Ναι ναι... ασε...
Printable View
Ναι ναι... ασε...
αχ, μην ξυνετε βραδιατικα πληγες.......:(:(
join the club ομως λεμε!!!!!!!πραγματικα δε ξέρω τι ειναι χειροτερο σ αυτη τη φαση που ειμαι!ολοι οι τομεις σκατα!
και εγω πιο σκατα δε γινεται...
:bouncing::bouncing::bouncing:
Μια χαρα ρε! Ο Αχορταγος λειπει...
χαχαχαχαχα ρε συ λες κ εχει πεσει καταρα..σκατα λεμε. κ τωρα καθομαι μονη μου, εχω ψιλοφρικαρει, θελω κ κατι να μασουλησω κ γενικά νοιωθω "αδεια". το βρήκα.τοσο καιρο εψαχνα να βρω τι νοιωθω κ τωρα μου ρθε.νοιωθω "αδεια".
Εγω νιωθω ακριβως οπως οι καταθλιπτικοι.Ειμαι συνεχεια κουρασμενη, νυσταζω και δε μπορω να κοιμηθω,θελω να καθομαι ολη μερα στο κρεβατι και να βλεπω ταινιες και να μη μιλαω σε κανεναν.Δεν ξερω αν ειναι φαση και θα περασει παντως ανησυχω.
Eγω θελω να ειμαι χαρουμενη... αλλα δεν εχω τπτ για να χαρω...
Ποσο θα θελα να σας πω κατι να σας παρηγορησω...αλλα πραγματικα δε μου βγαινει κατι.Οτι και να πω θα μου φανει αστειο.
Εγω οταν το χα παθει αυτο ανακαλυψα οτι ηταν απ την αναιμια κ τωρα ειμαι καλυτερα μετα απ αυτα που μου δωσε ο γιατρος.αλλα νοιωθω αδεια μεσα μου
Εχω κανονισει και για εξετασεις αιματος,ουρων και γυναικολογικες μεσα στο μηνα.Να δω μηπως εχω παλι αναιμια ή τιποτε αλλο, αν κ πιστευω πως οτι εχω ειναι καθαρα ψυχολογικο.Κανα δωρεαν ψυχολογο που θα βρω δεν ξερω.
τελεια..κ εγω εχω ραντεβου με ενδοκρινολογο αλλα αν μου πει γιατι θελω να κανω εξετασεις τι να πω?δν εχω τσεκαρει ποτε θυροειδη κ ορμονολογικα ρε γμτ
Μακαρι να μην εχεις τπτ αλλα και να'χεις παιρνεις ενα χαπι ακι εισαι οκ
υπαρχει περιπτωση να μη μου γραψει τις εξετασεις?ελεγα απλα να παω να πω οτι θελω να τσεκαρω τον θυροειδη μου κ να κανω ορμονολογικες γιατι δεν εχω κανει ποτε.