τι βοτανα βαζεις *Katie η αληθεια ειναι οτι τοσα τσαγακια τα ψιλοβαρεθηκα κ ασ εχω παρει τοσες γευσεις.... ομως η αληθεια ειναι οτι πανε πιο ευκολα κατω απο το νερο. θα δοκιμασω μαλλον με αλλα βοτανα κ εγω μηπως κ αλλαξει η γευση.
Printable View
τι βοτανα βαζεις *Katie η αληθεια ειναι οτι τοσα τσαγακια τα ψιλοβαρεθηκα κ ασ εχω παρει τοσες γευσεις.... ομως η αληθεια ειναι οτι πανε πιο ευκολα κατω απο το νερο. θα δοκιμασω μαλλον με αλλα βοτανα κ εγω μηπως κ αλλαξει η γευση.
είναι μιξ πολλά μαζί, μαραθο, μεντα, ιβισκος, κατι λουλουδια, πρασινο τσαι και αλλα που δεν θυμαμαι. Τα έχω πάρει από ένα μαγαζί στον Ολυμπο που πουλουσε μόνο βοτάνια κλπ. Πιστεύω ότι η καλύτερη λύση είναι κανένα βιολογικό μαγαζί που έχουν διάφορα βότανα και ροφήματα.
θα το κοιταξω *Katie, προς το παρων εχω σπιτι μονο λουιζα κ πρασινο τσαι εφτιαξα κ το παιδευω τωρα καμια ωρα
αστα αλινα.πηγα να λιποθυμησω στο τσακ προλαβα να κατσω.εφαγα ενα κομματακι σοκολατα για να ερθω στα ισα μου.
εφτιαξα τελεια μπισκοτακια βρωμης με ταχινι και μελι.ειναι τελεια.σου αφηνουν την αισθηση του γεματου στομαχιου πολλη ωρα νομιζεις οτι τρως γλυκο ενω δεν εχει καθολου ζαχαρη μονο μελι.εριξα μεσα και λιγα φουντουκια.
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ τιποτα ημουν οδοντιατρο
μεσ ενα κομματακι χοιρινο ενα κομματι πατατα
απογ ενα μπισκοτο βρωμης γυρω στις 90 θερμιδες το ενα πηρα τηλ τη διαιτολογο και τη ρωτησα
βρ μισο τοστ
eleni τι επαθες??? γιατι ζαλιστηκες? επειδη δεν ετρωγες καλα? τωρα εισαι ενταξει? τα μπισκοτακια σου ακουγονται υπεροχα! μιαμ μιαμ κ περιμενω αυτες τις μερες κ θελω απεγνωσμενα γλυκο αλλα κρατιεμαι..
σημερα
καπουτσινο σκετο,μισο κομματι κεικ χωρις ζαχαρη
μιση κουπα γαλα
λιγη σουπα κ ενα παξιμαδακι
1 κουταλια αθοτυρο κ μισο παξιμαδακι
2 κουταλιες αθοτυρο με 1 παξιμαδακι
μετα μαλλον λιγο γαλατακι παει καλυτερα κατω απο τα τσαγακια τελικα
συνεχιζω τα πολλα γευματα δυστυχως,ευχομαι να τα ελλατωσω καποια στιγμη
κορίτσια και αγόρια, ελπίζω να νιώθετε όλοι καλά, να μη ζαλίσεστε, να μην κρυώνετε και κυρίως να μην πεινάτε! :lol::lol:
Σήμερα:
π- τίποτα, κοιμόμουν
δ- γάλα με δημητριακά
μ- δυο κουταλιές της σούπας φακιές με ένα κομμάτι φέτα
α- μισό μελομακάρονο
β- μια χούφτα πατατάκια φούρνου
Εχτες
Πρ:1/3 μπανανα
Δε:1 συκο & 1δαμασκηνο αποξηραμενο
Με:2πιρουνιες φασολακια με χαντρες, 1 αυγο βραστο & 2 κτσ σαλατα
Απ:1 καφε και 2 καρυδια
Βρ:1/2 γιαουρτι, 2κτσ μουσλι με βρωμη, 1κτγ μελι & 2μεζουρες πρωτεινη
Το πρωι μολις ξυπνησω θα ζυγιστω κλεινω 4 μηνες σημερα.
