Το γέλιο είναι που όσες θα μπούνε αύριο που δεν ήταν σήμερα εδώ θα μας λένε πάλι ότι γράψαμε πολλές σελίδες και ότι δεν μας διαβάζουνε!:lol:
Καληνύχτα κι από μένα τρελοκαμπέρες, ήρθε η ώρα να δω ταινία. Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Printable View
Το γέλιο είναι που όσες θα μπούνε αύριο που δεν ήταν σήμερα εδώ θα μας λένε πάλι ότι γράψαμε πολλές σελίδες και ότι δεν μας διαβάζουνε!:lol:
Καληνύχτα κι από μένα τρελοκαμπέρες, ήρθε η ώρα να δω ταινία. Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Καληνύχτα όμορφα στρουμφάκια!!!!!Ευχομαι ένα υπέροχο ξημέρωμα και να ονειρευτειτε ο,τι επιθυμείτε!!!!!!!!!!Φιλάκια !!!!!!!!!!!!!!!
:love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::love::lov e::love::love::love::love::love:
Το καημένο το παιδάκι μου μόνο τέσσερα τικερακια βλέπει,θα λαλήσει σε λίγο!!!!!Quote:
Originally posted by NADINE
Πώς λέμε "αύριο το πρωί με τον κηδεμόνα σου!"Quote:
Originally posted by giotaki
Αβάκι κάλη σου νύχτα κ από αύριο σε παρακαλώ και το τικερακι σου από κάτω!!!!!Φιλάκια!!!!!
ʼντε καληνύχτα και από εμένα πάω να ξαπλώσω την κορμάρα μου! :lol:
Ετοιμαστείτε την επόμενη φορά που θα κάνουμε αφιερώσεις σας έχω αποκριάτικα παραδοσιακά και θα σας κάνω να κοκκινίσετε! Τώρα θα μου πείτε άργησα αλλά δε βαριέσαι κάλιο αργά παρά ποτέ! :lol:
Όταν λες θα κοκκινίσουμε εμάς εννοείς;;:lol::lol::lol:
Από αύριο τρία τικεράκια διαφορετικά η καθεμία!ʼντε,που θα μας το ρουτινιάσετε το μωρό μας!Ερεθίσματα για το παιδί ΤΩΡΑ!Quote:
Το καημένο το παιδάκι μου μόνο τέσσερα τικερακια βλέπει,θα λαλήσει σε λίγο!!!!!Quote:
Originally posted by NADINE
Πώς λέμε "αύριο το πρωί με τον κηδεμόνα σου!"Quote:
Αβάκι κάλη σου νύχτα κ από αύριο σε παρακαλώ και το τικερακι σου από κάτω!!!!!Φιλάκια!!!!!
Ε είπα να σας εξάψω λίγο την φαντασία, τώρα θα κοκκινίσετε από ντροπή, θα κοκκινίσετε γιατί θα φουντώσετε από αυτά που θα ακούσετε πάντως η θερμοκρασία θα ανέβει! :lol:
Για τη θερμοκρασία συμφωνώ γιατί τη ντροπή δεν την έχασε κανείς για να τη βρω εγώ!:lol::lol:
μαλλον παλι αργησα για να σας καληνυχτισω αλλα το μικρουλακι μου υποφερει παλι.να δω αν θα κοιμηθει καθολου σημερα.θελει ολο αγκαλιτσες κ μου λεει μανουλα κανε με καλα... ειναι τοσο γλυκουλι .θα διαβασω σε λιγο τις σελιδες που εχασα καληνυχτα σας κ ονειρα γλυκα!!!! με λαλαγγια η χωρις,με χουρμαδες η οχι χιχιχι παντως να ειναι γλυκα κ πικαντικα.
Περαστικά στο μικρούλη σου Αλίνα, εύχομαι το πρωί να έχει συνέλθει. Καλό σου βράδυ.
:lol: εσύ μια λαλαγγιασμένη που να την βρεις την ντροπή; :lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Για τη θερμοκρασία συμφωνώ γιατί τη ντροπή δεν την έχασε κανείς για να τη βρω εγώ!:lol::lol:
Μπορεί να κοκκινίσει ο Λιχούδης ποτέ δεν ξέρεις...
