Quote:
Originally posted by NADINE
Kαι να έρθω στις καλησπέρες μου!
Χαίρομαι που σας ακούω καλά σε υγεία και διάθεση,γεμάτες ενέργεια και όρεξη για θετικά πραγματάκια!
Από τα γυμναστήρια και τα κολυμβητήρια μέχρι τα σιδερώματα,τα μαγειρέματα και τα πλυντήρια
(με ή χωρίς αλβανίδες) μανούλες της φροντίδας και εργαζόμενες του ίντερνετ,πολύ μας χαίρομαι
αν και μου λείπουν τρομερά τα κοριτσάκια,που δε μας επισκέπτονται πλέον...Λέτε να αρχίσω τις πιέσεις;
Να πέσουν τηλεφωνήματα και συναισθηματικοί εκβιασμοί;Γιατί σα να παράγινε το κακό χωρίς τη Λινταλένια μου,
τη Λιλένια μου,το Χανελέλι μου,το Μαρικάκι μου και τις πλέον αραιά εμφανιζόμενες ΜαιρηΛουλούδες,Αλαλουμένι� �ς,Πεννευγενίες,
Λούμπια...Καλέ!Σήμερα είναι του Αγίου Λουμπιδίου!Γιορτάζει η σεξουάλα της παρέας μας(μία μάλλον από τις πολλές)
Χρόνια σου πολλά,υγιή κι ευτυχισμένα,Λούμπι μου,όπως τα λαχταρά η ψυχούλα σου!
Να μας είσαι πάντα καλά κι εσύ κι ο μπαμπακούλης σου,οι Φωταρραβωνιαστικοί σου,
μακριά από πεθεροπληξίες και στεναχώριες και σύντομα να μας κάνεις ένα λουμπιδάκι όλο γλύκα!
Αυτή είναι η ευχή μου για φέτος!Να σας κάνω σιγά σιγά όλες μάνες!Τρόπος του λέγειν να σας κάνω,
καθότι,όσο κι αν περισσεύουν τα κρέατα πάνω μου,αυτό το συγκεκριμένο θαυματουργό κομματάκι,μου λείπει...
Και να σου λέει σε λίγα χρονάκια: