Ακριβως αυτο. Εχεις άλλα συμπτώματα ;
Printable View
Κι εγω 15000 σε μςρες πανικου..απο τον απριλη μεχρι σημερα εχω κανει 3 υπερηχους. Αυτο μου κρατησε 2-3 μερες και σιγα σιγα ηρεμουσα. Εχω παρατηρησει οτο επηρεαζομαι πολυ απο το αγχος καο τις σκεψεις μου και απο την περιοδο. Επισης επειδη εχω παμινδρομηση εαν φαω γρηγορα ή πολυ κανω εκτακτες.
Κι εγω 12000 σε μςρες πανικου..απο τον απριλη μεχρι σημερα εχω κανει 3 υπερηχους. Αυτο μου κρατησε 2-3 μερες και σιγα σιγα ηρεμουσα. Εχω παρατηρησει οτο επηρεαζομαι πολυ απο το αγχος καο τις σκεψεις μου και απο την περιοδο. Επισης επειδη εχω παμινδρομηση εαν φαω γρηγορα ή πολυ κανω εκτακτες.
Mελετες εχουν δειξει οτι οταν η εκτακτες ειναι πανω απο 10000 το 24ωρο για μεγαλο χρωνικο διαστημα πας με μαθηματικη ακριβεια για ανεπαρκεια.Oποτε σε αυτη την περιπτωση πας επειγοντως για Ablation.Ψαξτο!
Καλημερα ενω εγω εχω μαθει να χω με ολα τα ομορφα συμπτωματα να κανω μια ερωτηση θελω συμβαινει σε κανεναν αλλον εκει π εισαι χαλαρος κ μια χαρα να σηκωνεσαι απλα κ να φτανουν οι παλμοι 110;;κ μολις κατσεις παλι επανερχονται
ευχαριστω για την απαντηση,,περπαταω οσο μπορω αλλα αποτελεσμα δε βλεπω..δουλειες κανω στο σπιτι ανεβαινουν με τη μια ορθια καθομαι ατη δουλεια εκει οι παλμοι ανεβασμενοι
εμενα σήμερα με τρελαναν τα φτερουγισματα και έχω πιει και την φαρμακευτικη αγωγή μου. Πίνεις καθόλου καφέδες?
πινω εναν την μερα η ελληνικο κανονικο η αν πιω αλλον ντεκαφ μονο..εμενα με ειχαν ταραξει την προηγουμενη βδομαδα τα φτεροθγισμτα μεα ηρεμησαν αλλα δυο μερες τωρα εχω λιγο παλμους που κ που,;το πρωι κ εκανα κατι διυλειες ενιωσα ενα φτερουγισμα εξαιρετικο απο τα δυνατα..σκεψου οτι εινΙ μια εξαρση κ μερα ειναι θα περασει,,τι χαπι παιρνεις;
Ο φιλτρου ειναι ο πιο δυνατος οντως οταν εχω δυσκολες μερες δεν πημω καθολου καφε εκοψα κ τξ τσιγαρο ολα κομμενα...επαιρνα τα concor αλλα μολις ηρεμησα τα σταματησα τα εχω για ωρα αναγκης
Αυτο εκανα κ επανηλθα προς το παρων οι παλμοι μ ειναι πλεον κανονικοι απλα αμα σηκωθω αποτομα καμια φορα ανεβαινουν
Όντως ο καφές φίλτρου είναι μπόμπα κανονική! Εδώ και χρόνια πίνω και δύο και τρεις νεσκαφέ τη μέρα και είμαι μια χαρά. Τις προάλλες αγόρασα καφέ φίλτρου με άρωμα καραμέλα που το λατρεύω, ειχα να το πιω χρόνια και μετά από 3 γουλιές, ένιωσα ένα ΜΠΑΜ στην καρδιά μου, μια έκτακτη ΝΑ με το συγχώριο.
Είναι φυσιολογικό να τρομάζουμε με τις έκτακτες αν και δεν είναι επικίνδυνες εφόσον δεν υπάρχει παθολογικό θέμα. Αλλά τρομάζουν. Μέχρι και το total eclipse of the heart της Bonnie Tyler αποφέυγω να ακούσω επειδή έχει να κάνει με καρδιά!
Νικολα γελασαε το τραγουδι που το θυμηθηκες,,,λοιπον ο φιλτρου ειναι ο πιο βαρυς καφες κ ο μονος αληθινα ντεκαφ ειναι ο νες οντως
Ειναι defacto αυτο οι ντεκαφ εχουν ενα μικρο ποσοστο καφεινης καπου 5τοις εκατο αλλα εχουν μονο ξ νες ειναι ολος ντεκαφ,,δε το ηξερες;
Μονο ο νεσκαφε ειναι ολος πραγματικα ντεκαφεινε ολοι οι αλλοι εχουν ενα μικρο ποσοστο μεν αλλα εχουν καφεινη..επισης να αποφευγεις απο εξω καφε ντεκαφ γτ δν εχουν πολυ καταναλωση κ μενουν στα κουτια πολυ καιρο
Nα σου πω την αληθεια 2 καφεδες πίνω την βδομαδα και αυτους ντεκαφ. Αυτο με τα γευματα την νυχτα ειδικα που τρωω με τα απο καμια ωρα τσουπ με πιανουν.
Εγω εχω καταλαβει οτι αν ειναι να με πιασει θα με πιασει μπορει να πιω φιλτρου το απογευμα κ να μν παθω τπτ μπορει να πιω κ να με ταραξει αναλογα τις μερες κ πως ειναι ο οργανισμος
εμένα μέχρι στιγμής δεν μου έχει συμβεί ακόμα λόγω χαράς. Ο καθένας μας έχει το δικό του ιστορικό, στην περίπτωσή μου το τελευταίο καιρό πιστεύω οτι είναι το σπίτι και τα άτομα που με περιβάλλουν, μια τοξική κατάσταση. Ετοιμάζομαι να μείνω μόνος μου, ήδη όποτε πάω στο άλλο σπίτι και είμαι μόνος, ως δια μαγείας μου περνάνε όλα. Έχω κουραατεί με κάποια θέματα και δεν μπορώ πλέον να εξυπηρετώ, να καλύπτω άλλα άτομα που με εκμεταλλεύονται για να μην αναλάβουν κάποιες ευθύνες που τους αναλογούν. Δεν μπορώ να πώ λεπτομέρειες δημόσια, απλά έχω κουραστεί.....
Απλα συμβαινουν απλα μεσα σε μια ωρα επαθα εξι καλα φτερουγισματα κ μετα ηρθε πανικουλης μ ειμαι κ στη δουλεια
Ομορφα περναμε ηταν κ σενα καλες;γτ εμενα μ εκοψαν λιγο την ανασα τι τον ηθελα τον καφε σημερα,,
Αυτο ακριβως κανω λιγο νερο πονω κ ξεροβηχω
Νικολα εγω την τρελη την εξαρση την επαθα επισης απο ενα περιστατικο το καλοκαιρι κ ενω ειχα ταχυπαλμιες εκτατες δν ειχα πολλες κ μετα με πεθΝαν,,εκανα ενα ξεσκαρταρισμα κ ειπα τελος ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ
Kalimera taso elpizw simwra na eisai k esi kalitera
Μετα το χθεσινο μεσημερι καλυτερα αλλα σε καταλαβαινω οταν ειναι μαζεμενες ειναι χειροτερο