Οχι καμμια...
Printable View
Οχι καμμια...
Αυτο το αισθημα του κενου,το εχω κι εγω..
Ειδικα στις διακοπες που ηταν κλειστη η σχολη, ζητημα αν εκτος απο το γυμναστηριο πηγαινα καμια βολτα...
Μονο στη θεια μου και 2-3 φορες για καφε,σε 16 μερες.
Ουτε για ποτο ουτε τιποτα..
Βλεπω το σωμα μου και ξερω τι με ενοχλει.Αλλα αυτο θελει χειρουργειο και οσο ξερω οτι δεν εχω τα χρηματα να κανω την εγχειρηση,τοσο απελπιζομαι και κουραζομαι περισσοτερο..
Μαλλον θα βαλω κι εγω καποιον στοχο,θελω γυρω στα 64-65 να μεινω μονιμα,να μην ειμαι ενα βημα πριν το 7..
παιδια ξενερα γενικα...και εγω τα εχω παρει με τον εαυτο μου, τις καθημερινες δεν εχω ορεξη για τιποτα μονο δουλεια-δουλεια-δουλεια...και δυστηχως δουλεια και πιεση εχω παρα πολυ...
αυτο που μου φτιαχνει πολυ τη διαθεση ειναι να βγαινω για περπατημα και να ακουω μουσικη αλλα τωρα νυχτωνει και νωρις και κανει και κρυοοοο...
και οι φιλες και γνωστες μια απο τα ιδια...βαριουνται και αυτες,βρισκομαστε σκ...
θελω να σταματησω να βαριεμαι τη ζωη μου αλλα δεν υπαρχει τιποτα να με κινητοποιησει...
οσο για τα κιλα τωρα και εγω το 48 το θελω για να μην καταπιεστω στη συνεχεια,οχι οτι θα τρωω καθε μερα τον αμπακουλα,αλλα δεν θελω να ξεπερασω ποτε ξανα τα 50...
σημερα ολο σκεφτομαι αρνητικα και ηδη νιωθω πρησμενη,θα κοιμηθω νωρις και λεω αυριο να μη ζυγιστω...
Ειναι ωραιο νομιζω να εχεις τουλαχιστον κατι να ασχολεισαι,πχ η δουλεια..
Απο τωρα αγχωνομαι για το αν βρω μετα τον Ιουνιο που τελειωνει η σχολη..
ενταξει η δουλεια ειναι παντα δουλεια...δεν ειναι κατι που μπορει να σου κραταει τον ενθουσιασμο σε μονη βαση...
ξυπνας το πρωι και βαριεσαι,αλλα τελικα μια χαρα περναει η ωρα σου ΓΙΑΤΙ ΠΗΖΕΙΣ αλλα και δημιουργικα πολλες φορες, λες και καμια βλακεια με τους συναδελφους και φευγεις χαρουμενος(εγω τουλαχιστον)...και φυσικα πληρωνεσαι κιολας για ολο αυτο.
αλλα απο εκει και περα????το μηδεν....
το καλοκαιρι ειναι αλλιως,θα βγεις και τις βολτες σου,δεν θα πεσεις στη ρουτινα...
το χειμωνα τι να κανεις?????ιντερνετ,μπανιο,κ� �μια δουλεια στο σπιτι...τιποτα στην ουσια!!
Αυτο σκεφτομουν σημερα,οτι το καλοκαιρι εχεις περισσοτερες επιλογες!
Ασε που δεν πειναω και τοσο,ενω το χειμωνα ολο θελω κατι να φαω,κατι μου "μυριζει"! :dork:
χιχιιχχι και εμενα αυτη τη στιγμη ολα μου μυριζουν...
βεβαια μην ξεχναμε και τα παγωτα το καλοκαιρι:smirk::smirk:
Καλα το καλοκαιρι μια χαρα κανω διαιτα,εκτος τα απογευματα στις καφετεριες που θελω να φαω ΟΛΕΣ τις βαφλες,να πιω 10 μιλκσεηκ σοκολατα-φραουλα και 5 παγωτα σπεσιαλ με 4-5 μπαλες και σαντιγυ!:dork:
ΚΟΛΑΣΗ απλα..............
ααααααααααααααααααααααα!!!! !!!!
Αν και ξερω οτι δεν κανει να ζυγιζετε καποιος καθε μερα, οταν προσεχω και ειμαι σε φαση διατροφης για απωλεια ζυγιζομαι καθημερινα αλλιως επαναπαυομαι δυστυχως. Οποτε λεω να σας κανω παρεα και εδω. Επισης ξερω οτι τα πρωτα 3-4 φευγουν γρηγορα γιατι ειναι υγρα αλλα δεν με χαλαει μιας και μου δινει δυναμη να μην σταματησω. Εχουμε και λεμε λοιπον
07/1/11 - 76
08/1/11 - 75,6
09/1/11 - 74,8
10/1/11 - 74,6
Καλημερα! ΣΚΑΤΑ!
Χτες πεινα και υων γονεων και ας κοιμομουνα στις 11. Και ολη μερα στους δρομους. Και δεν εφαγα και κεικ.
Και σημερα ειμαι -100 μονο. 100!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!
56.3
Καλημερα, σημερα 77,8... -400γρ δηλαδη απο χθες που ξαναξεκινησα!Καλα ειναι για καλοσωρισμα!
Πηνελόπη παιδί μου άμε να φας ένα κομμάτι κεικ μα ο δικός σου ο μεταβολισμός μου φαίνεται ενεργοποιείται με μιλφέιγ και γλυκά. Τα γιαουρτάκια τίποτα δεν κάνουν.
χαχαχα maria πες το ψεμματα!:P
Καλημερα κι απο μενα.-300.Κι εγω περιμενα κατι καλυτερο.Σημερα τελευταια μερα περιοδου.Ελπιζω αυριο να ξεφουσκωσω πιο πολυ.Παντως ουτε λογος για αλλο ελευθερο αυτο το μηνα.Θελω να ξαναπαω στα κιλα που ημουν.