αυτό δε το ξέρω ούτε εγώ
στη λαϊκή ίσως βρεις ελληνικα αν κάποιος παραγωγός
πουλήσει εκεί τα δικα του
Printable View
Αμαν κ εσυ, μν ακουσεις για γκομενες, κατευθειαν!!!
Αυτη ειναι η σχολη μ! Σ αρεσει? Δν ειναι γαματο το κτιριο??
http://img.protothema.gr/139FD984310...E584951B36.jpg
ημαθία και λαρισα βγάζουν το 95% των ροδακίνων στην ελλάδα
της ημαθίας πάνε ρωσία
της λάρισας και αυτα έξω
η ελλάδα δε βοηθάει καθόλου τους παραγωγούς δυστυχώς δε φταίνε αυτοί
σκεφτομαι γιατι ο δημιουργος των Gremlins δεν εφτιαξε και τριτη ταινια. εισαι κατοχος ενος πετυχημενου παιδικου -κι οχι μονο- franchise, αντιστοιχου των Pokemon, κι αντι να κοιταξεις πως να το εκμεταλευτεις, τι κανεις ? το παρατας. ε οχι ρε φιλε, δε μου το δινες εμενα να το εξελιξω με τοσες ιδεες που χω.
Καλημερεεεες πρωινες πρωινεεεες!!!
γι αυτό υπάρχει το λεωφορείο 31 Βούλγαρη-ΚΤΕΛ. Κατεβαίνεις στην Στάση Αγία Φωτεινή ( ?ω1391 ) και πας προς το πάνω. έχει και σελίδα στο Facebook το λεωφορείο 31 Βούλγαρη-ΚΤΕΛ για περισσότερες πληροφορίες.
Ερωτηση..Ψαχνω μια ταινια και δεν θυμαμαι τιτλο!Το στορυ εν ταχει ειναι μια κοπελα κανει πλακα στον φιλο της οτι τον εγκαταλειπει αφηνοντας του ενα γραμμα ενω λιγο πριν στο σπιτι του ειχε ανακαλυψει μια κρυφη πορτα πισω απο καποια ντουλαπα που οδηγουσε σε ενα καταφυγιο,με αποτελεσμα να κλειδωθει εκει μεσα βλεποντας ομως καποια σημεια του σπιτιου!!Νομιζω ηταν Ισπανικη παραγωγη..Εχετε ιδεα ποια ειναι?
Καλησπέρα σε ολους......
Σκέφτομαι ότι σε μερικά απλά πράγματα, ίσως να υπάρχει μια μικρή ελπίδα για να νιώσεις καλύτερα...
Α ρε μαλακες..Δεκα σωστα λετε,25 μαλακιες ξεφουρνιζετε..!!Ολοι στην μεγαλη κολπαρα ειστε..!Τα φτυσιδια μου!
Καλημερααα!!!!!!
Σκεφτομαι τι να γραψω στο θεμα "Τι σκεφτεστε" , αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι της προκοπης:P
Περνάει ο νεαρός κρητικός θεσ/νικη φοιτητής.
Του λεει η μάνα του:
-που θα πας παιδάκι μου? αυτοί εκεί πάνω είναι βούλγαροι και σφάζουν κόσμο για πλάκα.
-έλα ρε μάνα τώρα τα παραλές.θα δεις οτι θα είμαι καλα.
Τέλος πάντων ο νεαρός φεύγει φτάνει στον σταθμό και ρωτάει έναν περαστικό ποιο λεωφορείο να πάρει για να πάει στην Κωνσταντινουπολεως όπου βρήκε γκαρσονιέρα.
Και απαντάει ο περαστικός:
-θα πάρεις το λεωφορείο που γράφει Βούλγαρη-Σφαγεία...
Το λεωφορείο 31 παλιά λεγόταν Βούλγαρη-Σφαγεία
Μανα:"Που πας Γιοκα μου;;;"
"Η κορη σου ειμαι μανα παω να κανω αποτριχωση στο μουστακι"
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Καλησπέρα σε ολους.....
Σκέφτομαι το "σ' όλη τη γη τη χάλασες" απο το γνωστο ποίημα του Καβαφη. Κάπως έτσι ξεκιναμε σημερα...
Βtw mnimonio αμα ξερεις κανενα αλλο καλο τετοιο στυλ ψυχολογικο θριλλερακι let us know!!!
http://www.putlocker.com/file/AE194CF2BC7923F5
continue as a free user πατας και καλη σου απολαυση!
Ναι ωραιο φαινεται το flight!!
Tι ασχημο π ειναι να μην εχεις εναν ανθρωπο να μοιραστεις το προβλημα σου,να σε αγκαλιασει,να σε στηριξει.. :-(
Τι ασχημο π ειναι οταν εισαι κομπλε για μερικες μερες και ξαφνικα σε πιανει παλι αυτη η γαμημενη η καταθλιπτικη κατασταση π ησουν.....
αΧΧ Καποια πραγματα δε παλευονται :-(
Geiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Geia sou NToub
The red one!! :D
http://i47.tinypic.com/15j9m8.jpg
Έχω ημιρανίες -ασχετο-
και σέφτομαι, γιατί η εξελιξη συνδιαζεται με το χρήμα? γιατί για να έχεις κάποια πράγματα πρέπει να έχεις και χρήματα?
είναι ετσι, κάνω λάθος, σκέφτομαι κακομαθημενα, εγωιστικά? what? Σκέφτομαι πρέπει να γίνει "αυτό" αλλά για αυτό απαιτούνται "x" χρήματα.. άρα δε μπορεί να γίνει ή πέρνει μια μεγάλη αναβολή ή μια μεγάλη τροποποίηση..
Παιδια...δεν ειναι ψυχολογικό θριλερ αν κι εγώ γουσταρω τα ψυχολογικά :P αλλά είναι ταινιάρα...!!! ''Intouchables'' .......ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ........!!!!Επίσης το αρωμα είναι ωραία ταινία.....
Ισπανικη ταινια που μου αρεσε
http://www.virginmedia.com/movies/fi...er/86785259001
Και το 22 σφαιρες :P
Ναι το εχω ακούσει πολλές φορες [απο συζητησεις] οτι αυτα που θελουμε γίνονται και χωρίς χρήμα, και προσπαθώ να βρω πολλες οικονομικες λύσεις-κανω οικονομια πολυ-
Θεωρω ομως πολυ.. δε ξερω τι λεξη να χρησιμοποιησω , απανθρωπο? , το να υπαρχει αυτη η συναλλαγη με το χρημα, οτι το χρημα κανει τους ανθρωπους μισανθρωπους με αποθυμένα κλπ..
και δε θελω να αποκτήσω κι εγώ αποθυμένα, τα λεω αυτα γιατι τελευταία σκέφτομαι όλο απο που αλλου να κανω οικονομια.. και γιατι πλεον δε με συντηρουν οι γονεις μου, που με ειχαν "καλομαθει"
Έμενα με τους γονεις μου και δεν ηξερα πως χρυσοπληρωνουμε το ρευμα, τωρα ακουω κιλοβατώρες και βγαζω το φουρνακι απτη πριζα :S