιτα καλη μου.
Τρωω ο,τι μαγειρευω για ολους + φρουτακια, πολλες
σαλατες και ελαφρυ βραδυνο, οσο γινεται νωριτερα.
Α, και πολυ νερο.
Καλημερες ειπα?
Καλημερεςςςςςςςςςςςςς!
Παντως αυτα που κανεις μια χαρα ειναι, τι την θες!
Στην διαιτολογο παω καλε, ναι.
Εκεινη μου εχει δωσει αυτο το προγραμμα διατροφης.
Κατι σαν την "διαιτα του τιποτα"...καταλαβες?
εμ αμα κανεις πολυ καιρο διαιτα διαιτολογου μετα κ τιποτε να μη κανεις πανω κατω σωστα θαναι!
σε μαθαινει να τρως!
προσεξε μονο τους συνδιασμους που σου βαζει κ ποσοτητες. φιλακαια εφυγααααααααααα θαργησω στη δευτερη δουλεια ουφ
Ολα ειναι υπο ελεγχο (καιρος ηταν),
dont worry!
παραλληλα περπαταμε παραλληλα ... :D vamos
vamos a la playa, ναι.
συμφωνω.
χαμογελαααααααααααααααα μου ειναι ακινδυνη η τρελα μου οοοοοοο ο οοοοοοοοο
Αχ!
Και που να σφυξουν οι ζεστες..
(ελπιζω να αργησουν, δεν εχω προλαβει να μπω σε ολα τα
παλια ρουχα μου)
irenevaladia τι ωραία νέα!!Με το καλό κι από μένα να φέρεις στο κόσμο το μωράκι σου και να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!
Καντε κατι ρε κοριτσια να καθυστερησει ο καυσωναααας!Κι εγω το ιδιο σκεφτομαι Τετακι αστα να πανε!Εχει αρχισει να βραζει ο τοπος κι εγω ακομα μονο σε ενα καπρι μπαινω τσιμα τσιμα!Με τα τζην θα τη βγαλω παλι καλοκαιριατικααα!?:P (νταξει σταματω τη γκρινια τωρα!:P)Quote:
Αχ!
Και που να σφυξουν οι ζεστες..
(ελπιζω να αργησουν, δεν εχω προλαβει να μπω σε ολα τα
παλια ρουχα μου)
Και γω το ίδιο κορίτσια!! Σήμερα έβραζα για τα καλά μέσα στο τζιν μου και ακόμα οι μεγάλοι καύσωνες δεν ήρθαν..
αλλά από ότι βλέπω δεν θα αργήσουν και πολύ! :(
Σκατα ρε συ ασε!:/Quote:
Originally posted by dew
Και γω το ίδιο κορίτσια!! Σήμερα έβραζα για τα καλά μέσα στο τζιν μου και ακόμα οι μεγάλοι καύσωνες δεν ήρθαν..
αλλά από ότι βλέπω δεν θα αργήσουν και πολύ! :(
badgirl11 κάτι που με τρώει στην πλάτη μήπως είναι η ενσωματωμένη κάμερα;;; χαχαχαχα
συμφωνώ και εγώ πως από ένα σημείο και μετά μαθαίνεις έναν σωστό τρόπο διατροφής και έτσι ο διαιτολόγος χρησιμεύει μόνο ως ο μπαμπούλας που σε ζυγίζει?
TETH να μου στείλετε καμιά καρτ ποστάλ από την playa γιατί εγώ φέτος μόνο με κιάλια? αλλά εννοείται δε με πειράζει καθόλου!!!
Xontrompizeli σε ευχαριστώ παααααρα πολύ για τις ευχές σου! Και εγώ με τη σειρά μου εύχομαι ότι επιθυμείς να γίνεται πραγματικότητα!!!
