Αααα,ο γάτος ίδιος με τον δικό μου.Και το βλέμμα και το χρώμα και το σχήμα.Αλλά ο δικός μου φυσικά είναι πολύ πιο ωραίος,χα χα.:smilegrin:Quote:
Originally posted by NADINE
Quote:
Originally posted by BARB3
... ποιος ειπε οτι θα ηθελε να βοηθησει?
Καλημέρα κορίτσαροι.Χαρουμενιές βλέπω και μου φτιάχνει το κέφι.Χτες και σήμερα βράζω στο γραφείο,δε μπορώ τη ζέστη λέω,θέλω να έρθει ο χειμώνας,δε μου αρέσει,δεν αντέχω άλλο,έσκασα,έκιοξα,κόρωσα,ν εροοο:shocked2:
Τι λέει η Ναντίν για τη δεξιά,δεν ξέρει η δεξιά μου τι ποιεί η αριστερά μου.χα χα
Βarbarella τι εννοείς το Σάββατο τα παίρνεις όλα στη σειρά,πας και άλλα εκτός από το κολυμβητήριο;Έχω να σου ψιθυρίσω μία παρατήρηση,οι περισσότεροι άνθρωποι σταματάνε την άσκηση,γιατί οι ίδιοι δημιουργούν το λεγόμενο burn out,από τον υπερβολικό ενθουσιασμό και βιασύνη για αποτελέσματα,κουράζουν τον οργανισμό τους τόσο που δεν μπορεί μετά να βρει τις δυνάμεις και την όρεξη να συνεχίσει το ίδιο βιολί,οπότε δίνει σήμα πως αυτή η εμπειρία του κάνει κακό και τσουπ,να το σταμάτημα.Μετά επιστρέφουμε στον καναπέ,να μασουλάμε διάφορα κι έχουμε και μία αντιπάθεια για τη γυμναστική,λες και έφταιγε εκείνη.χα χα χα
Ο γυμναστής μου τα είπε αυτά για το burn out,γιατί είδε που σερνόμουν και με μάλωσε.Χαλαρά για να προλαβαίνει το σώμα να προσαρμόζεται στην άσκηση.Όχι που θέλουμε να γίνουμε φίτνες μόνδελς αξάφνου.:smilegrin:
Βάσια,Αννεζίνα,tidekpe,Νekky και όλα τα κοριτσάκια μας και το αγοράκι μας,φιλιάααααααα:starhit: