Βρωμη και πολυ μου ειναι... γλκυκα απο την αλλη Δευτερα πια...
Printable View
Βρωμη και πολυ μου ειναι... γλκυκα απο την αλλη Δευτερα πια...
Καλημερες κι απο μενα
-400γρ και σημερα, δηλαδη 77,4! Μια χαρα καλοσωρισμα και παλι!
Καλημέρα!!!
σήμερα---> 55,8... 56 δλδ.
πάμε άλλη μια...
καλημέρα εγώ ξεκίνησα απο εχθές ..
το βράδυ δεν έφαγα αλλα ηπια 2 ποτήρια κρασάκι σάμου..
θα ζυγιστώ αύριο μάλλον το πρωι ..
αυτά απο εδώ
επθιμονή και υπομονή σε όλους το καλοκαίρι θα τα σπάμε!!
καληερα και απο μενα!!! -300 σημερα.. 68.100 αντε να φταασω τα 66 να συνεχισω απο εκει που ημουν..
Καλημέρα
εγω στα ιδια σήμερα 116,6 αντε να φτασω 114,7 να συνεχισω απο εκει που ημουν, το τικερ δεν το αλλαζω μεχρι να φτασω ;)
Σημερα στα ιδια...Τι να πω πια.Γολγοθας.
Καλημέρα κορίτσια!!!!! Χτες ξεκίνησα και εγώ διατροφή!!!! και (για πρώτη φορά στην ζωή μου) νιώθω ενθουσιασμένη με το όλο θέμα!!!! 125 στρογκυλο με την ζυγαρια της διαιτολόγου χτες.
eleni ναι δυστυχως.Σκεφτομαι να αυξησω λιγο τις θερμιδες προς 1500.Δεν αντεχω αλλο την πεινα.Θα αρχισω τα 1500αρια και βλεπουμε.1.5 ριμαδοκιλο δε μπορω να χασω σε 3 βδομαδες?Ελεος,δεν ειναι ακατορθωτο.
polinaki μπραβο που εχεις καλη ψυχολογια!:thumbup:
Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου!!!! Η διαιτολόγος μου μου είπε πως η διατροφή που μου έδωσε είναι 1200 θερμίδες, αλλά εμένα μου φένονται πολλά όλα αυτα που πρέπει να τρώω!!!! Μου είπε πινάω δεν πινάω, να τα τρώω!!!! Τωρα θα δείξει το αποτέλεσμα!
Γεια σου master chef. Καλή αρχή κουκλίτσα μου. Γερά γερά με τσαμπουκά.
Για πες μας τι καλό έχει το διαιτολόγιο σου?
Polinaki μπορει να σου φαινονται πολλα και ειναι χαρακτηριστικο ολων οσων ξεκιναμε.Ακολουθα τη διαιτολογο και δε θα χασεις.Καλη δυναμη να εχεις!
Σε ευχαριστώ πολύ Constance μου!!! Εννοείτε πως θα την ακολουθήσω. και τώρα αλλά και μετά το χειρουργείο. Είναι υπέροχο να κάνεις διατροφή με τα φαγητά που σαρέσουν αλλα σε σωστές ποσότητες και συνδιασμούς!!!!!!!
Ξανα τα ιδια, δε μπορει μου κανει πλακα η ζυγαρια μου, που 89 να ειναι οι ωρες της.
Απο χτες ξεκινησα και διαδρομο...Ραντεβου αυριο!!!
Σημερα -200 γρ.
68 kg
Πωλινακι,κι εγω στην αρχη νομιζα πως ειναι πολλα ολα αυτα που επρεπε να τρωω,μετα απο κανα 2 βδομαδες ηταν η πικρα:P
Καλη αρχη φεγγαρι (ετσι θα σε λεω στο εξης,γτ οπως ειπες εισαι μοναδικη!!!) :)
Ελενη μου κατι που ηθελα να σε ρωτησω,η διατροφη σου ειναι απο διαιτολογο ή απλα μετρας θερμιδες;