Constance & dew μην αγχώνεστε με τα ρουχαλάκια ? στο κάτω κάτω ίσως είναι μια ευκαιρία για λίγα ψώνια που θα σας ανανεώσουν κιόλας ? εεε τι λέτε;;;
Τα χθεσινά μου:
Έφαγα:
? 1 κούπα γάλα + 3 μπισκότα Παυλίδης PiM?s μαρμελάδα πορτοκάλι + 2 νταιτζεστιβ ολικής σοκολάτα (ξέμεινα από δημητριακά? και ό,τι βρήκα?)
? 5 βερίκοκα
? 1 μπριζόλα + σαλάτα μαρούλι ? καρότο + 8 ελιές καλαμών
? 1 πιάτο πατζαρόφυλα με κρουτόν
Ήπια:
? Περίπου 3 λίτρα νερό
κοριτσακι μου, με ενα πονο ευχομαι και να εχεις μια ομορφη εγκυμοσνή! Ζησε την καθε στιγμη, ειναι τοσο γλυκια εμπειρια!
:)
Μπαίνω πρωί για να κουνήσω τον ελέφα πριν αλλάξει γνώμη. -2. Βασικά θα μπορούσε να είναι και -3 αλλά η ζυγαριά μου είναι άθλια και μόλις την κουνήσεις λίγα εκατοστά αλλάζει ένδειξη. Δεν βλέπω και καλά, σκύβω για να δω πόσο ακριβώς είμαι και κουνιέται το βελάκι. Δεν θέλω να τον ξαναγυρνάω πίσω μετά γιατί είναι και δυσκίνητος. Λέτε να φταίει αυτός; Μήπως να διαλέξω πιο σβέλτο ζωάκι;
irenevaladia βλέπω κάτι μανούλες-to be στα κιλάκια σου και τις χαίρομαι!!! Να βγάζεις περήφανα έξω τη κοιλίτσα σου όσο μεγαλώνει (μη τολμήσεις να προσπαθήσεις να τη καλύψεις με τίποτα μαύρα!!!) και να απολαμβάνεις το κάθε κιλάκι που βάζεις, περισσότερο από όταν τα έχανες!!
Το στικεράκι σου μου αρέσει πολύ!!! χαχαχα Ήδη έχει περισσοτερα εγκεφαλικά κύτταρα από τη Πάρις..lol
Ας γραψω κι εγω να δουμε τι θα γινει... Σημερα 4η μερα κολλημενη στο 80,8.
Τα σημερινα μου:
Πρωι: Γαλα με δημητριακα
Δεκατιανο: 3 κρακερς ολικης
Μεσημερι: 1 1/2 φλ. μπαμιες, 100γρ κατικι δομοκου, 1 φ. ψωμι
Απογευμα: 1 μπανανα
Βραδυ: 1 γιαουρτι 2%
Θελω την Δευτερα αντε την Τριτη να ειμαι 79,8...
Μήπως να αγόραζες ηλεκτρονική ζυγαριά;; Εγώ έχω μια πάμφθηνη από lidl και κρατάει τον αριθμό για λίγα δευτερόλεπτα από όταν κατεβώ! Αλλιώς εγώ αριθμό δεν παίζει να έβλεπα (κοιλιά+μυωπία = ο χειρότερος συνδυασμός :P)Quote:
Originally posted by eleniK
Μπαίνω πρωί για να κουνήσω τον ελέφα πριν αλλάξει γνώμη. -2. Βασικά θα μπορούσε να είναι και -3 αλλά η ζυγαριά μου είναι άθλια και μόλις την κουνήσεις λίγα εκατοστά αλλάζει ένδειξη. Δεν βλέπω και καλά, σκύβω για να δω πόσο ακριβώς είμαι και κουνιέται το βελάκι. Δεν θέλω να τον ξαναγυρνάω πίσω μετά γιατί είναι και δυσκίνητος. Λέτε να φταίει αυτός; Μήπως να διαλέξω πιο σβέλτο ζωάκι;
2ον, τι ελεφαντάκι και πράσινα άλογα;; Δε βλέπεις εδώ το βατραχάκι'μ; Πηδώντας πάμε στη νίκη!! Τόσα ζωάκια υπάρχουν.. Αν τόοοσο πολύ θέλεις κάτι σε βαρύ διάλεξε καμιά τίγρη, κανένα λιοντάρι που είναι και ευέλικτα..
Quote:
Originally posted by irenevaladia
TETH να μου στείλετε καμιά καρτ ποστάλ από την playa γιατί εγώ φέτος μόνο με κιάλια? αλλά εννοείται δε με πειράζει καθόλου!!!
Ιρενε μου κι εγω μαλλον με το κυαλι θα την
βλεπω την playa, θα σου κανω συμπαρασταση!
Που θα βρω ερημικη παραλια καλε να κανω μπανιο?
Εκτος και αν δηλωσω συμμετοχη στο survivor...χμμμ...
dew στη ζυγαριά με πιάνουν οι τσιγκουνιές, αν και χθες ξόδεψα παραπάνω σε μαλιά και νύχια (γαλλικό με τζελ και σχεδιάκια), αλλά είναι στο πρόγραμμα. Απλά είχα πει ότι δεν θα αγχώνομαι με τα κιλά γιατί ξέρώ ότι χάνω αργά. Χάνω όμως και πόντους και γι αυτό τώρα που το έμαθα δεν με πειράζει, γιατί έστω και ένα μείον φαίνεται στα ρούχα μου. Το βράδυ που θα έχω χρόνο θα τον αντικαταστήσω τον Νταμπο. Μπορεί να είναι γλυκούλης, αλλά ας φαιρόταν καλύτερα να κρατήσει τη θέση του. Το βατραχάκι σου είναι σίφουνας. Να δω αν βγαίνει και σε μεγαλύτερο μέγεθος.
mtsek85 σε ευχαριστώ πολύ!!! σήμερα θα κάνω τον πρώτο υπέρηχο και είμαι σίγουρη πως όλα θα είναι καλά οπότε θα αρχίσω και εγώ να απολαμβάνω!!!να σαι καλά και ότι επιθυμείς!!!
eleniK μπράβο έτσι κανόνισε τον τον ελέφαντα! Και αν θες βοήθεια στο σπρώξιμο να βάλουμε όλες ένα χεράκι!!! Συγχαρητήρια για την απώλεια!!!
Dew ναι όντως αυτό με την Παρις έχει πολύ πλάκα? είχα την επιλογή να βάλω ενημερωτικό ή χιουμοριστικό τικεράκι? αλλά προτίμησα το χιουμοριστικό για να γελάμε κιόλας?χιχι ? Εννοείται τέτοια κοιλάρα δε θα την κρύψουμε και το μαύρο τζους ? μακριά. Είμαι τόσο ικανοποιημένη που έχασα (με αγώνα βέβαια) εκείνα τα 10 κιλά και τώρα μπορώ άνετα να χαρώ την εγκυμοσύνη μου! Τελικά έχουν δίκιο! Ο επιμένον ? ΝΙΚΑ!!
Brazil σου εύχομαι να το πιάσεις το 79,8 και από την Κυριακή αν γίνεται!!
TETH έλα εδώ Κρήτη μεριά και θα σε πάω εγώ σε κάτι παραλίες μούρλια ? άκρως ερημικές να τις πιείς στο ποτήρι και να τις χορτάσεις με την ψυχή σου!!!
Αχ αχ με ξεχασες πατριωτακι!Quote:
Originally posted by irenevaladia
TETH έλα εδώ Κρήτη μεριά και θα σε πάω εγώ σε κάτι παραλίες μούρλια ? άκρως ερημικές να τις πιείς στο ποτήρι και να τις χορτάσεις με την ψυχή σου!!!
Κρητη ειμαι καλε!
Ρεθυμνο.