Τι έπαθες μιτσοκόλο μου? μέχρι προχτες ήσουνα μεστην τρελλή χαρά....
Printable View
Τι έπαθες μιτσοκόλο μου? μέχρι προχτες ήσουνα μεστην τρελλή χαρά....
μωρε καλα ειμαι αλλα... ξεκινησα και εμπαινα για καλο, και πραγματι με βοηθησε πολυ η σελιδα, αλλα τελευταια οπου και να κοιταξω, βλεπω ολο αρνητικα, τσακονονται, επιτιθονται, τραγικο...
Εχεις δίκαιο αλλά δεν είναι κρίμα να χάσεις και όλα αυτά που κέρδισες για μερικές βλακίες? Και εννοώ για άτομα που γνώρισες κτλ
:puzzled: :(
Ελααααααααααα...............ʼσε τα μούτρα, δεν σου πάνε.... Είσαι πολύ πιο όμορφη όταν χαμογελάς!
νασαι καλα κοκοναααααα :) :)
:love:
mitsokolo εγω ειμαι λιγο καιρο εδω αλλα εχω παρει πολλα........ Σε ενα forum φυσικο ειναι να υπαρχουν διαφωνιες ,να ακουγονται πολλες και διαφορετικες φωνες . Αυτο δεν σημαινει απολυτα καυγαδες και φαγομαρα....... Και οπως λεει και η Πωλινα κοιτα τα θετικα που εχεις αποκομισει ............εξαλλου που θα θα λες χωρις φοβο οτι θες να σκοτωσεις την πεθερα σου!!!!!!!
Υ.Σ. εχω γυρισει απο οδοντιατρο , οπου μου εκανε ουτε 1 , ουτε 2 αλλα 7 ενεσεις .............και τωρα προσπαθω να πιω ενα καφε που λαχταρουσα (3 ωρες με ειχε στη καρεκλα) με το κουταλακι!!!!!!!!!!
Για φαγητο δεν το συζηταω .............
χαχαχαχα εχεις ενα δικαιο σε αυτο που θα το λεω??? οεο?
ελα υπομονη εχω φαει και γω τις ενεσεις μου και σε ποναω, θα γιανεις αλμα μου :P :)
hi girls parakolouthw to forum arketo kairo mias kai skeftomai na kanw gastriko maniki , eilikrina mitsokolo mou dineis poly koyragio me th thetikh sou energeia diavazontas kai thn empeiria sou
να σαι καλα Αλικακι και καλως ηρθες! χαιρομαι παααααααρα πολυ που κατα καποιο τροπο ''βοηθαω'' ελπιζω να διαβασες το τοπικ SLEEVE ειναι πολυ ενδιαφερων,ειδικα οι πρωτες του σελιδες, γιατι μετα..... μπιπ το συστημα :P :P :P :P
mhpws exeis msn?
δεν χρησιμοποιω μσν.
ΕΙ? ΑΚΟΥΤΕ???????????????????? ΕΙΔΑ ΤΟ 8!!!!!! ΤΟ ΕΙΔΑ ΝΑΙ ΓΚΑΝΤ ΝΤΑΜ ΙΤ! :crazy: :crazy::crazy::crazy::crazy:
Μπραβο mitsokolo μπραβο!!!!!
mitsokolo BRAVO ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!:thumbup::bouncy:
τελεια τα πας:yes:
δεν το πιστευω θα με παρουν τα ζουμια σημερα θα κοιμηθω πανω στη ζυγαρια ΤΕΛΟΣ!
ΣΙΣΑΚΙ :love:
nase kala Alma me to oraio nick :lol:
χεχε πανω στη ζυγαριά βρε..
πάρτη τουλάχιστον στο κρεβάτι... αλλά όχι όχι... είπαμε θα κάνεις μπεμπε... και δε γίνεται μα τη ζυγαριά στο κρεβάτι εμποδίζει:P
Μπραβο κοριτσαρα!!Μπραβο!!!!!!:love::thumb up::thumbup:
ΟΧΤΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???????? ?????????? ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!
Δεν είναι να κοιμηθείς με τη ζυγαριά!Να βγείτε να το κάψετε!
Αστέριιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!Συγχαρητ� �ριααααααααααα!!!!!
Ναταλακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ωχ ζω ενα δραμα (χαρας) ευχαριστω πολυ!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΠΟΨΕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:love: :love: :love: :love:
Kερνα την και ενα σφηνακι απο μενα!!:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: μωρε θα τη λουσω γαρουφαλα !!! :lol:
ʼθλος, μπράβο, συγχαρητήρια! Τι να πω... Φαντάζομαι πως αισθάνεσαι... Θεά μήπως? Και με το δίκιο σου!!! Μπράβο κοριτσάρα μου!!
νασε καλα βρε ανα μου...οχι δεν νιωθω θεα ... νιωθω ανετα, νιωθω χαρα.. δεν μπορω να το περιγραψω :puzzled:
νιωθω μια απιστευτη χαζομαρα και εναν ατελιωτο παλιμπεδισμο , και επιτελους νιωθω οτι υπαρχω
Αχ και εισαι και μια κουκλα,οσο πας δλδ μεταμορφωνεσαι ακομη περισσοτερο προς το καλυτερο!!
Αν και δεν φαινεσουν για 90 με τιποτα στις φωτος που ειχα δει!
Οποτεεεεε,νεξτ τοπ μοντελ!!
ξερει κανείς απο επεξήγηση ονείρων? (άσχετο βεβαια)
ο τι γλυκο μωρε! ευχαριστω πολυ Σκαρλετ μου!!! και συ εισαι μια κουκλα με ποδια σκλεναρικοβας :lol: δωσ'μας καναν ποντο βρε! :lol: :lol: :love:
Ναι και να φορας ~41-42 νουμερο παπουτσι ε;;τι ωραιααααα:grind::lol:
ε... μη τα θελουμε κ όλα!:smilegrin:
:wink1:
mitsokolinooooooooooo bravo paidi mououoououuo polu xairomai na fadastw tora ta spas sta bouzoukia me tin zigaria s....xixixixixix axx k egw akomi me to agnxos an eimai i deneimai kato ap to 9......xaxaxa ola kala ola kala....................:P:P:P:P
bubulitsa86 που εισαι εσυ ? Ακομα να ζυγιστεις ?
mpoumpoulitsi mou!!!! :love:
aste koritsiaaa m katse mia eukairia ergasiakaa k exw kollisi ekei k exw ksefigei ligo apo dieta ktl....arkei na moy katseiiii-------mia xara eimai
psilloarostisa kiolas...xaxa alla tha ziswww!!! den exw zigisti akoma giati thelw na to kanw sosta....sin tis allis me kovei krios idrotas an do kana 90 bale-----lol ....se 7 vdomades kerkuraaaaaaa!!!!
Ax παιδια ειμαι παρα πολυ χαρουμενη ............ Τα κοριτσια θα με καταλαβουν!!!!!! Αδιαθετησα............. Ειχα καθυστερηση απο την εβδομαδα που αρχισα διαιτα και με ειχε πιασει αγχος ...... ενας ολοκληρος μηνας!!!!Δεν ήξερα τι συμβαινει (την εγκυμοσυνη την ειχα αποκλεισει ) και ετοιμαζουν να παω στο γιατρο για να δουμε ............Και σημερα ως δια θαυματος ολα καλα!!!! Κ
Και το καλυτερο: ΦΟΡΕΣΑ το αγαπημενο τζιν που τις προηγουμενες μερες δεν κουμπωνε καλα και σημερα ειναι ανετο στη μεση!!! Ξεπρηστηκα ! Ισως για αυτο αυτη τη εβδομαδα εχασα μονο 100gr!!!!
Sorry που σας ζαλιζω αλλα ειμαι τοσο χαρουμενη που δεν φανταζεστε !!:bouncy:
:bouncy::bouncy::bouncy:
alma μου εύγε! για τα αποτελέσματα της διατροφής σου:bouncing::bouncing::bouncing: άντε με το καλό να πας ακόμα πιο κάτω και να μπεις σε ακόοοομα πιο στενά ρούχα σου :bouncy:
Αχ aggeloydaki , δεν ξερεις ποσο χαρουμενη ειμαι πεταω....... Πρωτα απ΄ ολα ειχα τρομαξει ..........Δεν ηξερα τι να υποθεσω ............αλλα και οτι εχω ξεπρηστει , (βαρος δεν εχω χασει τοσο πολυ ) μου δινει αλλο αερα .............Νοιωθω καλα !!! Ειναι πολυ σημαντικο αυτο πιστεψε με !!!!!
σκέφτομαι "άλλα ντ' άλλων " και όποιος κατάλαβε...κατάλαβε :D
Αλμα,ειδες που οι κοποι παντοτε ανταμοιβονται;;Αντε,καλη συνεχεια!! :)