Nταξει ρε συ 30 μαθηματα για ιατρικη δεν είναι πολλα...
Printable View
Χαχα εδώ γελάμε! Μακάρι έρωτας... έχω ξεχάσει τί σημαίνουν οι λέξεις έρωτας, διάβασμα, γενικά "φυσιολογική ζωή". Στις πανελλήνιες έριξα το διάβασμα της ζωής μου, αλλά στην Ιατρική θέλει ακόμα πιο πολύ διάβασμα για 6 χρόνια τουλάχιστον! Δεν την παλεύω... Η Διοίκηση αλήθεια έχει πρακτική? Απ' τα 39 χρωστάς τα 20 δλδ τα μισά. Ε, 2 χρόνια το πολυ να θες... καλά είσαι! Τί έτος είσαι?
Θεμα στρωσιματος ειναι φιλε μου, μην τρελενεσαι. Μεσα αμα κατσεις γερα, θα τα βγαλεις περα. Αμα πιστολιαζεις τοτε ναι δε γινεται. Τα μαθηματα σου θα κοιτας οπως κανεις μεχρι τωρα και ολα καλα θα πανε. Τα αλλα θα τα βρεις μετα.
Εχει πρακτικη το τελευταιο εξαμηνο. Εγω ειμαι 6ο εξαμηνο αν και κανονικα θα επρεπε να τελειωνω γτ ειμαι του '92 ! Γιατι βρε τοση απαισιοδοξια? Τι παει να πει εχεις ξεχασει τι θα πει ερωτας διάβασμα κλπ κλπ ?? Μου φαινεται ότι παρα αγχωθηκες γτ εχεις μεινει λιγο πισω. Η εξεταστικη σε εσας εχει αρχισει ?
φοβος........
φοβος........
φοβος.........
κουραστηκα αλλα συνεχιζω!!!
χανω τν υπομονη μου..., κλαιω...αλλα την ξαναβρισκω!
ποση δυναμη εχουμε μεσα μας και δεν τη βλεπουμε?!
σαν να περιμενω ενα μαγικο χερι, να με τραβηξει απο το βουρκο...
γιατι δεν ειναι το δικο μου??? γιατι να μην αντεχει το δικο μου χερι να παρει την ευθυνη της αλλαγης ,της ανοδου???
παραφιλολογω παλι....
Kerasi είναι πολύπλοκο το θέμα... Δεν ξέρω αν μπορώ να στρωθώ, βασικά δεν ξέρω αν θέλω, αν μ' αρέσει η σχολή μου... έχω και τα ψυχολογικά στη μέση... Τεσπα... Θα ανοίζω ένα topic μία μέρα να πω τον πόνο μου και γω :( Η εξεταστική έχει αρχίσει απ' τις 10 Ιούνη, Oedipuscomplex εσείς? hapydays πόσο καιρό έχεις φόβο μέσα σου? Πάντως ωραίο το moto σου χαχα...
Ωραια υπογραφη hapydays
πεσμενος ...................
Στεναχωρημενος...