Ελπίζω πως σε κανα 2βδόμαδο 3βδόμαδο θα είναι το χειρουργείο και έτσι δεν θα έρθει η πίκρα που λες πηνελόπη μου!!!
Printable View
Ελπίζω πως σε κανα 2βδόμαδο 3βδόμαδο θα είναι το χειρουργείο και έτσι δεν θα έρθει η πίκρα που λες πηνελόπη μου!!!
Ε τοτε θα ερθει η γλυκα φεγγαριιι!!!!:thumbup:
χεχεχεχεχε:thumbup::tumble::smilegrin:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Ε τοτε θα ερθει η γλυκα φεγγαριιι!!!!:thumbup:
sorry gia ta greekish alla eimai se allo laptop kai den vriskw me tipota ta ellhnika..... Den kratiomoun omws....
-400 = 74,4 mia xara shnera, ante na doume kai avrio:starhit:
Nταξ παιδια οτι να'ναι
-200 σημερα!
Δοξα τω Θεω...!
55.5
εντάξει αμα λέω εγώ ότι με τα κεικ και τα γλυκά δουλεύει το πράγμα δε με ακούς.
τριτη 65.500
τεταρτη 65.100
πεμπτη σημερα 64.400
και συνεχιζουμεεεεεεεεεεεεε
καλημερα!!!! + 200 σηυμερα.. μαλλον δεν ηπια αρκετο νερακι χ8ες και εκανα κατακρατηση..
Ρε Μαρια πραγματικα! Τι να πω? Να παω να φαω καμια πιτσα σημερα που την σκεφτομαι απο χθες?
χαλαρά ρίξε και λίγη κουβερτούρα από πάνω ή κάτι γλυκερό τελοσπάντων και αμα δε δεις -600 αύριο να μη με λένε Μαρια.:lol:
Πέρα από την πλάκα τώρα φάε ρε συ πίτσα γιατί να μην φας. Δε θα γίνει κάτι αν φας 1-2 κομμάτια. Σε ορισμενα μαγαζιά η σε φούρνους πουλάνε πίτσα με το κομμάτι έτσι δε θα παρασυρθείς ή αμα δε βαριέσαι και θες και κάτι πιο λαιτ κάνε τη δική σου πίτσα με πίτα από σουβλάκι.
Καλημερα και απο μενα
Σημερα στα ιδια, 77,4!
Καλημερα.Σημερα στα ιδια φυσικα.:dork:
να κανω μια ερωτηση κοριτσοπουλα??οταν εννοουμε κυριο γευμα εννοουμε ή το μεσημεριανο ή το βραδυνο?ή μονο το μεσημεριανο???
γεια σας γεια σας
Πωλινάκι χαιρομαι για εσενα, φαινεται πως η ψυχολογια σου εχει αλλαξει και το εχεις παρει ζεστα το θεμα ;)
Εγώ σήμερα -900 μυ το χρωσταγε η ατιμη αντε αλλο 1 κιλακι
θα παρω καινουρια ζυγαρια γιατι βλεπω πως αυτη κατι δεν παει καλα, οταν παω στην διαιτολογο μου θα δω τι ζυγαρια της την απλη να παρω κι εγω μια τετοια
Σε ευχαριστώ πολύ καραμελα μου!!!!! Ναι το έχω πάρει αρκετά ζεστά μπορώ να πω!!! Φυσικά δεν περιμένω και καμιά μεγάλη απώλεια, αφού ο μεταβολισμός είναι χάλια, αλλά παρά τίποτα, και 300-400 γραμμαρια να πέσω μέχρι δευτερα θα είναι τέλεια!