-
ευχαριστω κοριτσακι !!!
Αυριο τι μεσημερι λογω τσικνοπεμπτης θελουν να παραγγειλουν καλαμακια κ πιτες στο γραφειο ..ουφφφ ελεγα να φερω δικο μου φαγητο δεν ξερω.Το προγραμμα μου αυριο ειναι κοτοπουλο με ρυζι κ σαλατα .....
Το θεμα ειναι οτι θα ψησουμε με φιλους το Σαββατο κ τα φοβαμαι τα πολλα αλατια κ αυριο κ το Σαββατο.Εσεις τι λετε τι να κανω αυριο; να παρω δυο καλαμακια με 1/2 πιτα κ την σαλατα μου; η να φαω το κοτοπουλο απο το σπιτι μου;
-
με ματιάξατε δν ξαναλέω τι έφαγα:fake sniffle:
730πρωινό γάλα ,τοστ με ταχινομερέντα κ 1 πορτοκάλι
1030δεκατιανό αμύγδαλα κ 5 δαμασκ αποξ καφές με γάλα
κατά τις 1130 άρχισα να μασουλάω κάτι μπεικ ρολς που βρήκα στο γραφείο, αρκετούτσικα:( δν ξέρω που βρέθηκαν :saint2:
1230 φασολάκια με λίγο κοτόπουλο ,τυρί και μπόλικες ελιές(καμιά 10αριά)από αυτές με το αμύγδαλο μέσα.
(κ αυτές δν ξέρω που βρέθηκαν)
Α:1φετα ψωμι με 2 κουταλιες ταχινομερεντα κ 1 μπανανα
Β: 1 μπιφτεκακι σαλατα μπροκολο μια χουφτα αμυγδαλα 1 αυγο
-
Καλησπέρα κι από εμένα, ξεκινάω κι εγώ από αύριο τη διατροφή σας, είμαι κι εγώ φαν "της τριάδας ανά τρίωρο", την εφάρμοσα για δύο εβδομάδες και είχα πολύ καλά αποτελέσματα. Τις επόμενες δύο εβδομάδες όμως πήρα όλα τα κιλά, καθότι ό,τι άσχημο κι αν μου συνέβαινε ξεσπούσα στο φαγητό. Για να δούμε αυτή τη φορά. Καλή μας επιτυχία και καλή συνέχεια !
-
Μπλακ μου πρέπει σιγά σιγά να αντιμετωπίζεις τέτοιου είδους κοινωνικές εκδηλώσεις που συνοδεύονται από φαγητό γιατί πάντα θα είναι μέρος της ζωής μας. Εγώ θα σου πρότεινα λοιπόν να συμμετάσχεις συγκρατημένα στο τσιμπούσι. Αν όμως δεν αισθάνεσαι άνετα ακόμη πάρε τα δικά σου. Και εγώ αρχικά απέφευγα εξόδους για φαγητό αλλά πλέον δε λέω ποτέ όχι καθώς έχω μάθει να συγκρατούμαι και να μη τρελαίνομαι που τρώνε οι άλλοι κ όχι εγώ. Σιγά σιγά δοκίμασέ το.
Μανταμίτσα άσε μας καλέ που σε ματιάξαμε!! Αυτά μόνο οι κακοπροαίρετοι τα κάνουν κ εμείς εδώ σε καμαρώνουμε. Όσο για τα εξτραδάκια που έφαγες εντάξει δεν έγινε κ κάτι συνεχίζουμε κανονικά :love:
Pantelina καλωσόρισες και καλή δύναμη στον αγώνα σου!! Εύχομαι τα καλύτερα!! Επέλεξες σίγουρα τον καλύτερο δρόμο, μπορεί να αργήσεις λίγο να φτάσεις στον προορισμό αλλά η θέα θα σε αποζημιώσει :)
-
Φίλεεεεεεεες!!!! Δεν έχω σύνδεση! Δεν ξέρω αν φταίει ο κακός καιρός αλλά τις τελευταίες δυο μέρες bye bye wifi RIP!
Ήρθα επίσκεψη σε φίλους που έχουν και μπήκα έτσι λίγο μη νομίζετε ότι σας έγραψα και δεν κάνω διατροφή!! Και διατροφή κάνουμε και γυμναστική κάνουμε και σκάλες θα πλύνουμε και το σφουγγαρόπανο θα στύψουμε άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!
