Κάπου εκεί Έλλη είναι κ η δική μου πονεμένη ιστορία!!!!!
Printable View
Κάπου εκεί Έλλη είναι κ η δική μου πονεμένη ιστορία!!!!!
Τώρα βρήκα αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=42fESv7qdRM
Αν σας πω ότι ήθελα να είμαι εκεί, κάπου στο πλήθος; Προτιμώ χίλιες φορές αυτά, από κάτι άλλα δήθεν, τα οποία είναι μπουζουκτσίδικα του χειρίστου είδους. Τουλάχιστον αυτό είναι αυθεντικό και πηγαίνοντας εκεί ξέρεις ότι πας για να κάνεις την πλάκα σου!
Αχ Γιωτάκι μου στην 624 σελίδα έχω μείνει ...
Μόλις διάβασα και την δική σου ιστορία έστω την αρχή γιατί μετά δεν ξέρω αν έχεις γράψει και κάτι άλλο! Αμάν βρε Αστερόσκονη, Αλίνα και Γιωτάκι όλες μαζί αποφασίσατε να μας τα πείτε :lol::lol: εμένα που μία ολόκληρη μέρα έλειπα κανείς δεν με σκέφτηκε;;:crazy:
Το γέλιο είναι όταν θα μπει η Ναταλία να διαβάσει και θα πάει πίσω πίσω πίσω και δεν θα βρίσκει το τελευταίο της πόστ!!!!:lol:
Πάντως Γιωτάκι μου στην ηλικία που ήσουν σε βρίσκω πολύ τολμηρή και αποφασισμένη! Πω πω μεγάλη επανάσταση κορίτσι μου! Ειλικρινά θαυμάζω τους ανθρώπους που ζουν την ζωή τους με τους δικούς τους όρους και κυρίως ακολουθούν την καρδιά τους και δέχονται και τις συνέπειες αυτών των επιλογών. Ως ένα σημείο σε νιώθω μιας και εγώ ακολούθησα την καρδιά μου όταν όλοι γύρω μου μου φώναζαν ότι θα κάνω ένα τραγικό λάθος. Ευτυχώς η καρδιά μου αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο ;). Εύχομαι να είσαι ευτυχισμένη και αγαπημένη και πολύ δεμένη πάντα με τον άντρα σου και με το παιδάκι σας και να μην μπει ποτέ τίποτα ανάμεσά σας!
Και τώρα που ελαφρύναμε το κλίμα θέλω να σας πω κάτι που σκεφτόμουνα όσον αφορά τη δουλειά που ίσως πάω. Ξέρετε αυτό που λένε το μ... σέρνει καράβι. Ε, προβλέπω αυτό το καλοκαίρι να σέρνει το καράβι στο Αιγαίο!:lol::lol: Γιατί πολλά καλοκαίρια δούλευε την άδειά του αλλά ερχόταν πάντα και με έβρισκε εκεί που έκανα διακοπές! :lol:
Είστε ανπαλέβαμπλ!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Μα μία μόνο μέρα έλειψα!12 σελίδες;Είμεθα σοβαροι;
Να δω το λαλάγγι να παίρνει πλοία και αεροπλάνα για να πάει να δει την χάρη σου να πω ότι το είδα και αυτό! Μα καλά μάγια του έχεις κάνει μαρή; Πλανεύτρα γυναίκα! Κατέχεις την τέχνη του έρωτα!
http://www.youtube.com/watch?v=XRUi3QBEDcE
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ʼβα δεν φταίω!!!! Με προκαλεί!!!!!
Ήτανε η "πες μου τον πόνο σου" μέρα!!!!! Μπράβο μας!!!!:duh::duh::duh::duh:
:lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Πάλι καλά σε μελέτησα και μπήκες Μπαμπαστρουμφ! Γιατί αν έμπαινες αύριο θα είχαμε γεμίσει και άλλες τόσες σελίδες! :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Είστε ανπαλέβαμπλ!
Μα τόση ταύτιση πια; Καταντάει κραυγαλέο, αν όχι ανησυχητικό... :D
Μα πόσο ίδιες ΘΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥ!!!!Quote:
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
OMG +3 LOL
Που τι σημαίνει;Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
OMG +3 LOL
Eli το ίδιο τραγούδι μου αφιερώσατε με την ʼβα, τυχαίο δε νομίζω! Δε φταίω εγώ, το λαλάγγι του τα φταίει!:lol: Αφού είναι γνωστό με ποιό μυαλό σκέφτονται οι άντρες!
Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται για μία ακόμη φορά! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Μα τόση ταύτιση πια; Καταντάει κραυγαλέο, αν όχι ανησυχητικό... :D
Θα μας αποκληρώσει ο Μπαμπαστρουμφ αυτό ήταν! Θα πάρουμε πόδι για την διατάραξη της αισθητικής και της αγνότητας του σεβαστού μας οίκου! :lol:
Θα μείνουμε άστεγες και δεν προλαβαίνει να χτίσει και το σπίτι της το Γιωτάκι να μας φιλοξενήσει!:lol::lol:
Ο μπαμπαστρούμφ γυρίζει την κόκκινη σκούφια του και την κάνει μ'ελαφρά!Δε θα με τρελάνετε εσείς!Καληνύχτα!
Oh My God Αβουλίνι....!
Ο μι τζι,ο γιορ τζι,ο εβρυβόδιζ τζι!
Καληνύχτα Ναταλία !!!!!Quote:
Ο μπαμπαστρούμφ γυρίζει την κόκκινη σκούφια του και την κάνει μ'ελαφρά!Δε θα με τρελάνετε εσείς!Καληνύχτα!
Καληνύχτα,Γκρινιάρη!Τουλάχ ιστον το μωρό μας κοιμάται ή το'χετε αποχαζέψει το έρμο με την τρελλή εναλλαγή τικερακίων;
Ήθελα να'ξερα που τα βρίσκεται?Πάντως με κάνατε κ γέλασα,να είστε καλά!!!!!
Παιδιά, άρχισα να ζαλίζομαι και αυτό μάλλον οφείλεται στην ίωση και όχι στο pipelook! Σε αυτά είμαι ανθεκτική!
Πάω κι εγώ να ξαπλώσω κι ας μη νυστάζω ακόμη. Σας φιλώ, χωρίς γκαντέμικες εικόνες και αφιερώσεις!
Καληνύχτα σας!
Και το LOL είναι laughing out loud αν δεν κάνω λάθος, το +3 σημαίνει τρεις φορές; Αχ αυτή η νεολαία!
Quote:
χαχαχαχ είμαστε κ γ@μω τα φόρουμ πάντως!!!!
Πάει το κορίτσι μαααααας!!!!Quote:
Ααααααααααααα ελάλησεεεεεε!!!! :lol:
Καληνύχτα αρχηγέ, καληνύχτα λιχούδη, καλό βράδυ και καλή ξεκούραση.
Μπαμπαστρουμφ δε πα να καλέσεις και τους Θεούς απ΄όλες τις θρησκείες τις 15 σελίδες απόψε δεν θα τις βγάλεις! :lol::lol::lol::lol:
Όχι καλέ εδώ είναι το μωρο στρουμφ ακούει τις αφιερώσεις και φυσικά χαζεύει τα τικερακια κ δε μ'αφήνει να διαβάσω!!!!!Quote:
Καληνύχτα,Γκρινιάρη!Τουλάχ ιστον το μωρό μας κοιμάται ή το'χετε αποχαζέψει το έρμο με την τρελλή εναλλαγή τικερακίων;
Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Quote:
χαχαχαχ είμαστε κ γ@μω τα φόρουμ πάντως!!!!
Αυτό μου λέει και η αδερφή μου! :lol:
Χάρηκες Λιχούδη!Σήκωσε τηλέφωνο πάραυτα κι απολογήσου εκ μέρους και τωβ υπόλοιπων άτακτων στρουμφακίων!Quote:
Originally posted by Ava
Παιδιά, άρχισα να ζαλίζομαι και αυτό μάλλον οφείλεται στην ίωση και όχι στο pipelook! Σε αυτά είμαι ανθεκτική!
Πάω κι εγώ να ξαπλώσω κι ας μη νυστάζω ακόμη. Σας φιλώ, χωρίς γκαντέμικες εικόνες και αφιερώσεις!
Καληνύχτα σας!
Θέλω περίληψη του τόμου της πρώτης Μαρτίου(για τα καλά σας βάρεσε η άνοιξη,βλέπω)ώστε να δω τι φίλτρα μαγικά
θα βάλω στο καζάνι,μπας και σας συνεφέρω!Στις υπόλοιπες στρουμφοτρελές κι αλλοπαρμένες,καληνύχτα!
Καληνxτα Λιχούδη και Μπαμπαστρουμφ! Λέω να αποχωρήσω και εγώ με ελαφρά αφού γέμισα και εγώ αν και τελευταία και καταϊδρωμένη κάνα 2 σελίδες :lol:
Αβάκι κάλη σου νύχτα κ από αύριο σε παρακαλώ και το τικερακι σου από κάτω!!!!!Φιλάκια!!!!!
Μαζί με το φίλτρο θα φέρω και την Πρόνοια!Δεν είναι δυνατόν το 3,5χρονο να μην κοιμάται κοντά μία η ώρα τα ξημερώματα!Γρήγορα στο κρεβάτι σας όλες!Quote:
Originally posted by giotaki
Όχι καλέ εδώ είναι το μωρο στρουμφ ακούει τις αφιερώσεις και φυσικά χαζεύει τα τικερακια κ δε μ'αφήνει να διαβάσω!!!!!Quote:
Κανονίστε να προσαρμοστείτε σε ώρα Λονδίνου....Για απόψε συγχωρείστε! Καλεςνύχτες!!!!!
Πώς λέμε "αύριο το πρωί με τον κηδεμόνα σου!"Quote:
Originally posted by giotaki
Αβάκι κάλη σου νύχτα κ από αύριο σε παρακαλώ και το τικερακι σου από κάτω!!!!!Φιλάκια!!!!!
Έχω ρίξει γέλιο γιατί με αφορμή την αφιέρωση στην Τζίνα για το νινί που σέρνει καράβια έχω βρει ένα σωρό αποκριάτικα παραδοσιακά τραγούδια με στοίχους μοναδικούς!!!