καλημερα!!!!!αλινα μου επεσε το ζαχαρο απο οτι καταλαβα γιατι εφαγα ελαχιστα και εκανα και γυμναστικη εχοντας παρει τοσο λιγες θερμιδες.αν εχεις αναγκη για γλυκο τα μπισκοτακια αυτα ειναι οτι πρεπει.δεν εχουν καθολου ζαχαρη μονο μελι ομως σου δινουν την αισθηση του γλυκου και δεν εχουν πολλες θερμιδες ειναι ωραιο σαν ενδιαμεσο σνακ.και εγω μεχρι να καταφερω να κανω 5-6 γευματα ετρωγα πολλες φορες απο λιγο μην σε αγχωνει αυτο.
την πρωτοχρονια εκλεισα 6 μηνες και κανοντας απολογισμος εχουμε 43.5 κιλα μειον πραγμα τελειο μιας και ποτε δεν ειχα καταφερει να χασω τοσα κιλα και μαλιστα χωρις να πειναω.μπαινοντας στον 7ο μηνα δεν εχουν αλλαξει σχεδον καθολου οι ποσοτητες που τρωω απλα μπορω να φαω λιγο πιο γρηγορα απο οτι 2 μηνες πριν που ηθελα 2 ωρες για να φαω ενα κομματακι κρεας.χαλαρωση σχεδον καθολου εκτος λιγο στα μπρατσα.αυτα τα ολιγα.
καλημερα!!! ελενη να να προσεχεις τις υπογλυκαιμιες ειναι υπουλο πραγμα... η απωλεια σου τελειααα! σκεφτομαι οτι αν συνεχισω κ εγω ετσι στο εξαμηνο θα εχω χασει περιπου 40! μου φαινεται αιστευτο να συμβει κ ετσι εχω βαλει για στοχο τα 30. σε 2,5 μηνες περιπου εχασα 21 κιλα σημερα ημουν 95! γενικα τρωω μεγαλη ποσσοτητα σχετικα κ χωρις να με ενοχλει.εκτος απο τις μερες που δε πηρα το λαπραζολ κ δε μπορουσα να φαω τιποτα! νιωθω οτι εχω χασει λιγο περισσοτερο κ αν καταφερω να παω για πιπι να δειξει ακομα πιο κατω η ζυγαρια.χτες εβαλα ρουχα που φοραγα στα 82 κιλα κ ηταν κ φαρδια τα πατελονια,οι μπλουζες ηταν καλες αλλα τονιζαν λιγο την κοιλιτσα. μου ειχε πει η διαιτολογος πριν την επεμβαση οτι θα δειχνω 15 κιλα λιγοτερα απο οσο θα ειμαι κ μου φαινοταν απιστευτο! να που συμβαινει ομως!
όπως λέω συγκεκριμένα στον άνδρα μου ....κάνει μπούζιιιιιιιιιιιιι,σε λίγο θα είμαι ένα ωραιότατο παγάκι :DQuote:
Originally posted by monahoiot
κορίτσια και αγόρια, ελπίζω να νιώθετε όλοι καλά, να μη ζαλίσεστε, να μην κρυώνετε και κυρίως να μην πεινάτε! :lol::lol:
χιχιχιχ αστα να πανε με το κρυο! επεσε κ η κριση μαζι κ δε ξερουμε πως να ζεσταθουμε. ο αντρας μου με πειραζει κ εμενα,αλλες χρονιες ημουν με κοντομανικα κ τωρα με 3 μπλουζες κ παλι τρεμω! με πειραζει οτι γερασα κ γιαυτο κρυωνω! γιατι ετσι ελεγα στη πεθερα μου παλια :P
ακομα περνεις λαπραζολ αλινα?αφηστε το κρυο ειναι απαισιο και αισχρο.χανουμε πολυ λιπος για αυτο χωραμε σε ρουχα που χωραγαμε οταν ημασταν λιγοτερα κιλα.με κοιταγα χτες στον καθρεφτη στο ασανσερ του οδοντιατρου και επαθα πλακα.με 20 ακομα κιλα θα ειμαι σχεδον αδυνατη εμφανισιακα τουλαχιστον.η κοιλιτσα η βλαμμενη εχει μεινει ακομα και μου χαλαει το προφιλ γαμωτο σαν σαμαρακι ειναι το μονο που πεταει αλλιως θα φαινομουν ακομα πιο αδυνατη:grind:
η κοιλια ειναι δυσκολο σημειο! ειδικα σε οσες εχουν κανουν κ παιδακι.παντως τους πιο πολους ποντους απο εκει τους εχασα! κ παλι δειχνει! απο την κοιλια εχασα 19 ποντους μεχρι τωρα ενω απο το υπολοιπο σωμα περιπου 11.ναι περνω ακομα λαπραζολ εκανα να τα σταματησω κ ζοριστικα ασχημα,καουρες πολλες ,εμετους κ καθολου φαι.ευχομαι τον αλλο μηνα να μην τα χρειαζομαι.εσυ ποσο καιρο τα πηρες?
3 μηνες ομως εγω δεν το αντεχα μου εκανε αναγουλα
ελπιζω να το κοψω κ εγω στους 3 μηνες,ειναι κ ακριβουτσικο το ατιμο... περιεργο που σου εφερνε αναγουλες.οταν το επερνες ησουν νηστικη? εμενα μου φερνει αναγουλες η πολυβιταμινη κ δε την περνω καθημερινα πια,μερα παρα μερα δεν την αντεχω καθε μερα.
ειναι αναβραζουσα η πολυβιταμινη?
οχι ειναι σε καψουλα
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ μισο φλυτζανι καφε
μεσ 5 γαριδες
απογ ενα μπισκοτο βρωμης και εναν ελληνικο
βρ ενα κομματακι χοιρινο ενα καροτο σαλατα το μισο εφαγα το υπολοιπο ο σκυλος που παραμονευε ποτε θα σταματησω να τρωω
καταφερα να περπατησω παλι ενα 2ωρο κ το χαρηκα!
μιση κουπα γαλα
μισο κουπα χημο πορτοκαλι
2 κυβακια κοτοπουλο σουβλακι ,μισο κομματακι πατατα φουρνου
ενα καφε
ενα τσαι κ ενα μικρο μπισκοτακι
κρασοποτηρο γαλα κ 1 παξομαδακι
Εχτες
Πρ:1/2 γιαουρτι με 2κτσ μουσλι,1κτγ μελι & 2μεζουρες πρωτεινη
Δε:1 μανταρινι και εναν καφε
Με:2κτσ σαλατα και ενα αβγο βραστο
Απ:1συκο αποξηραμενο
Βρ:2κτσ σαλατα και λιγο τονο
σημερα
πρ εναν ελληνικο μετριο με λιγο γαλα
δεκ μισο τοστ
μεσ ψαρι 80γρ περιπου μια πηρουνια χορτα χωρις λαδι
απογ ενα μπισκοτο βρωμης
βρ ενα κομματι πρασοπιτα
Kαλησπέρα, προσπαθώ να γράφω κάθε μέρα αλλά δεν τα καταφέρνω, τελικά για σήμερα...
πρ. ........
δεκ. 1 καφέ ελληνικό σκέτο και 1 κουλουράκι με σουσάμι
μεσ. 1 κόκκαλο απο χοιρινή μπριζόλα και σαλάτα λάχανο με σέλινο και κρεμμύδι,
μετά απο λίγο έφαγα και 3 μπουκιές ψαχνό κρέας
απο. 1 καφέ γαλλικό και 1/2 φέτα κέικ
βρ. λίγο γάλα
Υπολόγισα για πρώτη φορά τις θερμίδες μου και για σήμερα είναι στο σύνολο 710, κάνει πολύ κρύο και δεν πάω πουθενά, αλλά και αυτό δεν είναι και άσχημο...... αλλά για λίγο γιατι θέλω να βγώ να περπατήσω!!!
γεια σας! σημερα το παρακανα! πηγαμε σε κατι γενεθλια κ ξεφυγα καπως σε ποσσοτητα αλλα παραδοξως νιωθω καλα! δε νιωθω καν οτι γεμισε το στομαχακι
μισο κρασοποτηρο γαλα κ 3 μπισκοτακια με μελι(τα εφτιαξα εγω κ εχουν 62 θερμιδες το ενα
2 φασολακια,5 κουκια,μισο κοματακι πατατα κοκινιστα,1 κουταλια αθοτυρο
2 μπισκοτακια (τι ηθελα κ τα εφτιαξα!,ονειρο τα ατιμα)
σαλατα με λαχανο,πορτοκαλι,μηλο,καρο� �ο,κουνουπιδι,ενα κυβακι χοιρινο με σελινο.ενα καλτσουνι χορταρινο
μισο κοματι τσουρεκι! κ μια κουταλια τουρτα
ντροπη μου ηταν η σημερινη μερα ,ουφ να τελειωσουν αυτες οι γιορτες! οσο παει βλεπω κ αυξανω τις ποσοτητες κ δε μου αρεσει.
Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε.
Εχτες
Πρ:1/2γιαουρτι,2κτσ μουσλι,1κτγ μελι & 2 μεζουρες πρωτεινη
Δε:2καρυδια
Με:Ψαροσουπα(μπακαλιαρακι,� �ατατα,καροτο) & 2κτσ σαλατα
Αργοτερα μισο ποτηρι κρασι
Απ:1 καφε & λιγους ξηρους καρπους
Βρ:Το ιδιο με το πρωι
σημερα εκανα αλλη μια φορα προσπαθεια να φαω σκετο κρεατακι,σχεδον σκετο δηλαδη με μια μπουκια ψωμακι αλλα παλι τζιφος... κανω εμετους τωρα μιση ωρα :( απορω πως μπορειτε κ τρωτε τοσο σωστα! εμενα το στομαχακι μονο σαλατες κ αμυλο δεχεται. νομιζω δε το ξαναπροσπαθησω αρκετα! θα τρωω αυτα που μπορω κ ασ μην ειναι ιδανικα για την απωλεια των κιλων. τρομαζω με την ιδεα μηπως δε τρεφομαι σωστα κ ξαναπαρω τα κιλα,η αλλα δε μπορω κ αυτη την κατασταση
αλινα δοκιμασε να φας κιμα με λιγο κριθαρακι.πιο πολυ κριθαρακι μεχρι να μπορεις να ανεχτεις το κρεας.τσιγαρισε τον κιμα σε μια κουταλια λαδακι ριξε λιγο ζωμο κρεατος(καλυτερα να φτιαξεις μονη σου οι ετοιμοι εχουν αλατι και συντηρητικα) αστο να βρασει ριξε το κριθαρακι και ετοιμη.επισης μπορεις να κανεις κοτοπουλο με γιαουρτι ή κρεμα τυρι στο μπλεντερ σαν αλοιφη και να το τρως με κανενα κριτσινακι ή παξιμαδακι σαν ντιπ και τρωγε οσο μπορεις γαλακτοκομικα και αυγο αν το αντεχεις.
Alina με το κρέας έχω κι εγώ θέμα. Μοσχάρι και κοτόπουλο μου πέφτει πολύ βαρύ και το χοιρινό το ανέχομαι κάπως καλύτερα. Τρώω κρέας μόνο σε μορφή κιμά που με ψιλοενοχλεί και πάλι αλλά το ανέχομαι καλύτερα. Ενώ άλλα που δεν με πειράζουν μπορώ και τα τρώω γρήγορα, το κρέας και τον κιμά τα τρώω πολύ αργά. Έχω παρατηρήσει δε ότι με ενοχλούν λιγότερο όταν τα συνοδεύω με σαλάτα, ρύζι ή μακαρόνια. Π.χ. τρώω μία μπουκιά σαλάτα πρώτα και μετά ένα κομματάκι κρέας, περιμένω λίγο και ξανά το ίδιο. Και με βοηθάει πολύ όταν νοιώθω βαρύ το στομάχι μου να ξαπλώνω. Ευτυχώς δεν κάνω εμετό αλλά και μερικές φορές που ένοιωσα έντονη αναγούλα ξαπλώνοντας και πέρνοντας βαθιές ανάσες ηρέμησε το στομάχι μου. Προσπάθησε όσο μπορείς να τρως γαλακτοκομικά προϊόντα και τυριά για να αντικαθιστάς κάπως την πρωτεϊνη του κρέατος. Μην ανησυχείς γιατί για να ξαναπάρεις τα κιλά πρέπει να τρως πολλές θερμίδες που συνήθως τις βρίσκουμε στα γλυκά.
αλινα ξεχασα να σε ρωτησω αν τρως ψαρι?αν το ανεχεσαι τρωγε συχνα αντι για κρεας.
ανεχομαι το ψαρι κ το ψιλοτρωω αν κ το μισω σαν γευση... τα τυροκομικα τα εχω ταραξει κ τα αυγα τα τρωω αρκετα.βραστο γευστικα δε το μπορω, ποτε δε το ετρωγα αλλα σταπατσαδα στο αντικολητικο μου αρεσει πολυ! αυτο με τη σαλατα μαλλον οντως βοηθαει γιατι στο τραπεζι προχτες εφαγα λιγο χοιρινο με μπολικη σαλατα σιγα σιγα κ το κρατησα. βεβαια ετρωγα μια μπουκια 2 ωρες τελευταια εφυγα απο το τραπεζι χιχιχ θα δοκιμασω να το κανω ινες κ ανακατεμενο σε σαλατα την αλλη φορα.το μεσημερι δε ξερω με επιασε απογοητευση! αλλα που θα παει! θα προσπαθω τουλαχιστον θερμιδικα να μη ξεφευγω πολυ αν κ με αμυλο στη διατροφη
Αλινα μπορεις να κανεις μπιφτεκια τονου(γιαμι γιαμι) για να μην σε ενοχλει η ψαριλα ή να το μαγειρεψεις με μυρωδικα αν σε ενοχλει μονο η μυρωδια.το αυγο καντο ομελετα φουρνου με λαχανικα.
μμμ καλη ιδεα τα μιφτεκια τονου! θα τα κανω!
Οσπρια τρως?εχουν και αυτα πρωτεινες.
Σημερα
πρ μισο κομματι πρασοπιτα
δεκ εναν καφε με λιγο γαλα
μεσ 80γρ περιπου αρνι
απογ ενα μπισκοτο βρωμης και μια κουπα ζουμι απο ραδικια πικρα
βρ 3/4 κουπας τραχανα
ελενη ναι κ οσπρια τρωω απλα ολα αυτα θερμιδικα ειναι νομιζω πιο πανω απο το απλο κρεατακι. τελος παντων το ξεχνω το σημερινο ξεσπασμα.
σημερα
καφε με λιγο γαλα,ενα μπισκοτακι με μελι
μπισκοτακι
μισο ξυλακι κοτοπουλο με λιγο ψωμακι
2 μπισκοτακια
τσαι λεμονι.
1/3 κουπα φιδε με γιαουρτι
Με τοσο μικρες ποσοτητες που τρωμε μην καθεσαι να υπολογιζεις αν οι φακες εχουν πιο πολλες θερμιδες απο το κρεας.τα οσπρια ειναι αναγκαια.δεν λεω να φας καμια σακουλα γαριδακια αλλα μην μετρας θερμιδες στις φακες ή τη σουπα ας πουμε.
μαλλον εχειςδικιο ελενη μου,δε ξερω γιατι με εχει πιασει τετοιο αγχος τελευταια με τη διατροφη κ τα κιλα. σημερα θα προσπαθησω να φαω ψαρακι ηταν απο τα λιγα εφοδια που εχουν μεινει στο καταψυκτη. με αυτη τη κριση ισως κ να βοηθησει τελικα που το στομαχακι αντεχει τα οσπρια κ τα ζυμαρικα. χιχιχ τουλαχιστον δε θα μενω τελειως νηστικη :P ουφ ασ το διακομοδησουμε λιγο γιατι αλλιως θα τα παιξουμε ολοι!
Καλησπέρα κοριτσια.
Εγω πια αρχισα να φοβαμαι ότι μπορω να φάω αρκετα μεγαλες ποσότητες και αυτο μου δημιουργει ανχος και για το ποσα κιλα θα παρω τωρα, αλλα και για το μετα.....
Πολινάκι μου, χαίρομαι που είσαι εδώ και παρακολουθείς, σε είχαμε χάσει για λίγο, εύχομαι η εγκυμοσύνη σου να είναι "θαύμα", πές μας τι τρώς τώρα και πώς σου έχει πει ο/η διατροφολόγος σου να το χειρηστείς?
Αλινάκι μου γλυκό, πόσα απο αυτά τα μπισκότα θα φάς ακόμη!!! χιχιχιχι φαντάζομαι πόσο νόστημα θα ε'ιναι, παρακαλώ συνταγή για τα μπισκότα και για ψαροτονομπίφτεκα!!
Λοιπόν σήμερα
πρ. τίποτα ( δεν το κάνω επίτιδες, αλλά είχα γιατρούς)
δεκ. τιποτα
μεσ. 2 κούπες μανιταρόσουπα
απο. 1 τσάι μίξ ( ιπποφαές, τσουκνίδα, φασκόμηλο, βουνού) και 2 κριτσίνια ολικής, παιδια φανταστικά απο το λιντλ και μόνο 52 θερ. το ένα.
βρ. σίγουρα 1 κουτάλα φασολάδα που την τελείωσα τώρα.