Θα πέσουν μετά τα Εξαψης απανωτά!!! :lol:
ευχαριστω τζινα μου περαστικα σε ολα τα αρρωστουλια ,καληνυχτα!
Αχου το γλυκό μου! Περαστικά στο μαναράκι σου Αλίνα μου, εύχομαι γρήγορα να γίνει καλά! Αχ κάτι τέτοια λένε τα παιδάκια και μας λιώνουν! :starhit:Quote:
Originally posted by Alina
μαλλον παλι αργησα για να σας καληνυχτισω αλλα το μικρουλακι μου υποφερει παλι.να δω αν θα κοιμηθει καθολου σημερα.θελει ολο αγκαλιτσες κ μου λεει μανουλα κανε με καλα... ειναι τοσο γλυκουλι .θα διαβασω σε λιγο τις σελιδες που εχασα καληνυχτα σας κ ονειρα γλυκα!!!! με λαλαγγια η χωρις,με χουρμαδες η οχι χιχιχι παντως να ειναι γλυκα κ πικαντικα.
Αφού δεν κοκκίνισε που μας έβαλε το Έξαψης δεν πρόκειται να κοκκινίσει ποτέ!:lol::lol:
Ναι μόνο με τον MR Σεξουαλική Παρενόχληση ξέρει να κοκκινίζει :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Είστε τρελές! Είστε και τρελές και ξενύχτησες!
(Τζούλη τρως! Και τρως και ψεύδεσαι!)
Ποιά είναι η Τζούλη; Εγώ ξέρω το Σούζυ τρως, και ψεύδεσαι και τρως!
Τρελές για δέσιμοοοοο!
Πάμε για νανάκια;;;; :crazy:
χαχαχαχ σωστά Σούζη ήταν!!!!!!!!!!!!!!!!
Το ξέρω γιατί έχω μία φίλη Σούζυ και της το λέω όλη την ώρα!!! ʼντε πάμε τώρα για νανάκια. Φιλάκια.
Καληνύχτααααα ΖΖΖζζζζζζΖΖΖΖΖζζζζζζ :lol: έφυγα για το πρώτο όνειρο κιόλας! Φιλιά!!!!
Πάω κι εγώ κάτω από το ζζζζζζζζζζζζζζζεστό πάπλωμα να δω τηλεόραζζζζζζζζζη!:lol:
Μπήκα με το τικεράκι μου και σας αφιερώνω το
http://www.youtube.com/watch?v=nF10YNYCTSI
Eli μου, σε ποια τραγουδάκια αναφέρεσαι; Υποψιάζομαι και θέλω ένα τώρα!
Να το θυμηθείς αύριο..
Ξανακαληνύχτα!
Καλημέρα τρελοκαμπέρες!Με τι διάθεση μου ξυπνήσατε σήμερα;Έχουμε κεφάκια;Θα τις ξεπετάξουμε καμιά εικοσαριά σελίδες;
Καλημερούδια αγαπημένες και πολυ-αγαπημένη μου!!!
Καλημέρα κουκλίτσες μου!!!!!!!!!!Πως είστε σήμερα?@-}--
Καλημέρα Μπαμπαστρουμφ και Μελένιε!
Καλημέρα Στρουμφοχωριό!
Ναταλία μου και εγώ χθες με το που μπήκα ζαλίστηκα από τις πολλές σελίδες...εννοείται ακόμη δεν έχω διαβάσει όλα τους τα καμώματα και πιάσαν και τις σοβαρές κουβέντες οι δικές σου! Η Αστερόσκονη με το δίλημμα ανάμεσα σε δύο άντρες, η Γιώτα με την επανάσταση της ζωής της για να ακολουθήσει την μεγάλη αγάπη, η Αλίνα το αντιδραστικό κορίτσι μας και σχεδιάστρια μόδας - μοδίστρα αλά Ελληνικά! Που να τις προλάβουμε;;;; Μας ξεφουρνήσανε ταυτόχρονα τις ιστορίες της ζωής τους και άντε να προλάβουμε :lol:
Καλημέρα Γιωτάκι μου. Εγώ νυστάζω υπερβολικά σήμερα!!!!!