Νάου περαστικά για άλλη μια φορά υπομονή άσε τώρα τις διατροφές και τα σχετικά και χαλάρωσε! Όπως σου είπαν και τα κορίτσια πρόσεχε με τους γαστρεντερολόγους! Εγώ παιδιά μου υπέφερα πολύ πολύ κι ένας χριστιανός δεν μου είχε πει για το πιο απλό φάρμακο που το παίρνουμε και για πόνους περίοδου σπαςμολυτικό που ηρεμεί τον πόνο. Αντίθετα ήταν ιδιαίτερα πρόθυμοι να μου γράψουν ψυχοφάρμακα! Δοκίμασα 1 τέταρτο και ήμουν ζόμπι ένα ολόκληρο Σκ! Ευτυχώς μια φίλη με έσωσε που το πέρναγε κι εκείνη κατά καιρούς! Τεσπα Νάου αν θες στείλε με u2u να σου πω σχετικά!
Μπλακ μπορείς να φας 1 πίτα αλάδωτη, 2-3 καλαμάκια κοτόπουλο και σαλάτα και να είσαι κιουρία!
Σου σου ποιος σε υπονομεύει παιδί μου στη δουλειά και κρύβει πειρασμούς;
Πινκάκι σούπερ ντούπερ!
Μαρουλιώ τι γίνεται;
Παντελίνα καλωσήρθες κι από μένα! Μαραθώνιος η διατροφή αλλά θυμήσου τη χελώνα που νικάει το λαγουδάκι στο τέλος!!!
Λοιπόν τα δικά μου σήμερα:
Πρωί: πιτάκι βρώμης με ταχινόμελο και γάλα
Δεκατιανό: μήλο, γιαούρτι, αμύγδαλα
Μεσημέρι ομελέτα με λαχανικά και δυο φετες ψωμί
Απόγευμα πρωτεινικό κεικ και γάλα μετά τη γυμναστική
Βράδυ: ψάρι και χόρτα 1 φέτα ψωμί
Από γυμναστική έκανα 10 λεπτά ελλειπτικό και 50 λεπτά ασκήσεις τύπου πιλάτες!
Ζουζούνες δεν ξέρω αν θα μπορέσω να σας ξαναγράψω απόψε!!
-
Πινκ ναι το ματι φταιει(που δν πιστευω κιολας,καλα ποσο μαλλον απο εσας) κ οχι η λαιμαργια μου.
Μπλακ η τσικνοπεμπτη κ ολα αυτα πολυ στρες μου προκαλουν κ εμενα. Μπορεις αντι για το κοτοπουλο να φας ενα δυο σουβλακια κ τα υπολοιπα κανονικα.
Μπεσμπαμπ εχω ενα τυπο εδω που κρυβει διαφορα πραματα σε διαφορα μερη κ επειδη εχουμε κοινοκτημοσυνη αμα με πιανουν λιγουρες παω κ βρισκω τις κρυψωνες του.
Καλη αρχη παντελινα!
-
καλημερα κοριτσακια τι κανετε;
Η παραγγελια για το μεσημερι εχει γινει ηδη! 2 καλαμακια κοτοπουλο με μια πιτα αλδωτη κ εχω φερει μαζι κ σαλατουλα κ μια χαρα! Νομιζω ημουν λιγο υπερβολικη χτες, εξαλλου κοτοπουλο εχει κ το μενου μου!
Παντελικα καλως ηρθες! υπομονη κ επιμονη κ ολα θα γινουν!
Μπεσμπαμ μου τελεια διατροφουλα!! ευγε!
Σουσου μου μια μερα ηταν κ περασε,δεν μας παιρνει απο κατω! Εγω παντος το ματι το πιστευω , το ξερω κοροιδευετε , ισως ειναι ψιχολογικο τι να πω.... οσες φορε μου λεει μια συγκεκριμενη οτι αδυνατισα κατι με πιανει κ μετα τρωω του σκασμου 2-3 μερες κ δυσκολευομαι να μπω σε σειρα, ξαναλεω ισως να ειναι κ στο μυαλο μου ...
Πινκακι μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια κ τις συμβουλες! εχεις δικιο , δεν γινεται να απομονωθουμε απο ολους κ ολα.Κ στην τελικη αν μας πιασει μανια να φαμε κ στο σπιτι μας μπορει να γιανει δεν μας φταιει ουτε η ταβερνα ουτε οι φιλοι.
Τα χτεσινα μου
Π 1 μηλο με 5 αμυγδαλα Κ2 καρυδια κ 1 ποτηρι γαλα
Δ μηλο κ λιγα αμυγδαλα
Μ 2 μπιφτεκια σχαρας ζυμωμενα με βρωμη αντι ψωμι με κολοκυθακια καροτα κ βραστα κ μια πατατα βραστη με 1κσ λαδι
Α ρυζογαλο λαιτ
Β ιδιο με το μεσημερι με 1 μπιφτεκι
-
Καλημέρα κορίτσια ! Τι κάνετε? nowwhat ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα. Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, έχετε πολύ ωραία παρέα, είναι σημαντικό που στηρίζετε η μία την άλλη και χαίρομαι ειλικρινά που σας βρήκα. Διάβασα πρόσφατα το βιβλίο που αναφέρεται στη συγκεκριμένη διατροφή και μου άρεσε. Πρώτη φορά με πείσανε με λογικά επιχειρήματα να κάνω διατροφή. Τα τελευταία 4 χρόνια έβαλα 27 κιλά, βέβαια μεσολάβησαν 2 εγκυμοσύνες και διακοπή του τσιγάρου, αλλά δεν πάει άλλο, είναι και θέμα υγείας πλέον. Ρε κορίτσια όμως δε θα μπορέσω να σας ακολουθήσω στις ποσότητες που τρώτε, νομίζω ότι είναι πολύ μικρές για μένα και δε θέλω να πεινάσω γιατί θα τα παρατήσω για ακόμα μία φορά. Σε πρώτη φάση λέω να προσπαθήσω να μειώσω τα υπερφαγικά επεισόδια που μου συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά, να τηρήσω την τριάδα ανά τρίωρο και μετά θα μειώσω τις ποσότητες, ε τί λέτε? Μπράβο σας πάντως, βλέπω από τα τικεράκια σας ότι λίγο πολλή όλες χάνεται βάρος και το σημαντικό είναι ότι συνεχίζετε, καλά Βesbab, Pink 90 και nowwhat δεν έχω λόγια, συγχαρητήρια, δεν χάσατε απλώς κιλά μεταμορφωθήκατε ολοκληρωτικά ! Black δε μπορώ να δω το δικό σου τικεράκι, εσύ πως πας? Marulenia, πολύ ωραία η πρόταση σου, κρέμα με βρώμη, θα τη δοκιμάσω. Μαντάμ σου σου, μια χαρά βλέπω την διατροφή σου, για λίγα μπέικ ρολς δε χάθηκε και ο κόσμος. Καλή τσικνοπέμπτη κορίτσια, να περάσετε όμορφα !
-
Παντελινα μου σε αυτη την διατροφη αρχικα αυτο πρεπει να κανεις, πολυ σωστα το σκεφτεσαι.Πρωτα εκπαιδευσου να τρως σωστα σε τριωρα κ 3αδες-2αδες κ μετα η μειωση την ποσοτητας θα ερθει απο μονη της.Πρπει πρωτα να βρεις τις ισορροπιες σου κ πανω απο ολα να μην πεινας.Θα τρως σωστες τροφες κ πολυτιμες για τον οργανισμο σου κ θα δεις πως με τα 3ωρα κ τις 3αδες το τσιμπολογημα θα μειωθει στο ελαχιστο.Θελει ο οργανισμος 2 μηνες για να μπει σε αυτη την λογικη.Μετα ολα θα κυλισουν ρολοι!
Πολυ σωστα τα γραφει κ η μανταμιτσα μας!
Εγω σαν την χελωνα αργα αργα αργα προσπαθω να χασω 5-6 κιλα
-
Γεια σας κορίτσια μου,
έχω άρρωστο στο σπίτι και τρέχω και δεν προλαβαίνω...
Καλώς όρισες Παντελίνα με το ανατολίτικο το τίκερ!! Αυξάνεται η ομαδούλα μας!!!:bouncy:
Black τι ωραία που το χειριστήκες το θέμα της τσικνοπέμπτης!!! Μπράβο!!!
Να σας πω κι εγω τα χθεσινά μου:
π. αβγο βραστό, μισό τοστ σικαλης, κασέρι χαμηλά λιπαρα, γαλοπούλα, 1 μπανάνα
δ. 1 δαμάσκηνο ξερό, το άλλο μισό τοστ
δ. 1 καρύδι ολόκληρο, 5 αμυγδαλα ωμά, 5 σταφίδες
μ. 1 πιάτο ρεβυθόσουπα, πολίτικη σαλάτα, 1 ζαπατάκι ψωμάκι, 4 μικρούς λαχανοντολμάδες
β. 1 ποτήρι γάλα μισή φετα κεικ
-
Καλησπέρα κοριτσάκια και καλά τσικνίσματα!! Πολύ ωραίες οι διατροφούλες σας βλέπω πετάει η ομάδα και μεγαλώνει, χαίρομαι!! Βρε Παντελίνα ποιος τρώει λίγο; :P Καλά μόνο η Μπεσμπαμπ αυτή ναι τρώει σαν σπουργιτάκι. Μπεσμπουλα ελπίζω να φτιάξει το θέμα του ίντερνετ και να μπαίνεις πιο πολύ! Ναου μου πως είσαι σήμερα; Ελπίζω καλύτερα! Εγώ έφαγα πολύ πράγμα σήμερα από άποψη ποσότητας αλλά από ποιότητα σταθερή στα υγιεινά μου, θα σας τα γράψω το βράδυ! Απαπά δε συμφέρει να ξυπνάς πολύ πρωί, έχεις πολλές ώρες για να φας μπροστά σου, χαχαχαχα!!!
-
Καλώς σας βρήκα Maruleniα και περαστικά σας !
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας Μαντάμ σου σου και Βlack, θα κάνω ό,τι κι εσείς, θα προσπαθήσω να βελτιώσω πρώτα την ποιότητα των τροφίμων που καταναλώνω, να αυξηθεί και η σερετονίνη στον οργανισμό μου, άρα και η διάθεση μου και μετά από δύο μήνες που θα ολοκληρωθεί το "σέρβις" του οργανισμού μου βλέπουμε για την ποσότητα.
Τώρα τη γυμναστική, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τη βάλω στην καθημερινότητά μου, το πρωί είμαι στο γραφείο μέχρι τις 3 και από τις 3 μέχρι αργά το βράδυ έχω τα παιδιά. Ψάχνω στο ίντερνετ κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, για αρχάριους όμως, αλλά δε βρήκα κάποιο που να μου ταιριάζει. Πέρισι έκανα ζουμπα, αλλά δε δούλευα και κρατούσε τα παιδιά ο άντρας μου, αφήστε που δε νομίζω ότι θα έχω το κουράγιο να κάνω τέτοιου είδους γυμναστική μετά τη δουλειά. Τελοσπάντων κάποια λύση θα βρεθεί.
Pink 90 έχεις απόλυτο δίκιο, όταν ξυπνάς πολύ πρωί, έχεις πολλές ώρες για να φας μπροστά σου κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν, τώρα που γύρισα στη δουλειά ξυπνάω από τις 6 και αν δεν με αφήσουν τα μικρά μισή ώρα να κοιμηθώ μου φαίνεται ατέλειωτη η μέρα και καλοπιάνω τον εαυτό μου με τι άλλο... με φαγητό, άντε τώρα θα τον καλοπιάνω τουλάχιστο με ποιοτικό φαγητό.
Σήμερα λοιπόν πρώτη μέρα διατροφής
π: 2 φέτες τοστ πολύσπορο ψωμί - 1 φέτα γαλοπούλα - 1 φέτα τυρί - 1 πορτοκάλι
δ: 3 ντάκους κρίθινους μικρούς - 2 φέτες γαλοπούλα - 1 ποτήρι γάλα 1,5%
δ: μία χούφτα ωμά αμύγδαλα
μ: 1 πιάτο γεμάτο κοτόσουπα - 3 μικρούς ντάκους - φέτα - 1 μπανάνα
α: 1,5 χούφτα αμύγδαλα - 2 φέτες τυρί
β: τοστ με 1 φέτα γαλοπούλα - 1 φέτα τυρί και 1 αχλάδι
-
Καλησπερα στα κοριτσια,
Παντελινα καλη αρχη και ουσιαστικα σωστα το εχεις καταλαβει εν αρχη πρεπει να μαθεις να κανεις τις τριαδες-διαδες γευματων με στοχο να εχεις ποιοτικο φαγητο και να μην πεινας τα υπολοιπα ερχονται με τον καιρο... Οπως και εσυ θα δεις σιγα σιγα θα χορτενεις πιο ευκολα διοτι οι τροφες που περνεις δεν σου φερνουν πεινα.. Μια καλη αρχη για πρωινο ειναι μια κρεμα βρωμης με 3-4 κουταλιες βρωμη 1 φλυτζανι γαλα και ενα φρουτο αν νιωθεις οτι δεν εχεις χορτασει συμπληρωσε λιγη πρωτεινη π.χ ενα αυγο ... Το ιδιο ισχυει και για τα αλλα γευματα αν νιωθεις οτι δεν χορτενεις τρως στην ποσοτητα του να εχεις χορτασει... παντα τρως αργα και πινεις αρκετα υγρα στην διαρκεια της μερας. Η διατροφη αυτη δεν ειναι μαγικο χαπακι για να λειτουργησει, λειτουργει ομως σε βαθος χρονου και σε μαθαινει να τρως σωστα βαζωντας στην καθημερινοτητα σου και λιγη ασκηση βλεπει κανεις σε βαθος χρονου πολυ καλα αποτελεσματα...
Στα υπολοιπα κοριτσια τωρα, οπως παντα καλες διατροφες !!!! Μαρουλενια τα γευματα σου δεν ειναι πληρη αλλα υποθετω αυτο ηταν λογω της ημερας ... προσπαθησε να τα ισοροπησεις λιγο... μαζι με τους ξηρους καρπους βαλε και λιγη πρωτεινη, γιαουρτι, τυρι κτλ
Στα δικα μου τωρα, εχω αρχισει να αισθανομαι καλυτερα βεβαια ειμαι ακομα πρησμενη (αγωγη κορτιζονης γαρ) αλλα δεν εχω δοκιμασει κιολας να φαω λιγο πιο κανονικα οποτε δεν ξερω αν αισθανομαι καλυτερα γιατι ειμαι με ζουμι με κοτοπουλο και ζουμι με ψαρι 3 μερες τωρα ή αν οντως τα συμπτωματα υποχωρουν. Αυριο λεω να δοκιμασω να βαλω ενα βραστο καροτακι για αρχη το πρωι στο κοτοζουμι που τρωω (ρε παιδια, χωρις αλατι, καρυκευματα πραγματικα κοτοζουμι με κομματακια κοτοπουλο ειναι) , αν δεν με πειραξει ελπιζω θα βαλω το μεσημερι και λιγη πατατα και το βραδυ θα βαλω και φιδε (βρε που φτασαμε να πανηγυριζω που θα φαω καροτο και πατατα λες και θα φαω μερεντα) ... Γενικα ειχαν πεσει πολλα πολλα πολλα πραγματα μαζεμενα κοριτσια μου το τελευταιο διαστημα και ηρθε και με αποτελειωσε με το εντερο αλλα ειμαι αισιοδοξη αφου γλυτωσα την εισαγωγη και τον ορο ολα καλα ... σιγα σιγα θα επανελθω δρυμητερη... λιγη υπομονη ακομα και μετα θα τσακιζω τα πολυσπορα τιγκα στην φυτικη ινα γερμανικα ψωμια τις βρωμοκρεμες μου και τα αποξηραμενα δαμασκηνοβερυκοκα με τους τονους ... :) Τα φιλια μου και καλα τσικνισματα!!!
-
Υπομονή Ναου μου χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα!!
Τα σημερινά μου:
08:30 1 γιαούρτι 2%
1 ώρα τζιμ αερόμπικ+ ασκήσεις που κάναμε στο τέλος για πόδια/κοιλιά/ράχη
11:00 2 αβγά βραστά
12:30 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ. μέλι+1 κ.σ. ταχίνι+1 κουπάρα γάλα (ήρθε η ώρα του υδατάνθρακα χαχαχα)
Μετά βολόδερνα στην αγορά 16:30 1 χούφτα αμύγδαλα
17:30 3 κεφτεδάκια μεγάλα με λίγη σάλτα (200 γρ) +ντομάτα με λίγο λάδι+1 φέτα ψωμί
21:30 1 κρέμα βρώμης (3 κ.σ. βρώμη+2 κ.σ ολ μπραν χωρίς ζάχαρη+1 φλιτζάνι γάλα+1 κ.γλ μέλι+1 μήλο+καρύδια+σταφίδες)
Τσίμπησα κ σήμερα!! Για κάποιο λόγο πεινούσα πολύ όμως!!
-
Καλημέρα κορίτσια μου,
να και τα χθεσινά μου:
π. 1 πορτοκάλι, 1 αβγο βραστό, 1 κουλούρι με τυρί κρέμα και μισό κρουασάν
δ. ψωμί σίκαλης, κασέρι με χαμηλά λιπαρά
μ. σνιτσελ χοιρινό, πουρές καρότου, κουνουπίδι σαλάτα
δ. 1 κούπα γάλα και λίγο κεικ
β. δεν πείναγα...