Καλα εννοείται αυτό :D Ευχαριστώ πολύ ^_^
Printable View
Καλα εννοείται αυτό :D Ευχαριστώ πολύ ^_^
καλη επιτυχια κοπελια,ειμαστε τα ιδια κιλα και τα ιδια κανω κ γω...Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
γεια σας κ από εδώ έχω συστηθεί ήδη εδώ
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...=3090&page=216
σήμερα με έδειξε 77 νταν
97.300. Επιτέλους!
μπράβο scarllet!
καλή επιτυχία και σε σένα.Quote:
Originally posted by helena73
καλη επιτυχια κοπελια,ειμαστε τα ιδια κιλα και τα ιδια κανω κ γω...Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
γεια σας κ από εδώ έχω συστηθεί ήδη εδώ
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...=3090&page=216
σήμερα με έδειξε 77 νταν
ελπίζω να τα καταφέρνεις καλύτερα από εμένα!
Ευχαριστώ μπακλαβαδάκι :)
μπράβο ρε Scarlet ! Δεν πολυγραφω αυτές τις μέρες αλλα εδώ ήθελα να απαντήσω , χάρηκα πολύ που ξεκολλησες ! εγώ εχω ζύγισμα την Πέμπτη αλλά περιμένω περίοδο οπότε στόχος είναι να χω μείνει σταθερή ...
Αχ σε ευχαριστώ πολύ :)
Η περίοδος είναι μανίκι σε κάτι τέτοια, εγώ έχω τρελά πρηξίματα οπότε μην πτοηθείς αν δεν δείξει κάτι!!! Στην τελική πλέον δεν ειναι στο χέρι του να μην πάει παρακάτω :D Κάνεις τρομερή προσπάθεια και θα ανταμειφθείς :D Κι εγώ είχα αρχίσει να ψιλοαπογοητευομαι, κυρίως να εκνευρίζομαι βασικά, αλλά τέλος καλό όλα καλά! Θα ξεκολλήσεις κι εσύ!!! :)
Επίσης συγχαρητήρια για τον εφικτό στόχο! Σε μέρες με περίοδο το να μην εχουμε βάλει για μένα ειναι θαύμα! Συνήθως, προ χειρουργείου, με έδειχνε πάντα +1 ή και 2 κιλά απλά γιατί έτσι :P
Λοιπόν εγώ την Δευτέρα που ζυγίστηκα ήμουν 58Kg απογοητεύτηκα λιγάκι αλλά οκ συνεχίζω δυναμικά !!! Power !!! :thumbup:
Ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 75 κιλά...'Αντε, καλή μας συνέχεια...
ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα αγαπω σκερλατακι!!! Ειμαι 103 (ημουν 105 αλλα θα κρατησω το 103 απο σημερα) και ζυγισμα καθε τετοια μερα
5/4/14 103.0 δεν εχω κανενα στοχο, μονο να πεφτει το νουμερο καθε βδομαδα
Ευχαριστώ σουιτάκι μου!! :)
Άντε και στα δικά σου :D Και καλύτερα θεωρω που το θετεις ως απλά να πέφτει το νούμερο, το αγχος του στόχου καμιά φορά μπορει να κάνει πιο πολύ κακό παρά καλό :)
καλησπέρα ! Σημερινό ζύγισμα με έδειξε 99,4 . Μέχρι χθες είχα περίοδο και με έδειξε περίπου μισό κιλό κάτω απ όσο ήμουν πριν την περίοδο . Δεν τρελάθηκα κιόλας αλλά τουλάχιστον είναι προς τα κάτω ... ζύγισμα πάλι την Πέμπτη .
σήμερα 75,8!!! πολύ ευχάριστω ξύπνημα.είχα να δω το 75 τουλάχιστον ένα εξάμηνο
Μπράβοοοοο παιδιά :D