Καλημέρα Γιωτάκι μου! Εγώ είμαι φρέσκια φρέσκια και πίνω το καφεδάκι μου. Λέω να σηκωθώ σε λίγο ως Προκόπης που είμαι και να δώσω κι άλλη χάρη στο όνομα μου! :lol:
Καλημέρα Ελι μου! Η ίδια προτημάει το μοντελίστ :P και άμμα σου πει και τί της λέγανε όταν έλεγε ότι θα πάει να σπουδάσει μοντελίστ θα κλες από τα γέλια!!!!Quote:
Originally posted by Eli
Καλημέρα Μπαμπαστρουμφ και Μελένιε!
Καλημέρα Στρουμφοχωριό!
Ναταλία μου και εγώ χθες με το που μπήκα ζαλίστηκα από τις πολλές σελίδες...εννοείται ακόμη δεν έχω διαβάσει όλα τους τα καμώματα και πιάσαν και τις σοβαρές κουβέντες οι δικές σου! Η Αστερόσκονη με το δίλημμα ανάμεσα σε δύο άντρες, η Γιώτα με την επανάσταση της ζωής της για να ακολουθήσει την μεγάλη αγάπη, η Αλίνα το αντιδραστικό κορίτσι μας και σχεδιάστρια μόδας - μοδίστρα αλά Ελληνικά! Που να τις προλάβουμε;;;; Μας ξεφουρνήσανε ταυτόχρονα τις ιστορίες της ζωής τους και άντε να προλάβουμε :lol:
καλημερα στη στρουμφοπαρεα! μολις καταφερα να ξεφυγω απο την αγκαλιτσα του γιου μου που ο πυρετουλης του δε λεει να πεσει τελειως.ανεβηκα ξανα στη ζυγαρια πιστευοντας οτι θα εχω παρει λογο περιοδου εστω μισο κιλο κ τι να δω!!!! εχασα σχεδον αλλο μισο.νομιζω πραγματικα οτι καποιος παιζει μαζι μου.μεχρι κ σοκολατιτσα δοκιμασα χτες. ιχιχιχ η ψυχαναλυση μαλλον βοηθαει να μην περνουμε .ευχομαι κ η αστεροσκονη με τους χουρμαδες να εχει τα ιδια αποτελεσματα με εμενα! χιχιχ λετε να χανουμε θερμιδες πληκτρολογοντας? αν ναι να το κανουμε επαγγελμα :P
Ώστε αυτά συνέβησαν χθες!Ανταποκρίθηκαν τα νέα στρουμφάκια στο τουνόουασμπέτερ πάρτυ μας,
το οποίο έπιασε και την επόμενη μέρα!Επιφυλάσσομαι για όταν θα έχω χρόνο να σας γνωρίσω καλύτερα!
Πάω να ετοιμαστώ και την κάνω!Να έχουμε μια δημιουργική,ηλιόλουστη πρώτη της άνοιξης Παρασκευή!
καλη παρασκευοανοιξη :) κ καλες δουλιτσες
Καλές δουλίτσες αρχηγέ μου! Καλημέρα Αλινάκι - μοντελίστ! Τελικά βγάλαμε άκρη με το μπουστάκι; :D
χιχιχι πωλινα σου εχω πει για τον παππουλη μου ε? χιχιχιχ τι μου θυμησες :bigsmile: :bigsmile:
Οχι έλι μου, μου κοτσάνισε εκει το ανορεξικό μοντέλο και νομίζει πως τελείωσε. Δεν με έμαθε καλά 1 χρόνο τώρα η φιλενάς μου πόσο ιδιότροπη είμαι!!!Quote:
Originally posted by Eli
Καλές δουλίτσες αρχηγέ μου! Καλημέρα Αλινάκι - μοντελίστ! Τελικά βγάλαμε άκρη με το μπουστάκι; :D
Ναι ναι!!!!! ΠΟυ να κυκλοφοράς εσύ με τα μίνια κορίτσι μου!!Quote:
Originally posted by Alina
χιχιχι πωλινα σου εχω πει για τον παππουλη μου ε? χιχιχιχ τι μου θυμησες :bigsmile: :bigsmile: