Είμαστε οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Εγώ επέλεξα τη λογική και γύρισα την πλάτη στον έρωτα, διαισθανόμενη ότι θα ξεφούσκωνε με τον καιρό και θα έμενα μόνη, με τις προσωπικές μου φιλοδοξίες ανεκπλήρωτες, μέσα στη φτώχεια και στην ανασφάλεια. Στη ζωή παίρνουμε ρίσκα και είμαστε έτοιμοι να υποστούμε τις συνέπειες των αποφάσεών μας. Γι' αυτό δε συμφωνώ με τους νεανικούς γάμους, που γίνονται εν θερμώ. Όποια επιλογή κι αν κάνουμε, κάτι κερδίζουμε και κάτι χάνουμε. Εσύ κέρδισες το παιδί σου, δεν είναι και λίγο.. Εγώ κέρδισα το να είμαι κυρία του εαυτού μου, ούτε και αυτό είναι λίγο.
Ο τρελός, νεανικός μου έρωτας δεν είχε τίποτα να μου προσφέρει, πέρα από ... τον έρωτά του. Επειδή με ξέρω, δεν θα ήθελα να παντρευτώ στα είκοσι και να βρεθώ στα είκοσι δύο με ένα διαζύγιο στο χέρι.
Ο άλλος ήταν φίλος, που απλά, ψυχρά και ψύχραιμα, μου ζήτησε να παντρευτούμε, χωρίς έρωτες και φιοριτούρες. Μου εξασφάλιζε έναν πλουσιοπάροχο τρόπο ζωής, καμια εικοσαριά εξοχικά και κότερα, ό,τι μπορείς να βάλεις με το νου σου. Κι αυτό το αρνήθηκα, γιατί ήταν πολύ καλό παιδί και δεν ήθελα να τον εκμεταλλευτώ. Τώρα είμαι μόνη, αλλά δε μετανιώνω για τις επιλογές μου και αυτό είναι σπουδαίο.